Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

25.
Jul
2020
Uređenje kupatila
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije možete pronaći ovde.
15.
Jul
2020
Renoviranje kupatila
Keramiku u svom domu ne radite često, zato je važno da se dobro informišete pre početka radova. Veliki izbor brendova, materijala, boja i oblika pruža puno prilika, ali i konfuzije prilikom odabira.
05.
Jul
2020
Lifestyle kupatilo
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati, ali potrebno je to izvesti na pravi način.
15.
Jun
2020
Brendovi kupatilske opreme
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija. Predzidni vodokotlići Geberit imaju mnoge prednosti, a jedna od njih je svakako kvalitet.
05.
Jun
2020
Lifestyle kupatilo
Čišćenje prozora, ogledala za kupatilo, ogledalo za šminkanje i drugih staklenih površina u kući nije nimalo težak posao, ali uraditi to kako treba i bez mrlja može ponekad da bude pravi izazov.
25.
May
2020
Lifestyle kupatilo
Vreme je da se rešimo te zablude da kupatilu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da ono može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Uređenje kupatila
Najčešće ih zanemarujemo prilikom opremanja kupatila, u najvećem broju slučajeva i nisu prioritet, ali kada se osvrnemo, činjenica je da su one najzahvalnije za vrhunsko uživanje.
05.
May
2020
Brendovi kupatilske opreme
Postoje firme kojima verujete samo zato što znate da neko ko čini porodicu, mora da radi sve da istu očvrsne i održi, te da se upravo njihovim proizvodima poklanja najveće poverenje.
25.
Apr
2020
Brendovi kupatilske opreme
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom "Made in Germany".