Diplon veleprodaja

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata nekoliko stotina artikala, sanitarnih armatura, kupatilske galanterije, kupatilskog nameštaja, raznih vrsta ventila i priključaka, tuš ručica, tuš creva, itd.Posebnu pažnju posvećujemo usluzi i kvalitetu artikala koje prodajemo. U želji da naši sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni uvedena je stroga kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u našem prodajnom asortimanu. Tehnička služba na najsavremenijim radnim stolovima pažljivo kontroliše svaki artikal pre nego što on dospe do krajnjeg korisnika proizvoda.

Proizvode matične robne marke izvozimo na tržišta Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Nemačke.

Servisna mreža se odnosi samo na sanitarne armature.

Ukoliko vam je mesto prebivališta u krugu od 20km udaljenosti od dole navedenih servisa, nema potrebe da sami vršite demontažu i reklamaciju, naši serviseri će po prijavi reklamacije doći do vas i na licu mesta otkloniti kvar.

5 godina garancije

Garantni rok za sve jednoručne armature iznosi pet godina počev od datuma prodaje, za dvoručni program tri godine, a za upotrebu u javnim prostorima iznosi dve godine (za jednoručni i dvoručni program).

Za program senzorskih baterija, garantni rok iznosi dve godine i jedan dan.

Za potrošne delove (perlator, gibljiva cev, tuš ručica) garancija ne važi. Na ove delove se primenjuje Zakon o saobraznosti, član 54.

Sanitarne armature namenjene su ugradnji u sisteme, ako isti ispunjavaju sledeće uslove:
– Maksimalni radni pritisak 0,6 MPa (6 bara)
– Preporučljiv radni pritisak 0,2 do 0,35 MPa (2-3,5 bara)
– Razlika radnog pritiska između tople i hladne vode mora biti manja od 0,15 MPa (1,5 bara)
– Pritisak viši od 0,6 MPa (6 bara) treba reducirati
– Maksimalna temperatura vode 353 K (80°C)
– Preporučljiva temperatura vode između 278 K i 338 K (5-65°C)

Ukoliko se pridržavate prethodno navedenih uslova, sanitarna armatura će besprekorno funkcionisati. Eventualne fabričke nedostatke ćemo otkloniti, odnosno armature zameniti u zakonski predviđenom roku. U slučaju reklamacije obratite se samo ovlašćenim servisima.

Reklamacije koje nismo u mogućnosti da prihvatimo su: sve one koje su nastale usled nepravilne montaže, neuvažavanja uputstava za redovno održavanje, neprimerenog i slabog održavanja, intervencija neovlašćenih lica ili ugradnje neoriginalnih rezervnih delova. Namerna oštećenja, oštećenja prouzrokovana nemarom, fizička oštećenja, oštećenja koja su nastala kao posledica smetnji iz okoline (mraz, udar groma, poplava).

Takođe, nismo u mogućnosti da uvažimo štetu koja nastaje usled neobaziranja na uputstvo (nečistoća u odvodnim cevima).

Kod eventualne reklamacije, molimo Vas da priložite garantni list sa datumom kupovine sanitarne armature i fiskalni račun. U suprotnom, reklamaciju ne prihvatamo. Trgovac je dužan da u roku od 15 dana, pisanim putem obavesti kupca o izjašnjenju o podnetom zahtevu sa predlogom za njegovo rešavanje.

Prijem reklamacija:

Beograd, Zemun
Diplon d.o.o. ogranak Diplon Kupatila
Autoput 20, Bemax Center
Telefon: 011/ 2250 540

3D Projektovanje

U Diplon maloprodajnom salonu na adresi Autoput 20, 11080 Zemun, svim našim kupcima koji se odluče za kompletno opremanje kupatila, nudimo uslugu besplatnog 3D projektovanja enterijera.

3D projekat kupatila daće Vam vizuelni uvid u izgled Vašeg kupatila pre nego što počnete sa opremanjem. Izbor pločica, raspored sanitarija i sagledavanje uređenog prostora u mnogome će olakšati Vaš izbor pre nego što se odlučite za konačno rešenje. Naši arhitekti su Vam na raspolaganju, kako za realizaciju Vaše ideje, tako i da korisnim savetima i predlozima omoguće da najlakše stignete do najboljeg vizuelnog i funkcionalnog rešenja.

Za korišćenje ove usluge, potrebno je da u naš salon donesete tačan nacrt kupatila, odnosno tačne dimenzije prostora i pozicije otvora (vrata, prozori, ventilacija).