Najčešća pitanja

Najčešće postavljena pitanja

Transparentost poslovanja i prodaje nam je veoma važna, kao i negovanje poverenja koje ste nam ukazali prilikom odabira naše opreme. Zato se trudimo da sve neophodne informacije pružimo u najkraćem mogućem roku. Kupce u nedoumicu često dovode slični problemi, te smo izdvojili listu najčešćih pitanja, kako bismo najefikasnije rešili potencijalne nejasnoće. Bilo da su vam potrebne informacije o načinima plaćanja, isporuci ili tehničkim specifikacijama artikala, trudimo se da precizno odgovaramo na svako vaše pitanje ili dilemu.

Ukoliko niste uspeli da pronađete odgovor na svoje pitanje, možete se obratiti našoj online službi na 011 22 50 502, putem kontakt forme ili nas posetite na adresi Grmeč 1 Nova 15 u Zemunu.

Svi naši paravani izrađuju se po fabričkim standardima u unapred definisanim dimenzijama. Dostupne dimenzije kabina su 80x80, 90x90, 100x80, 120x80, R80, R90cm, odnosno od 70 do 180cm za tuš stene i vrata. Diplon Kupatila ne vrši uslugu proizvodnje paravana po meri.

Montaža Diplon tuš kabine, cena, uslovi i detalji dostupni su vam na stranici ugradnja tuš kabina.

Da biste obavili kupovinu u našoj internet prodavnici nije potrebno da imate otvoren korisnički nalog. Prilikom poručivanja dovoljno je upisati podatke, bez kreiranja naloga. Robu možete poručiti i telefonom pozivom na broj 011 22 50 508 ili 063 379 116, a naši operateri će vam pružiti sve neophodne informacije.

Ukoliko želite da promenite porudžbinu, možete nas kontaktirati koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju ćete pronaći na potvrdi porudžbine ili u korisničkom panelu naloga u odeljku Praćenje porudžbine. Porudžbinu možete otkazati putem email-a u kom ste primili potvrdu porudžbine, putem kontakt forme ili telefonom na 011 22 50 508.

Plaćanje na rate moguće je ukoliko posedujete Banca Intesa kreditnu karticu – na 12 mesečnih rata bez kamate. Čekovima građana možete platiti do 6 mesečnih rata, a iznose preko 80.000 RSD na 12 mesečnih rata. Takođe, odloženo plaćanje može se izvršiti putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata. Na stranici Diplon Kupatila Zemun možete se detaljnije informisati o uslovima plaćanja.

Kod proizvoda iz aktuelne ponude, postoji mogućnost poručivanja uz čekanje. Ukoliko je proizvod van prodajnog asortimana, nije moguće poručivanje. Za podatke o konkretnom artiklu, možete pozvati naš kontakt centar i dobiti precizne informacije. 

Diplon isporuka podrazumeva dovoženje robe do dogovorene adrese, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom, a kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. Više informacija o uslovima dostave možete pročitati na stranici isporuka poručene robe.

Naš dizajnerski tim pruža uslugu 3D projektovanje kupatila u salonu u Belmax Centru, Zemun. Dizajneri su tu kako bi vam pomogli da svoje ideje stavite u 3d prostor i time olakšali izbor. Pre konsultacija neophodno je samo da premerite prostoriju, obeležite gde su otvori i instalacije. Opširnije pročitajte na stranici 3D projektovanje kupatila.

Za robu brenda Diplon, ovlašćeni servis se nalazi u Belmax Centru, Beograd, Zemun. Za robu brendova čiji nismo ovlašćeni uvoznik, lokacija i kontakt ovlašćenog servisa nalazi se u dokumentaciji koju ste dobili uz kupljenu robu. Ukoliko ne možete da pronađete informaciju, kontaktirajte naš call center kako bi vam dostavili podatke i povezali vas sa ovlašćenim servisima.

Prijavom na Diplon Newsletter u mogućnosti ste da ispratite sve aktuelne popuste, novosti i trendove. Pored toga, postajete deo Diplon zajednice, koja uživa u posebnim benefitima kupovine online i u maloprodaji.

Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.

U maloprodaji postoji mogućnost plaćanja gotovinski u trenutku kupovine ili koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ili Maestro platnu karticu. Takođe, postoji mogućnost odloženog plaćanja karticom Banka Intesa, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Prilikom kupovine u našoj online prodavnici, plaćanje možete izvršiti pouzećem prilikom isporuke, uplatnicom u pošti, odnosno banci ili putem e-bankinga ili u salonu prilikom preuzimanja robe.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takođe nam možete poslati nove informacije na prodaja@diplon.net i mi ćemo ih korigovati za vas.

Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Status pošiljki.

Da, Diplon Kupatila prihvata porudžbine firmi. Prilikom poručivanja, potrebno je da se registrujete kao pravno lice. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, potrebno je da popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.