Najčešća pitanja

Da biste obavili kupovinu na www.diplon.net nije potrebno da imate otvoren korisnički nalog. Kako bismo ubrzali proces kupovine i olakšali našim kupcima kupovinu na sajtu uveli smo i opciju "kupovina bez registracije".

Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.

Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.

Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u header-u sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu,prikazaće Vam se lista rezultata.

Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Status pošiljki.

Da, Diplon Kupatila (prodaja.diplon.net) prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.

Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu, koji se nalazi u footer-u sajta.

U ovom slučaju molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu.