Najčešća pitanja

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

U našem salonu u Belmax Center, Zemun, moguće je obaviti konsultacije i dogovoriti izradu 3D projekta vašeg novog kupatila. Opširnije pročitajte na stranici 3D projektovanje kupatila.

Svi naši paravani izrađuju se po fabričkim standardima u unapred definisanim dimenzijama. Diplon Kupatila ne vrše uslugu proizvodnje paravana po meri.

Da biste obavili kupovinu na www.diplon.net nije potrebno da imate otvoren korisnički nalog. Kako bismo ubrzali proces kupovine i olakšali našim kupcima kupovinu na sajtu uveli smo i opciju "kupovina bez registracije".

Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.

Za robu brenda Diplon, ovlašćeni servis se nalazi u Belmax Centru. Za robu brendova čiji nismo ovlašćeni uvoznik, lokacija i kontakt ovlašćenog servisa nalazi se u dokumentaciji koju ste dobili uz kupljenu robu. Ukoliko ne možete da pronađete informaciju, kontaktirajte naš call center kako bi vam dostavili podatke i povezali vas sa ovlašćenim servisima.

Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.

Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Status pošiljki.

Da, Diplon Kupatila (prodaja.diplon.net) prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.

Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.

Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu, koji se nalazi u footer-u sajta.

U ovom slučaju molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu.