Renoviranje kupatila

Kako renovirati kupatilo | Diplon Kupatila blog

Pripremate se za renoviranje kupatila? Diplon blog vam pruža priliku da saznate informacije koje su vam potrebne pre početka radova. Instrukcije ukoliko se odlučite da samostalno obavite posao, odnosno saveti na osnovu kojih ćete napraviti pravi plan uz koji ćete na efikasan način doći do najboljeg rešenja.

02.
Apr
2021
Renoviranje kupatila
Planiranje novog, kao i renoviranje starog kupatila obično počinje sa odabirom pločica. Nakon što ste premerili kvadraturu, isplanirali izgled vašeg novog kupatila i odredili okvirne budžete kreće najzanimljiviji proces i strpljiv odabir.
15.
Feb
2021
Renoviranje kupatila
Kaljeno staklo ima posebnu primenu u opremanju kupatila i proizvodnji kupatilske opreme. Prozračnost, lako održavanje, vizuelno proširen prostor i uklapanje u sve stilove, od minimalističkog do retro, čine ga omiljenim materijalom za dizajnere i enterijeriste širom sveta.
18.
Feb
2020
Renoviranje kupatila
Dajemo vam praktične ideje za uštedu prostora u malom kupatilu. Ukoliko imate manje kupatilo i želite da bude funkcionalno, imamo rešenje jer postoje trikovi koji mogu uštedeti prostor. Možda ne možete povećati kvadraturu svog kupatila, ali jedno sigurno možete - da ga malo doterate ili preuredite praktičnim kupatilskim nameštajem.
12.
Dec
2019
Renoviranje kupatila
Za prijatan boravak u kupatilu najvažnije je da ono bude toplo i suvo, a to se može postići samo ako imate grejanje u kupatilu. Iako možda mislite da su pod i pločice glavni krivci što je vaše kupatilo hladno, znajte da ne mora uvek biti tako.
23.
Aug
2019
Renoviranje kupatila
Ukoliko ste se odlučili da u toku gradnje ili renoviranja sami postavite pločice, važno je ispoštovati procese, pa smo vam pripremili listu od nekoliko koraka, kako bi na što efektniji način postavili podne pločice.
17.
Dec
2018
Renoviranje kupatila
Bez obzira na svo uzbuđenje i zabavu, renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, tako da smo za vas sastavili kratak plan kako bi sve prošlo glatko.
14.
Dec
2018
Renoviranje kupatila
Lavabo je najčešće i prva stvar koju primetimo kada uđemo u kupatilo, pa osim funkcionalnosti treba da bude i lep na oko. Danas na tržištu postoji zaista veliki izbor različitih tipova lavaboa, koji se osim po izgledu razlikuju i po načinu ugradnje. Ipak, većina se i dalje odlučuje za konzolni lavabo.
26.
Nov
2018
Renoviranje kupatila
Kada rešite da se pozabavite renoviranjem, osim o pločicama i sanitarijama svakako razmišljate i o tome kakvu biste komodu voleli da imate u svom novom kupatilu. Podrazumeva se da je praktična, ali ujedno mnogo doprinosi i estetskom utisku prostora. Ako ste odlučili da ,,osvežite“ svoje kupatilo i da ujedno obezbedite dodatni prostor za odlaganje stvari, treba pažljivo da razmislite kakav ormarić odgovara svim vašim potrebama.
25.
Sep
2020
Renoviranje kupatila
Ponekad izbor posebnih kuhinjskih elemenata kao što je baterija za sudoperu deluje vrlo jednostavan, jer zašto ne bi bio?