Renoviranje kupatila

Kako renovirati kupatilo | Diplon Kupatila blog

Pripremate se za renoviranje kupatila? Diplon blog vam pruža priliku da saznate informacije koje su vam potrebne pre početka radova. Instrukcije ukoliko se odlučite da samostalno obavite posao, odnosno saveti na osnovu kojih ćete napraviti pravi plan uz koji ćete na efikasan način doći do najboljeg rešenja.

08.
Nov
2023
Renoviranje kupatila
Ventil za vodu je jedan od najvažnijih komponenti vodovodnog sistema svakog doma. On omogućava kontrolu i regulaciju protoka vode, zato je veoma važno znati kako radi i kako sanirati kvar ukoliko dođe do njega.
20.
Jun
2023
Renoviranje kupatila
Izazov suzbijanja taloženja kamenca - kako smanjiti kamenac u kupatilu na tuš ružama, ručicama i perlatorima, koja sredstva koristiti i očuvati funkcionalnost tuš sistema.
22.
May
2023
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila ne mora biti naporno samo uz dobru organizaciju. Ukoliko niste sigurni da li je vreme za renoviranje ili pak jeste, ali ga odlažete, promoći ćemo vam da rešite nedoumice.  
30.
Mar
2023
Renoviranje kupatila
Kada vam curi slavina nije jedino rešenje kupovina nove. U ovim situacijama najčešće je problem mešač. Kako zameniti mešačku glavu na slavini. Lako do funkcionalne slavine uz minimalni trošak.
07.
Feb
2023
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog rešenja koje odgovara potrebama cele porodice.
23.
Dec
2022
Renoviranje kupatila
Malo kupatilo zahteva funkcionalnost, a mi vam predstavljamo nekoliko saveta za pametno korišćenje prostora. Uz adekvatan nameštaj, kompaktno kupatilo biće vaše.
22.
Jun
2022
Renoviranje kupatila
Sigurnosni ventil za bojler povećava bezbednost u vašem kupatilu i njegovom redovnom proverom obezbeđuje se dug i funkcionalan radni vek bojlera.
02.
Apr
2021
Renoviranje kupatila
Pored pločica, materijal koji će vam biti potreban je lepak za pločice, fugomal, silikon i lepak za pločice. U nastavku bloga ćemo vas upoznati detaljnije sa svakim od materijala.
15.
Feb
2021
Renoviranje kupatila
Kaljeno staklo ima posebnu primenu u proizvodnji kupatilske opreme. Prilikom odabira u obzir se uzimaju prozračnost, lako održavanje, vizuelno proširen prostor i uklapanje u sve stilove.