isporuka do adrese

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.  U zavisnosti od vrste i količine robe na porudžbini, isporuku vršimo na dva načina: kurirska služba BEX i Diplon dostavna vozila. Lično preuzimanje poručene robe, nakon dogovora sa webshop operaterima, moguće je i u našoj centrali na adresi Diplon Kupatila, Grmeč 1 Nova 15, Belmax Center, Zemun. 

Uslovi isporuke se odnose na porudžbine kreirane u Diplon webshopu. Uslovi isporuke za kupovinu u prodajnim salonima, možete pronaći na stranici Diplon Kupatila prodajni objekti.

Kurirska služba BEX

Isporuka kurirskom službom za porudžbine vrednosti preko 20.000rsd je besplatna.
Kurirskom dostavom nije moguća isporuka kabaste i lomljive robe (pločice, kabaste sanitarije, tuš kabine i artikli podložni oštećenju). 

Cena isporuke zavisi od težine paketa. Skalu i cene možete videti u tabeli: 

0 kg - 5 kg 500rsd
5 kg - 10 kg 700rsd
10 kg - 30 kg 1050rsd
30 kg - 70 kg 1400rsd
70 kg - 100 kg 2000rsd
preko 100 kg - kontakt

Isporuka se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 16:00h. Pravilnikom kurirske službe, otvaranje paketa pred kurirom pre preuzimanja nije omogućeno. 
Rok za žalbe na oštećenja nastala u transportu robe su 24h od trenutka prijema na telefon 011 22 50 502.

Diplon isporuka

U slučaju Diplon isporuke, kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. Diplon isporuka podrazumeva dovoženje robe do dogovorene adrese, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom.

Prilikom preuzimanja robe kupac je u obavezi da istu pregleda, i da nakon što utvrdi da roba nije fizički oštećena potpiše otpremnicu kojom potvrđuje da je robu primio u neoštećenom stanju. Ukoliko kupac nije u mogućnosti da prilikom preuzimanja pregleda robu, obavezan je da potpiše otpremnicu da je robu primio uz napomenu bez pregleda, a da nakon toga, robu koju je primio pregleda najkasnije u roku od 4 dana od trenutka preuzimanja i da obavesti Prodavca ukoliko uoči bilo kakve nedostatke. U suprotnom, smatraće se da je preuzeta roba bez fizičkih oštećenja.

Besplatna isporuka u preko 50 gradova u Srbiji

Za iznose preko 20.000rsd, isporuka je besplatna u zoni do 30km od sledećih lokacija:

Aleksinac, Aranđelovac, Bačka Topola, Bečej, Bogatić, Boljevac, Bor, Bujanovac, Čačak, Gornji Milanovac, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Lapovo, Lazarevac, Leskovac, Ljig, Loznica, Mladenovac, Negotin, Niš, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Paraćin, Požarevac, Preševo, Prijepolje, Ruma, Šabac, Smederevo, Smederevska Palanka, Sombor, Sremska Mitrovica, Subotica, Temerin, Užice, Valjevo, Vladičin Han, Vranje, Vrbas, Zaječar, Zlatibor, Zrenjanin.

Mapa besplatne isporuke:

Cena isporuke za iznose računa manje od 20.000rsd, za koje se isporuka vrši Diplon vozilima iznosi 750rsd.

Za sve isporuke u mesta koja nisu navedena za besplatnu isporuku, cena se obračunava po računici 100rsd / 1 kilometar od najbližeg mesta na mapi lokacija.