isporuka do adrese

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.  U zavisnosti od vrste i količine robe na porudžbini, isporuku vršimo na dva načina: kurirska služba BEX i Diplon dostavna vozila. Lično preuzimanje poručene robe, nakon dogovora sa webshop operaterima, moguće je i u našoj centrali na adresi Diplon Kupatila, Autoput 20, Belmax Center, Zemun. 

Uslovi isporuke se odnose na porudžbine kreirane u Diplon webshopu. Uslovi isporuke za kupovinu u prodajnim salonima, možete pronaći na stranici Diplon Kupatila prodajni objekti.

Kurirska služba BEX


Isporuka kurirskom službom za porudžbine vrednosti preko 20.000rsd je besplatna.
Kurirskom dostavom nije moguća isporuka kabaste i lomljive robe (pločice, kabaste sanitarije, tuš kabine i artikli podložni oštećenju). 

Cena isporuke zavisi od težine paketa. Skalu i cene možete videti u tabeli: 

0 kg - 5 kg 500rsd
5 kg - 10 kg 700rsd
10 kg - 30 kg 1050rsd
30 kg - 70 kg 1400rsd
70 kg - 100 kg 2000rsd
preko 100 kg - kontakt

Isporuka se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 16:00h. Pravilnikom kurirske službe, otvaranje paketa pred kurirom pre preuzimanja nije omogućeno. 
Rok za žalbe na oštećenja nastala u transportu robe su 24h od trenutka prijema na telefon 011 22 50 502.

Diplon isporuka


Ukoliko poručene proizvode nije moguće isporučiti kuriskom dostavom, rok i cena isporuke Diplon vozilom organizuje se nakon poručivanja robe, u dogovoru sa webshop operaterima. 

U slučaju Diplon isporuke, kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. Diplon isporuka podrazumeva dovoženje robe do ulaza na adresu, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom.

Isporuka Diplon vozilima na terirotiji Beograda, za porudžbine vrednosti preko 20.000rsd je besplatna.

Cena isporuke se obračunava 30rsd /1km, računato od centra sledećih gradova: Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Kruševac, Kraljevo, Novi Pazar, Smederevo, Užice, Valjevo, Šabac.

Minimalna cena isporuke je 750rsd i važi za sve navedene gradove, kao i zonu od 10km od unapred dogovorene trase.

Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno zahteve isporuke, nakon poručivanja kontaktiraće vas webshop operater, kako bi dogovorili uslove i način preuzimanja robe.

Isporuka pločica

Isporuka pločica u zoni od 100km od centralne beogradske zone iznosi 5.000rsd. Isporuka pločica na udaljenost većoj od 100km iznosi 7.500rsd za porudžbinu do 20 paketa, isporuka na udaljenosti većoj od 100km iznosi 10.000rsd za porudžbinu sa više od 20 paketa pločica.

Prilikom kreiranja porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.