Diplon B2B mreža namenjena je veleprodajnim kupcima, izvođačima građevinskih radova, investitorima, kao i saradnicima iz distributerske mreže u Srbiji i regionu. Business to Business koncept podeljen je na tri glavna sektora - Veleprodaja, Projektna prodaja i Diplon izvoz. Osnov ovakvog sistema poslovanja jeste trgovina na veliko, odnosno plasiranje nekog brenda ili serije proizvoda određenom tržištu u državi ili inostranstvu. B2B prodaja podrazumeva veleprodajne cene, odnosno posebne pogodnosti i uslove poslovanja posebno prilagođene ka svakom klijentu. Svakim danom i novim projektom naša B2B mreža raste, razvija se i usavršava svoj sistem rada.

veleprodajna mreža

Diplon Veleprodaja

Diplon veleprodaja opreme za kupatilo pokriva preko 45 gradova i mesta u Srbiji putem uigranog sistema rada sa preko 350 saradnika. Veleprodajni koncept podrazumeva prodaju na veliko, odnosno po principu u kom se pravnim licima distribuira veleprodajni asortiman za dalji plasman na tržištu. Sistem trgovine na veliko obezbeđuje sveprisutnost na terenu, te B2B veleprodaja obogaćuje ponudu tržišta, doprinosi njenoj relevantnosti, odnosno vrednosti.

projektna prodaja

Projektna prodaja

Projektna prodaja je sektor namenjen građevincima i investitorima, uz ponudu kompletnih rešenja za opremanje stambenih i poslovnih objekata. Naš tim dizajnera i arhitekti pomno prati svetske trendove iz oblasti uređenja kupatila, ali i životnog prostora generalno, te pruža atraktivna i praktična rešenja za sve vaše ideje. B2B projektna ponuda obuhvata dizajnersko rešenje, nabavku i distribuciju opreme za kupatilo do dogovorene lokacije, uz kompletnu logistiku sprovođenja koncepta u delo. 

diplon izvoz

Diplon izvoz

Sektor izvoza fokusiran je na plasiranje opreme za kupatilo matičnog brenda Diplon, ali i artikala drugih proizvođača uz poseban zahtev klijenta i prethodni dogovor. Sistem izvoza proizvoda oslanja se na razvijenu mrežu distributera u regionu, a i šire, te se putem njihovih kanala prodaje Diplon proizvodi plasiraju na inostrana tržišta - Mađarska, Bosna i HercegovinaSeverna Makedonija, Crna Gora, Nemačka. Veleprodajni izvozni sistem je uigran mehanizam koji pruža uslugu nabavke proizvoda, logistike i transporta uz odlične uslove poslovanja.