Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

01.
Dec
2021
Brendovi kupatilske opreme
Pločice su materijal koji odoleva vremenima, promenama, potrebama i željama i koji nastavlja da se razvija i dominira tržištem, materijal je od vrednosti i poverenja.
10.
Nov
2021
Brendovi kupatilske opreme
U Diplon Kupatila salonu možete pronaći širok asortiman brenda Alca Plast u koji spadaju tuš kanalice i rešetke, sifoni, odvodne veze za WC šolju, kao i ugradni vodokotlići i tipke. 
20.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Šestougaone pločice privlače puno pažnje. Donose nešto novo, pružaju moderan izgled i luksuz prostoriji. Proizvode se kao podne i zidne pločice i dolaze u različitim dimenzijama, kao i materijalu.
15.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Razmišljajte vertikalno. Sa kompaktim nameštajem i uređajima, malo kupatilo neće više biti izazov već oaza mira. Horizontalni bojler rešava mnoge probleme skučenog prostora i daje mu novu notu.
18.
Sep
2021
Lifestyle kupatilo
Svet keramike postao je kao svet mode - izuzetna ponuda, širok izbor, atraktivni dizajn, trka proizvođača da pruže najrazličitijoj grupi korisnika što primamljiviju opremu za kupatilo i načini ga oazom.
12.
Jul
2021
Lifestyle kupatilo
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovom blogu sažete su sve neophodne informacije.
01.
Jul
2021
Servisne informacije
Sezonsko sniženje u Diplon Kupatila maloprodajnim objektima i internet prodavnici. Niske cene za visoke temperature.
10.
Jun
2021
Lifestyle kupatilo
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi baštenskih slavina, čemu služe i kako ih najbolje primeniti.
07.
May
2021
Lifestyle kupatilo
Đakuzi kao idealno rešenje za sve vaše probleme. Dinamičan način života doveo nas je do toga da nam je opuštanje organizma, misli i duše neophodna nakon napornog dana. Relaksacijom do zdravlja.