načini plaćanja u diplon kupatila internet prodavnici

Na ovoj stranici se možete detaljno upoznati sa načinima plaćanja u Diplon Kupatila internet prodavnici. Vrste i načini plaćanja u maloprodajnim objektima se razlikuju, i njih možete saznati na stranicama pojedinačnih maloprodajnih objekata, klik ovde.

Plaćanje pouzećem

gotovinski u trenutku isporuke

Prilikom preuzimanja poručene pošiljke, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti, na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe BEX ili našem vozaču ukoliko je organizovana isporuka Diplon vozilima.

Plaćanje uplatnicom

uplatnicom u pošti, banci ili e-banking

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci, pošti, ili koristeći e-banking, rok za uplatu je 3 radna dana. Isporuku poručene robe realizujemo nakon evidentirane uplate.

Plaćanje karticama

tokom procesa poručivanja na sajtu

Porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (internet) plaćanje. Plaćanje se vrši isključivo u valuti RSD, platnim karticama domaćih ili inostranih banaka. Plaćanje na rate moguće je samo u maloprodajnom salonu. Prilikom kreiranja porudžbine, odabirom vrste plaćanja Platnom karticom. Klikom na dugme Plati, bićete preusmereni na stranicu za sigurno plaćanje Banca Intesa ad Beograd, koja je procesor platnih kartica. Unos i provera podataka obavaljaju se isključivo između korisnika kartice i banke Intesa, a Diplon ni u jednom trenutku nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Na stranici za plaćanje potrebno je uneti sledeće podatke: broj kartice, datum isteka važenja kartice, kao i CVC2/CVV2 kod (koji se nalazi na poleđini vaše kartice). Nakon unosa podataka o kartici, sačekajte da sistem obradi informaciju i obavesti vas da li je plaćanje uspešno izvršeno. Ukoliko koristite MasterCard®SecureCode™ ili Verified by VISA platne kartice, možda će biti potrebno da unesete dodatne informacije u vezi sa svojim identitetom, na zahtev Vaše banke.

Plaćanje na licu mesta

u salonu prilikom preuzimanja

Nakon potvrde naših operatera o statusu vaše porudžbine, u Diplon Kupatila Zemunu možete lično platiti i preuzeti porudžbinu pripremljenu za preuzimanje.