Blog

15.
Apr
2019
Blog
Zorka keramika je domaća kompanija koja se više od 40 godina bavi proizvodnjom zidnih i podnih pločica za opremanje kupatila. Dugom tradicijom, savremenim inovacijama i vrhunskim kvalitetom za pločice za kupatilo izgradila je brend i opravdano zaslužila poverenje kupaca.
11.
Apr
2019
Blog
Odabrom savršene galanterije za javne toalete ostavlja se veoma povoljan utisak na posetioce. Zbog toga se sve veća pažnja posvećuje se opremanju toaleta u manjim i većim poslovnim objektima.
31.
Mar
2019
Blog
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u svetu kupatilske i kuhinjske opreme.
28.
Mar
2019
Blog
Dragi kupci. U petak 29.03.2019. otvaramo novi maloprodajni prostor u Beogradu, na Vidikovcu. Adresa je Pilota Mihaila Petrovića 70a. 
26.
Mar
2019
Blog
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo više toga.
20.
Mar
2019
Blog
Da li ste se ikada zapitali kako su nastale prve wc šolje? To je jedan od izuma koji prešao zaista dugačak put za vrlo kratko vreme. 
13.
Mar
2019
Blog
Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti ali i novu potrebu sadašnjeg vremena - pametna ogledala.
06.
Mar
2019
Renoviranje
Predstavljamo vam brend Eco Ceramik, koji je prepoznatljiv kao renomiran proizvođač pločica za kupatila.
01.
Mar
2019
Lifestyle
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najtežih, ali i najboljih merila uspeha i pokazatelja kvaliteta.