Blog | Magazin o opremanju kupatila

20.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Šestougaone pločice privlače puno pažnje. Donose nešto novo, proužaju moderan izgled i luksuz prostoriji. Proizvode se kao podne i zidne pločice, i dolaze u različitim dimenzijama, kao i materijalu.
15.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Postoje ti neki aparati u kući, bez kojih ne bismo mogli zamisliti život, zar ne? Veš mašina, frižider, šporet, ... Kako smo postali konformisti, čini nam se da bi ova lista bila bez kraja. Šalu na stranu, ali činjenica je da mi ne znamo da živimo bez tih uređaja. I ne treba. Hvala Bogu, danas na tržištu možemo pronaći sve što nam treba. Jedan od takvih aparata je i horizontalni bojler.
01.
Sep
2021
Servisne informacije
Septembar ne bi bio septembar da nema akcije. Nije li tako? Pošto ste klince poslali u školu, evo prilike da na miru i natenane pogledate našu, mesečnu akciju opreme za kupatilo. Ako ste raspoloženi možete skoknuti i do naših, Diplon prodajnih salona i na licu mesta dobiti sve informacije od prodavaca.
12.
Jul
2021
Lifestyle
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovom blogu sažete su sve neophodne informacije, saveti i pomoć pri opremanju prostorija. 
01.
Jul
2021
Servisne informacije
Sezonsko sniženje u Diplon Kupatila maloprodajnim objektima i internet prodavnici. Niske cene za visoke temperature.
10.
Jun
2021
Lifestyle
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje Vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi baštenskih slavina, čemu služe i kako ih najbolje primeniti.
07.
May
2021
Lifestyle
Oduvek sam sebe smatrala zimskim detetom. Što zbog rođenja u zimu, što zbog ljubavi prema pomenutom godišnjem dobu. Leto i vrućine mi nikada nisu bili jača strana.  Međutim, vremenom, da ne kažem sa godinama, sve sam tolerantnija na toplotu.
02.
Apr
2021
Renoviranje
Planiranje novog, kao i renoviranje starog kupatila obično počinje sa odabirom pločica. Nakon što ste premerili kvadraturu, isplanirali izgled vašeg novog kupatila i odredili okvirne budžete kreće najzanimljiviji proces i strpljiv odabir.
18.
Mar
2021
Servisne informacije
Diplon webshop radi 24/7 uz dostavu na kućnu adresu. Ostvarite 10% popusta na kompletan asortiman brenda Diplon, unosom promo koda prilikom poručivanja robe.