Blog

17.
Mar
2020
Servisne informacije
Poštovani, obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon prodajnog salona u narednom periodu.
25.
Feb
2020
Brendovi
Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći svetski brend u oblasti sanitarnih sistema, a posebno kada su u pitanju ugradni vodokotlići. Kao lider u proizvodnji sanitarije, svojim modernim instalacijama i savremenim tehnologijama za ispiranje vode, ekonomičnim rešenjima i dugom garancijom Geberit postavlja visoke standarde u sanitarnoj tehnologiji.
18.
Feb
2020
Renoviranje
Dajemo vam praktične ideje za uštedu prostora u malom kupatilu. Ukoliko imate manje kupatilo i želite da bude funkcionalno, imamo rešenje jer postoje trikovi koji mogu uštedeti prostor. Možda ne možete povećati kvadraturu svog kupatila, ali jedno sigurno možete - da ga malo doterate ili preuredite praktičnim kupatilskim nameštajem.
04.
Feb
2020
Servisne informacije
Dragi penzioneri, četvrtak je Vaš dan u Diplon maloprodajnom salonu.
25.
Jan
2020
Brendovi
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom, funkcionalnim karakteristikama, kao i optimalnom cenom brend Grohe je zauzeo vodeće tržišne pozicije svuda u svetu.
15.
Jan
2020
Lifestyle
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važno je da one budu tvrde i izdržljive, da su vodootporne i da ne zadržavaju mirise ili mrlje (da se lako i brzo čiste).
05.
Jan
2020
Lifestyle
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način kako da kupatilo bude uvek čisto i blistavo u svega nekoliko koraka.
24.
Dec
2019
Lifestyle
Elegantna crno bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas veoma atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je crno-beli stil idealan za dizajniranje vašeg intimnog kutka.
12.
Dec
2019
Renoviranje
Za prijatan boravak u kupatilu najvažnije je da ono bude toplo i suvo, a to se može postići samo ako imate grejanje u kupatilu. Iako možda mislite da su pod i pločice glavni krivci što je vaše kupatilo hladno, znajte da ne mora uvek biti tako.
string(0) ""
string(0) ""