Blog

25.
May
2020
Lifestyle
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Oprema za kupatilo
Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati.
05.
May
2020
Brendovi
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom.
25.
Apr
2020
Brendovi
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom „Made in Germany” .
15.
Apr
2020
Oprema za kupatilo
Kada se misli na dekor i funkciju jednog kupatila centralna „figura“ pripada njenom visočanstvu ogledalu.
05.
Apr
2020
Oprema za kupatilo
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dodje trenutak za renoviranje ili pak prvo useljenje u kuću ili stan.
27.
Mar
2020
Renoviranje
Dnevna soba je najvažniji prostor u vašem životnom kutku, zato što je to mesto gde provodite najviše svog vremena.
17.
Mar
2020
Servisne informacije
Radnom vremenu Diplon Kupatila prodajnog salona u Zemunu: ponedeljak - petak 9 - 20h, subota 9 - 17h.
07.
Mar
2020
Lifestyle
Bilo da je čvrsti ili tečni sapun, ovo higijensko sredstvo spada u našu svakodnevnu rutinu.
string(0) ""
string(0) ""