Blog | Magazin o opremanju kupatila

19.
May
2022
Brendovi
Metalac bojleri su deo Metalac grupe koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta bojlera, bojler male litraže, visokomontažni i niskomontažni, kao i bojler srednje litraže.
06.
May
2022
Servisne informacije
Ovog vikenda u salonu Zemun, možete kupiti proizvode brenda Diplon po specijalnom popustu od 20%.
19.
Apr
2022
Servisne informacije
U toku uskršnjih praznika Diplon Kupatila maloprodajni objekat i webshop imaće promenjeno radno vreme, uz prazničnu akciju:
29.
Mar
2022
Brendovi
Metalac sudopere granitne i inox. Novo u Diplon Kupatila ponudi, jer ste Vi to tražili. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izaberite sudoperu po vašoj meri.
15.
Mar
2022
Brendovi
Akvafor je internacionalna kompanija koja je pre tridest godina krenula u borbu za čistu vodu koja će doći do svakog čovaeka. Već od samog starta posvetili su se ozbiljnom naučno istraživačkom radu, koji je krenuo iz raznih hemijskih i tehnoloških laboratorija, stvarajući i razvijajući različite tehnologije i patente, a sve sa ciljem plasmana zdrave, čiste vode. Danas možemo reći da su uspeli u tome. Stvaranjem filtera zdravog života koji se koriste u privatnim i komercijalnim objektima.
04.
Mar
2022
Servisne informacije
Diplon Kupatila salon u Zemunu slavi 8. mart, međunarodni dan žena. Pripremili smo vam specijalno sniženje od 10% za proizvode brendova Diplon, Badella i Creavit. 
11.
Feb
2022
Servisne informacije
Za dan zaljubljenih, pripremili smo lepo iznenađenje svim parovima koji posete naš maloprodajni salon u Zemunu.
18.
Jan
2022
Lifestyle
Sve o održavanju higijene kuhinjskih elemenata. Od sudepere i baterije, preko podova od pločica, radnih ploča i pultova. Mesto na kom pripremate hranu mora biti čisto i redovno održavano.
24.
Dec
2021
Servisne informacije
U maloprodajnom salonu Diplon Kupatila Zemun, Autoput 20, Belmax Center, Beograd, u periodu 25.12.2021. - 15.01.2022. traje praznično sniženje od 20% popusta na baterije brendova Diplon i Kludi. Popust se obračunava na kasi i ne može se primeniti na proizvode koji već imaju akcijsku cenu.