Blog

05.
Oct
2020
Brendovi
Creavit i danas pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je istovremeno prožet i moderanim stilovima.
15.
Sep
2020
Brendovi
Marazzi, kao dominantan brend u industriji keramike, pored sinonima za superioran kvalitet keramičkih i granitnih pločica, predstavlja neponovljiv italijanski stil u oblasti unutrašnje dekoracije i dizajna.
25.
Aug
2020
Lifestyle
Dekoracija peškirima u kupatilu Peškiri različitih boja i veličina mogu biti sastavni deo uređenja kupatila, jer se svakodnevno koriste za upotrebu.
15.
Aug
2020
Brendovi
Odabir kvalitetne sanitarije za vaše kupatilo je bitno kako bi se osećali komforno i udobno. Ukoliko volite da opremate domaćinstvo brendiranim elementima, onda je sanitarija Pozzi Ginori idealno rešenje za vas.
05.
Aug
2020
Lifestyle
Svi znamo da je najteži deo održavanja higijene u našim kupatilima WC šolja. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga njeno čišćenje oduzima mnogo vremena, ali i živaca. Srećom, danas na tržištu postoje WC šolje bez ivica koje predstavljaju vrhunsku inovaciju u oblasti higijene sanitarija.
25.
Jul
2020
Oprema za kupatilo
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije za kuhinju ili mali toalet u kom imate niskomontažni bojler na jednom mestu.
15.
Jul
2020
Renoviranje
Hiljade godina unazad keramicke plocice se koriste u dekorisanju prostora. Dobro izabrane pločice nadmašuju ostale detalje u enterijeru.
05.
Jul
2020
Lifestyle
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način.
25.
Jun
2020
Lifestyle
Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera.
string(0) ""
string(0) ""