Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

26.
Feb
2024
Brendovi kupatilske opreme
Nova serija brenda Gemma nosi sa sobom jedinstvene i upečatljive tonove koji su kreirani po uzoru na rad jednog od najpoznatijih stvaratelja svih vremena - Gaudi Anotnija. 
14.
Feb
2024
Servisne informacije
Praznike simbolično obeležavamo uz popuste. U periodu 14-17. februar imate priliku da ostvarite 20% popusta na celokupan asortiman brenda Diplon u salonu i webshopu. 
08.
Feb
2024
Brendovi kupatilske opreme
Wepos je nemački brend i proizvođač sredstava za čišćenje, održavanje domaćinstva i pokućstva. Sve što vam je potrebno za besprekorno čist dom je sada možete pronaći na jednom mestu.
29.
Jan
2024
Renoviranje kupatila
Koje su prednosti i mane kupatila u potkrovlju, kako ga urediti, ideje za uređenje i kako stvoriti lep i funkcionalan prostor. Prostorija sa kosim zidom ne mora biti izazov, već prilika za kreativno rešenje.
15.
Jan
2024
Uređenje kupatila
Radijatori sušači su kompatno i efektno rešenje za veliko i malo kupatilo. Veliki izbor pruža priliku da izaberete element baš po svojoj meri. Brendovi Cini, Energo System, Neša Komerc. 
05.
Jan
2024
Servisne informacije
U subotu, 6. januara 2024., maloprodajni salon Diplon Kupatila će raditi skraćeno, od 09:00 do 14:00 časova, pružajući vam priliku da istražite vrhunske proizvode za kupatila u prazničnom ambijentu.
03.
Jan
2024
Servisne informacije
Odabranih 100 proizvoda na sezonskom sniženju do 3. marta u salonu i webshopu. Iskoristi od 10% do 40% popusta na opremu za kupatilo.
31.
Dec
2023
Lifestyle kupatilo
Čas istorije: Saznaj kada i gde su nastale prve tuš kabine, ko ih je patentirao, u koje svrhe su se koristile i kako je došlo do modela koji koristimo danas.
26.
Dec
2023
Servisne informacije
Poštovani kupci, tokom predstojećih praznika maloprodajni salon i online služba radiće izmenjeno - 1. i 2. januar su neradni dani.