Blog

05.
Dec
2018
Blog
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i dalje, u budućnost. Od ogledala koja pričaju do zagrejanih wc šolja, preko pametnih baterija do zaista luksuznog kupatila u vašem domu. Trend koji postaje sve više i više popularan.  
02.
Dec
2018
Blog
Predstavljamo vam italijanski brend Frattini, svetski poznati proizvođač modernih baterija za sanitarije u kupatilima. Svojom velikom ponudom ima mogućnosti da ponudi rešenja i izađe u susret svima koji žele da opremaju ili renoviraju svoj kupatilski enterijer.
29.
Nov
2018
Blog
Ovih dana sve su popularniji gasni protočni bojleri i na tržištu se pojavljuje sve veći izbor ovog tipa bojlera. Kada se uporede sa klasičnim,postoje brojne prednosti o kojima možemo da govorimo, a jedna od njih je to što je kod nas gas veoma zastupljen kao način grejanja, te postoje brojna domaćinstva koja imaju tu mogućnost da kupe upravo ovu vrstu.
26.
Nov
2018
Blog
Kada rešite da se pozabavite renoviranjem, osim o pločicama i sanitarijama svakako razmišljate i o tome kakvu biste komodu voleli da imate u svom novom kupatilu. Podrazumeva se da je praktična, ali ujedno mnogo doprinosi i estetskom utisku prostora. Ako ste odlučili da ,,osvežite“ svoje kupatilo i da ujedno obezbedite dodatni prostor za odlaganje stvari, treba pažljivo da razmislite kakav ormarić odgovara svim vašim potrebama.
23.
Nov
2018
Blog
Bide je vrlo praktičan jer ga mogu koristiti i muškarci i žene. Pored toga što ulepšavaju izgled i upotpunjuju prostor kupatila, vrlo su zahvalni za svakodnevnu i redovnu intimnu higijenu. Prilikom korišćenja bidea ruke su slobodne, zbog čega je moguće da se toalet papir delimično ili u potpunosti izbaci iz upotrebe, jer se celokupan postupak prepušta mlazu vode iz baterije za bide.
20.
Nov
2018
Blog
Kupatilo nije više samo funkcionalan prostor- moderna kupatila se veličaju kao savršene oaze mira i mesta za opuštanje. Zahvaljujući različitim stilovima, dizajnu i cenama, Geberit uvek ima da ponudi za svako kupatilo po nešto iz svoje kolekcije.
17.
Nov
2018
Blog
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
14.
Nov
2018
Blog
Iako danas na tržištu postoji veliki izbor standardnih i nestandardnih wc šolja, mnogo je razloga koji će vas ubediti da se odlučite upravo za monoblokove, napravljene od keramike ili porcelana.
11.
Nov
2018
Blog
Pisoari su najbolje rešenje za svako kupatilo jer ubrzavaju i uprošćavaju potrebu ljudi da se olakšaju kada odu u toalet i ekonomični su za mnoga kupatila jer se lako koriste, jednostavni su za ugradnju, lako se održavaju i štede količinu vode koja bi se utrošila prilikom puštanja vode nakon obavljene potrebe.