Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog | magazin o opremanju

Pre nego se upustite u opremanje vašeg kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, upoznajte se sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

01.
Jun
2023
Servisne informacije
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 30. juna.
22.
May
2023
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila ne mora biti naporno samo uz dobru organizaciju. Ukoliko niste sigurni da li je vreme za renoviranje ili pak jeste, ali ga odlažete, promoći ćemo vam da rešite nedoumice.  
03.
May
2023
Servisne informacije
Majska mesečna akcija počinje! Iskoristite priliku do kraja meseca u salonu i webshopu i opremite svoje kupatilo baš onako kako ste oduvek zamišljali uz odličan odnos cene i kvaliteta. 
28.
Apr
2023
Servisne informacije
Tokom prvomajskih praznika Diplon salon i webshop radiće skraćeno. Sve porudžbine primljene tokom praznika biće na isporuci od 2. maja. 
25.
Apr
2023
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse utiču na raspoloženje i koncentraciju.
12.
Apr
2023
Servisne informacije
Praznike dočekujemo uz popust od 20% na Diplon proizvode, a radno vreme maloprodajnog salona i webshopa biće skraćeno. Opremite svoje kupatilo iz snova po sniženim cenama i uživajte u praznicima.
03.
Apr
2023
Servisne informacije
Diplon prolećna akcija je u toku! Iskoristi do 40% popusta na opremu za kupatilo do kraja aprila u Diplon maloprodajnom salonu ili webshopu. Uživaj u svom kupatilu iz snova!
30.
Mar
2023
Renoviranje kupatila
Kada vam curi slavina nije jedino rešenje kupovina nove. U ovim situacijama najčešće je problem mešač. Kako zameniti mešačku glavu na slavini. Lako do funkcionalne slavine uz minimalni trošak.
20.
Mar
2023
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja te prostorije jeste pod, jer je izbor ogroman.