Blog

15.
Jul
2020
Renoviranje
Hiljade godina unazad keramicke plocice se koriste u dekorisanju prostora. Dobro izabrane pločice nadmašuju ostale detalje u enterijeru.
05.
Jul
2020
Lifestyle
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način.
25.
Jun
2020
Lifestyle
Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera.
15.
Jun
2020
Brendovi
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. 
05.
Jun
2020
Lifestyle
Mnogi od nas plaćaju uslugu čišćenja prozora ali na kraju to je ipak vrlo skupa odluka.
25.
May
2020
Lifestyle
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Oprema za kupatilo
Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati.
05.
May
2020
Brendovi
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom.
25.
Apr
2020
Brendovi
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom „Made in Germany” .
string(0) ""
string(0) ""