Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

20.
Jun
2024
Renoviranje kupatila
WCP deking je građa od kompozita recikliranog drveta i ekokompatibilne plastične mase, te je odlično rešenje za oblaganje podova balkona, terasa, dvorišta i prostora oko bazena.
10.
Jun
2024
Renoviranje kupatila
Zamena slavine pored funkcionalnih prednosti nudi i estetsko unapređenje prostorije i doprinosi generalnom utisku i higijeni. Nova, čista i funkcionalna slavina je pola posla.
03.
Jun
2024
Servisne informacije
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 30. juna.
31.
May
2024
Lifestyle kupatilo
Pevanje tokom tuširanja i kupanja ima višestruke blagodeti za čoveka - smanjuje stres, pospešuje pozitivno raspoloženje i ima blagotvorno dejstvo na um i telo. Pevanjem do zdravlja i dobrog glasa.
27.
May
2024
Servisne informacije
Geberit ugradni vodokotlić u setu sa WC šoljom po izboru na nedeljnoj akciji do 2. juna. Popust se može iskoristiti u salonu Zemun i online prodavnici.
09.
May
2024
Uređenje kupatila
Izaberite savršenu prostirku za vaše kupatilo. Udobnost, stil i sigurnost u jednom. Prostirke za kupatilo su najjednostavniji način da osvežite izgled svog prostora.
29.
Apr
2024
Servisne informacije
U toku prvomajskih i uskršnjih praznika Diplon Kupatila saloni i online prodavnica radiće skraćeno uz posebne popuste na asortiman brenda Diplon, pored redovne mesečne akcije.
22.
Apr
2024
Servisne informacije
Kako stići do maloprodajnog objekta Diplon Kupatila u periodu 23-30.4.24.
07.
Apr
2024
Lifestyle kupatilo
Neka kupatilo bude mesto vaših zdravih navika. Posvetite se sebi, svom mentalom i fizičkom stanju, održavanje higijene pospešiće vam kvalitet života.