Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

05.
Apr
2020
Uređenje kupatila
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dođe trenutak za renoviranje ili prvo useljenje, prilike ugradnje umivaonika će vas iznenaditi.
07.
Mar
2020
Lifestyle kupatilo
Možda nismo ni svesni koliko često ga konzumiramo, jer je deo naše rutine. Pogotovo nakon svetskoh kraha prilikom pandemije koja nas je naterala da se zapitamo kako koristimo sapun.
25.
Feb
2020
Brendovi kupatilske opreme
Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći brend u oblasti sanitarnih potrepština.
25.
Jan
2020
Brendovi kupatilske opreme
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom i funkcionalnim karakteristikama.
15.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važno je da one budu tvrde i izdržljive.
05.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način kako da kupatilo bude uvek čisto i blistavo.
24.
Dec
2019
Lifestyle kupatilo
Elegantna crno-bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je crno-beli stil idealan za dizajniranje vašeg kupatila.
12.
Dec
2019
Renoviranje kupatila
Ukoliko nemate centralno grejanje, postoje drugi praktični načini da pretvorite svoje kupatilo u topli kutak, u zavisnosti od grejnog tela - podno, radijatorsko ili grejna tela na struju.
22.
Nov
2019
Brendovi kupatilske opreme
Wenko je nemački proizvođač galanterije, dodatne opreme za kupatilo i manjih uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv u svetu po raznovrsnosti i jedinstvenosti svog proizvodnog asortimana.