Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje

Ovde možete pronaći najrazličitije informacije koje se tiču kupatila generalno. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

07.
Apr
2024
Lifestyle kupatilo
Neka kupatilo bude mesto vaših zdravih navika. Posvetite se sebi, svom mentalom i fizičkom stanju, održavanje higijene pospešiće vam kvalitet života.
01.
Apr
2024
Lifestyle kupatilo
Spajamo ukusno i korisno - pravimo roštilj od bojlera. Početak proleća idealan je trenutak za otvaranje sezona roštiljanja i uživanja u prirodi sa porodicom i prijateljima.
31.
Dec
2023
Lifestyle kupatilo
Čas istorije: Saznaj kada i gde su nastale prve tuš kabine, ko ih je patentirao, u koje svrhe su se koristile i kako je došlo do modela koji koristimo danas.
09.
Oct
2023
Lifestyle kupatilo
Podno grejanje dnevne sobe je efiksano i ekonomično rešenje. Uz kvalitetne podne pločice, granitne ili keramičke, održavanje temperature i higijene u prostoriji je lako i jednostavno.
23.
Sep
2023
Lifestyle kupatilo
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje.
09.
Aug
2023
Lifestyle kupatilo
Mali bojler za kuhinju, protočni bojler za kuhinju, niskomontažni, visokomontažni, veliki izbor modela, brendova, litraža i cena. Brza dostava na teritoriji cele Srbije.
12.
Jul
2023
Lifestyle kupatilo
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak.
25.
Apr
2023
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse utiču na raspoloženje i koncentraciju.
20.
Mar
2023
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja te prostorije jeste pod, jer je izbor ogroman.