Brendovi kupatilske opreme
05.05.2020.

Termorad bojleri – Kupujmo domaće nije samo fraza

Postoje firme kojima verujete samo zato što znate da neko ko čini porodicu, mora da radi sve da istu očvrsne i održi, te da se upravo njihovim proizvodima poklanja najveće poverenje. Jedna od njih je upravo „Termorad Group doo“. U pitanju je kompanija proizvodnje bojlera koju je osnovala porodica Rajević u zapadnom delu naše zemlje, nedaleko od Požege i koja od 1994. godine pa sve do danas radi na tome da se brine o bezbednosti i sigurnosti naših porodica. Ponekad onaj čuveni slogan „kupujmo domaće“ zaista ima smisla i ne predstavlja samo kliše i slogan neke šarene reklamne kampanje. U pitanju su domaći proizvodi testiranog kvaliteta koje prave radnici koji se godinama unazad usavršavaju kako bi svoj proizvod doveli do savršenstva. Radi se o fabrici koja je od male i porodične godinama došla broja koji je premašio i stotinu radnika koji rade sa najsavremenijom opremom na svakodnevnom nivou. termorad bojleri cena Ono što je nama veoma važno da se naglasi je da je još 2008. godine kompanija Termorad bojleri uspela da zadovolji standarde kvaliteta ISO 9001, a njihovi proizvodi su usaglašeni sa evropskim normama (CE znak) i regulativama standarda GostR, što omogućava plasman proizvoda za tržište Rusije. Asortiman bojlera je veoma raznovrstan i kreće se od onih koji su zapremine od 5 pa sve do 500 litara koji mogu biti sa prohromskim, emajliranim ili popipropilenskim kazanom. Svaki proizvod je testiran, a bezbednost zagarantovana. Ovo su neki od njihovih bojlera koji se nalaze u našoj ponudi:

Niskomontažni bojleri za kuhinju od 10l

Termorad bojleri malih zapremina su vrsta prelivnih bojlera čija je naveća prednost što velikom brzinom mogu zagrejati malu količinu vode i koriste se najviše u kuhinjama. Znamo već koliko nam je zapravo važno da za što kraće vreme uradimo veću količinu posla, pa je ovaj bojler savršeno rešenje za sve nas koji ne volimo da čekamo da nam se voda ugreje. Veliki plus ovog bojlera je njegova veličina i kompaktnost i to da se može uklopiti u bilo koju vrstu moderne kuhinje. Kod ovog bojlera postoji opcija se ugradi iznad ili ispod kuhinje, kako god da vama više odgovara.

bojler cena

Bojleri 80l sa regulacijom temperature

U pitanju su emajlirani Termorad bojleri koji imaju spoljašnju regulaciju temperature. Njihovava najveća prednost je pre svega ekonomičnost i praktičnost. Ovai tipovi bojlera doprinose ušteti energije, tako da više neće biti potrebe da razmišljate o visokim računima za struju i gašenju bojlera tokom dana, kako biste što više uštedeli. Bojleri se zbog povećanja sigurnosti mogu fiksirati za zid sa dva nosača, a poliuretanska izolacija je odlično rešenje za čuvanje zagrejane vode.

 

Termorad bojleri - pogledajte asortiman i cene

bojleri za kupatilo

Bojler 50l - emajlirani kazan

Ovai Termorad bojleri imaju čelični kazan sa emajliranom prevlakom, što zapravo znači da će vas u potpunosti štite od korozije. Još jedan plus ovih principa izrade bojhlera je visoki nivo higijene vode. Ovai bojleri odgovaraju savršeno svakom prostoru, uklopiće se u vaše kupatilo bez problema i što je najvažnije trajaće vam znatno duže od ostalih bojlera iste zapremine zbog njihove dodatne zaštite i manje verovatnoće od kvarenja.

Bojleri 80l - horizontalni prohromski bojleri

Ne morate se zbog prostora ograničavati sa bojlerima koje želite da imate u svojm kupatilu. Ovai horizontalni Termorad bojleri 80l su savršeno rešenje upravo zbog montaže i činjenice da uz njih možete makismalno da iskoristite svoj prostor ne razmišljajući kako će vam se pola kupatila pretvoriti u bojler. Kod ovih bojlera priključci su na sredini, a priključak elektroinstalacije je sa strane. Nemojte da brinete, ovi bojleri dolaze i u većoj i manjoj zapremini tačnije od 50 do 120 litara pa će sigurno uspeti da ispune svaki zadatak koji im zadate bez obzira na ograničenost vašeg prostora. Oni imaju dvostruko obezbeđenje od pregrevanja vode u kazanu, kapilarni radni i zaštitni termostat, a dobijate i gratis sigurnosni ventil. Pored horizontalnih bojlera, postoje i standardni vertikani bojleri sa prohramskim kazanom.

Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom. Ono što je uvek dodatni plus, u isto vreme smanjićete troškove popravke i održavanja na minimum, jer dugogodišnje poslovanje garantuje trajnost uz savršen odnos cena i kvaliteta.

Na oficijalnom sajtu se možete upozanti sa kompletnom ponudom brenda Termorad, a takodje možete naći informacije o poslovanju i proizvodnji poznate kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Bojleri MI BT 6L VM
Termorad prohromski bojlerMaterijal kazana: ProhromZapremina: 6lSnaga grejača: 1500WRad...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri MI BTH D 80L PROHR
Termorad prohromski bojler 80lKada postoji potreba za potrošnjom veće količine tople vo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri MI BT10L NM PRIT
Termorad prohromski bojler 10lKarakteristikeZapremina: 10 litaraMaterijal kazana: prohr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri MI BTC 50L
Termorad vertikalni emajlirani bojlerKarakteristike:Zapremina: 50lMaterijal: Emajlirani...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.320,00 RSD

Slični članci

20.
Dec.
2021.
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi brenda Gorenje prisutni su, kako na tržištu, tako i u domovima širom Srbije, decenijama unazad. U najmanju ruku, razlog tome jeste kv...
18.
Sep.
2021.
Lifestyle kupatilo
Svet keramike postao je kao svet mode - izuzetna ponuda, širok izbor, atraktivni dizajn, trka proizvođača da pruže najrazličitijoj grupi korisnika &sc...
10.
May.
2019.
Uređenje kupatila
Brinoks creva za bojlere su rezervni delovi za belu tehniku od kojih direktno zavisi rad vašeg bojlera u kupatilu ili kuhinji. Omogućava protok i kret...
Trenutno nema komentara