Uređenje kupatila

Sve o uređenju | Diplon Kupatila blog

Ispratite najnovije trendove uz savete o uređenju kupatila. Aktuelni proizvodi iz Diplon ponude kao i noviteti na tržištu, baterije, sanitarije, tuš kabine, kade, kupatilski nameštaj, keramičke pločice.

12.
Sep
2022
Uređenje kupatila
DIplon Kupatila su eksluzivni uvoznik za Srbiju turskog nameštaja za kupatilo brendova Badella, Martat, Isvea 1962 i Creavit. Odaberite model i brend za vaše novo kupatilo.
07.
Jun
2022
Uređenje kupatila
Odabir visećih elemenata, gornjih ormarića za kupatilo omogućiće da vam sve sitnice koje želite budu na dohvat ruke. Uz vertikalno razmišljanje o prostoru, organizovaćete idealno skladište za kućnu hemiju, peškire, rezervne ubruse i slično.
20.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Šestougaone pločice privlače puno pažnje. Donose nešto novo, proužaju moderan izgled i luksuz prostoriji. Proizvode se kao podne i zidne pločice, i dolaze u različitim dimenzijama, kao i materijalu.
15.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Postoje ti neki aparati u kući, bez kojih ne bismo mogli zamisliti život, zar ne? Veš mašina, frižider, šporet, ... Kako smo postali konformisti, čini nam se da bi ova lista bila bez kraja. Šalu na stranu, ali činjenica je da mi ne znamo da živimo bez tih uređaja.
02.
Dec
2020
Uređenje kupatila
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviše zavisi od zapremine, izrade kazana, brenda i tehničkih mogućnosti. U ovom tekstu fokus će biti na najpopularnijoj litraži od 80 litara.
25.
Jul
2020
Uređenje kupatila
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije za kuhinju ili mali toalet u kom imate niskomontažni bojler na jednom mestu.
17.
Oct
2019
Uređenje kupatila
Da bi vaše kupatilo bilo funkcionalno potrebno je da ga adekvatno opremite, a proizvodi čija ponuda je iz dana u dan sve veća su umivaonik i baterija za lavabo.
29.
Sep
2019
Uređenje kupatila
Da li je i za vas tuširanje vid relaksacije? U narednim redovima saznajte kako izabrati pravu tuš kabinu ili tuš paravan za kupatilo.
20.
Jul
2019
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput baterije u boji.