Uređenje kupatila

Sve o uređenju

Ispratite najnovije trendove uz savete o uređenju kupatila. Aktuelni proizvodi iz Diplon ponude kao i noviteti na tržištu, baterije, sanitarije, tuš kabine, kade, kupatilski nameštaj, keramičke pločice. Opremite svoj dom efikasno i ekonomično, atraktivno i u skladu da svojim potrebama.

15.
Jan
2024
Uređenje kupatila
Radijatori sušači su kompatno i efektno rešenje za veliko i malo kupatilo. Veliki izbor pruža priliku da izaberete element baš po svojoj meri. Brendovi Cini, Energo System, Neša Komerc. 
25.
Oct
2023
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo više toga.
13.
Sep
2023
Uređenje kupatila
Koja je boja antracit, kako je uklopiti u enterijer, sa kojim bojama se slaže, prednosti prilikom održavanja i kako je istaći u kupatilu. 
20.
Jul
2023
Uređenje kupatila
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu je elegantno i sofisticirano rešenje.
19.
Jan
2023
Uređenje kupatila
Osnove uređenja kupatila, sve što je potrebno da znate prilikom renoviranja ili planiranja kupatila. Kako odabrati prave sanitarije i stvoriti kupatilo iz snova.
12.
Sep
2022
Uređenje kupatila
Diplon Kupatila su ekskluzivni uvoznik za Srbiju turskog nameštaja za kupatilo brendova Badella, Martat, Isvea 1962 i Creavit. Turski proizvođači zadovoljavaju potrebe najrazličitije grupe korisnika.
07.
Jun
2022
Uređenje kupatila
Odabir visećih elemenata u kupatilu omogućiće da vam sve sitnice koje želite budu na dohvat ruke. Uz vertikalno razmišljanje o prostoru, organizovaćete idealno skladište za kućnu hemiju.
20.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Šestougaone pločice privlače puno pažnje. Donose nešto novo, pružaju moderan izgled i luksuz prostoriji. Proizvode se kao podne i zidne pločice i dolaze u različitim dimenzijama, kao i materijalu.
15.
Oct
2021
Uređenje kupatila
Razmišljajte vertikalno. Sa kompaktim nameštajem i uređajima, malo kupatilo neće više biti izazov već oaza mira. Horizontalni bojler rešava mnoge probleme skučenog prostora i daje mu novu notu.