Brendovi kupatilske opreme
22.11.2019.

Kupatilska galanterija Wenko, novo na našem tržištu

Wenko je nemački proizvođač galanterije, dodatne opreme za kupatilo i manjih uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv u svetu po raznovrsnosti svog proizvodnog asortimana. Ono po čemu se ovaj poznati nemački brend izdvaja od konkurencije je fokus na rešenja koja će svakom korisniku pojednostaviti život.

Wietze Wenselaar i Maria Köllner su bračni par pun preduzetničke strasti i instinkta za inovativne ideje čija priča počinje krajem 50-ih godina. Počeli su reklamiranjem svog prvog proizvoda - metalne daske za peglanje. U tom momentu, to je bio apsolutni novitet i ona je bila osnova i začetnik kasnijeg poslovnog uspeha ove porodične kompanije. Naziv Wenko nastao je kombinacijom prezimena ovog bračnog para, Weselaar i Köllner. Oblasti kojima se ova kompanija bavi su prvenstveno kupatila, kuhinje i generalno životni prostor. Njihovi proizvodi su visokog kvaliteta, potpuno inovativni i prilagođeni kupcima. Diplon u svojoj ponudi Wenko brenda ima veliki broj proizvoda kupatilske galanteriije, gde se nesumnjivo može naći nešto za svakoga od nas.

Wenko

U prodajnom salonu Diplon Kupatila u ponudi je više od 200 novih proizvoda brenda Wenko. Celokupna ponuda artikala iz programa nemačkog brenda podeljena je na tri grupe u koje spadaju:

●     galanerija

●     oprema za kupatila

●     program za osobe sa posebnim potrebama

Wenko galanterija za kupatila

Iz prvog programa Diplon ponude izdvojili smo nekoliko kategorija. Prva je Wenko dozatori za tečni sapun. Ova kategija odlikuje se funcionalnim i estetskim dizajnom, zbog čega je neizostavni detalj jednog savremenog kupatila. Dozer za sapun je idealan i za malo i za veliko kupatilo, zbog svog preciznog oblika i minimalističkog estetskog dizajna, koji je simbol modernernog kupatila.

Wenko dozatori za sapun

Galanterija za kupatilo u Diplon ponudi ima više od 40 praktičnih i različitih modela dozatora. Ponuda se sastoji počevši od dozatora za tečni sapun jednostavnog dizajna, belog i uvek aktuelnog izgleda, preko keramičkih modela poput serije Adrada keramički dozator. Zatim tu je neizostavni model sa materijalizacijom granita poput serije Granit Dozator, kao i popularna bambus kolekcija galanterije, iz koje se izdvaja Padua Bamboo dozator za tečni sapun.

Naredna kategorija u ponudi Diplon kupatila su stoni Wenko držači za četkice. Čaše za četkice su apsolutno neophodan komad galanterije u svakom kupatilu, kako zbog dekorativne funkcije tako i zbog lične higijene. Za zaljubljenike sitnih zadovoljstava Wenko nudi širok asortiman serija elegantnog, svedenog i jednostavnog dizajna koji se savršeno uklapaju u svako kupatilo.

Posebno su interesantni Polaris mat crni elegantni keramički držači, kao i modeli sa dekorativnim veštačkim kamenom poput serije Puro Natur Beige. Zaljubljenici kompleta i kolekcija takođe mogu pronaći pravi proizvod za svoje kupatilo. Tu su čaše za četkice od granitne keramike, zatim bambus kolekcija galanterije, dok su za obožavaoce sitnica i jednostavnog minimalističkog dizajna serije Goa Grey i keramički držač iz serije Flora Beli idealno rešenje.

Kada birate opremu i dodatke za kupatilo uvek praktikujte da se uklapa u enterijer koji opremate. U salonu Diplon Kupatila na jednom mestu možete pronaći sve za vaše kupatilo. U ovom slučaju, predlažemo da galanteriju za vaše kupatilo oplemenite odabirom kompleta galanterije koji je iz iste kolekcije Wenko asortimana. U Diplon ponudi možete pronaći i Wenko četke za toalet za gotovo sve kolekcije.

Wenko wc četke

Još jedan način da malo izmenjate izgled vašeg kupatila jeste da zamenite držač peškira. Postoje brojni modeli držača peškira i ne moraju uvek biti klasičnog izgleda, okačeni na zid. Vaše kupatilo možete oplemeniti dodatnom dozom elegancije, poput nešto drugačijeg držača peškira - bambus merdevine držač peškira. Bambus je praktičan, fukcionalan i izdržljiv materijal, elegantan je i pritom daje lepši izgled kupatilu. Kako bi vaš ambijent bio unikatan, topao i odisao prirodnom svežinom držač za peškir od bambusa možete iskombinovati sa komadima galanterije iz bambus kolekcije.

Kada smo kod tuširanja, nadovezaćemo se na to zašto je važno da kupatilo uvek bude uredno i suvo. Posle svakog tuširanja u kupatilu se stvara vodena para i na staklenim površinama ostaju tragovi prskanja vode. Ukoliko se ne očiste svi delovi ostaće kamenac i pojaviće se buđ. Kako bi staklene površine u vašem kupatilu bile čiste i blistave posle tuširanja potrebno je da što pre uklonite sve tragove prskanja vode. Predlažemo vam brisač za tuš kabinu i staklene paravane Wenko Vacuum Loc čistač stakla sa nosačem.

Wenko oprema za kupatila

Druga grupa Wenko opreme za kupatila obuhvata široku paletu pratećih proizvoda za opremanje kupatila, iz kojih izdvajamo:

●     držače zavesa,

●     prostirke za kadu,

●     prostirke za podove u kupatilu,

●     ogledala za kupatila.

Ukoliko ste ljubitelj kupatilskih dekoracija i zavesa za tuš kabine u Diplon ponudi postoje brojni modeli držača zavesa za kupatilo, napravljenih od različitih materijala i završnih obrada. Najvažnije prednosti Wenko držača za zavese su izdržljivost, dugotrajnost, otpornost i elegantan izgled koji daje kupatilu šarm. Tu su brojni modeli, od običnih Wenko držača zavese za kupatilo koji se montiraju na zid, pa sve do plafonskih, ugaonih, teleskopskih i polukružnih, poput modela Umbrella kišobran držač zavese.

Još jedan način da osvežite svoje kupatilo i date mu savremen izgled jeste da postavite prostirku za pod. Kupatilske prostirke su moderan detalj i idealne su za svako kupatilo, a u Diplon ponudi možete pronaći raznovrstan izbor lepih i modernih prostirki za kupatila. Izborom savršenog modela i upotrebom prave boje, prostirke će promeniti izgled vašeg kupatila i dati mu jedan novi nežniji oblik.

Wenko prostirke za kupatilo

Wenko prostirke za kupatilo izrađene su od najkvalitetnijih materijala poput poliestera, mikrofibera, plastike, memorijske pene i bambusa. Pritom, dodatno su ojačane protivkliznim premazom koji garantuje maksimalnu sigurnost u kupatilu. Iz ponude izdvajamo popularnu i izuzetno izdržljivu podlogu - model Bambus podloga za kupatilo, sa antikliznom oblogom za podove. Takođe, za topliji, udobniji i mekši osećaj pod nogama tu su podloge od memorijske pene.

Podloge za kadu i tuš kabinu su još jedan neizostavni element kupatila, posebno ako su im podovi klizavi. Odabrom kvalitetne neklizajuće podloge tuširanje će vam biti komotnije, bezbednije i prijatnije. U ponudi Diplon Kupatila imamo bogat izbor Wenko protivkiznih prostirki za kade, koje su napravljene od visokokvalitetnih protivkliznih materijala. To su PVC prostirke, antislip, plasične protivklizne obloge kao i bambus podloge za kade.

Ukoliko želite da vizuelno malo povećate vaše kupatilo, ogledalo od bambusa može biti idealno rešenje. Naša preporuka je Wenko Finja bambus ogledalo. Najvažnija prednost lepog i otmenog ogledala je što reflektuje svetlost, otvara prostor i čini da kupatilo izgleda veće. Pored toga što je odlična dekoracija, ogledalo od bambusa pruža toplinu kupatilu i enterijeru daje drugačiji prirodniji izgled.

Wenko program za osobe sa posebnim potrebama

Za boravak u kupatilu je pored estetskih karakteristika podjednako važna funkcionalnost i olakšana upotreba toaleta. U treću grupu iz Wenko asortimana izdvajaju se pomagala i pomoćna oprema za kupatila, namenjena starijim osobama i osobama sa invaliditetom. Kompletnu ponudu Wenko programa čine WC daske sa izdignutim sedištem, izdignuta daska sa rukohvatima, različiti tipovi stolica za kadu i tuš kabinu, kao i držač za kadu. Sva pomagala možete pregledati i na web šopu Diplon Kupatila.

Wenko program za osobe sa posebnim potrebama

Bogata ponuda raznovrsnih modela galanterije, osnovne i pomoćne opreme za kupatila, zajedno sa bogatom paletom materijala garantuje da ćete u Diplon ponudi pronaći savršene proizvode za svoje kupatilo.

Na oficijalnoj prezentaciji možete pronaći celokupnu ponudu brenda Wenko kao i detaljne informacije o istorijatu i proizvodnji popularnog brenda.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
WC četke W24316100
Wenko Mirabello WC četkaDezen: Plavi floralni motivi na beloj keramičkoj posudi za četk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kukice i vešalice W4468150100
Wenko Black Boy kuka za vrataBoja: CrnaMaterijal: ČelikDimenzije: 8x15x2.5cm
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dozatori za sapun W22613100
Wenko The Collection Rose dozator za tečni sapunMaterijal: PlastikaZapremina: 330mlŠiri...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.950,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Držači peškira W62215100
Wenko Bahari merdevine za kupatiloMaterijal: BambusŠirina: 43cmVisina: 170cmBoja: Svetl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.990,00 RSD

Slični članci

19.
Nov.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Mellerud sredstva za čišćenje kupatila su sinonim za besprekornu higijenu. Ovaj prepoznatljiv brend jedan je od najkvalitetnijih nemačkih proizvođača ...
02.
Oct.
2019.
Lifestyle kupatilo
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na ...
11.
Apr.
2019.
Uređenje kupatila
Odabirom savršene galanterije za javne toalete ostavlja se veoma povoljan utisak na posetioce. Zbog toga se sve veća pažnja posvećuje se opremanju toa...

Ostali komentari

  • Jovanovići
    Jovanovići

    i lepo i kvalitetno, mi smo prezadovoljni! Sve pohvale za online tim

    26.02.2021. 10:15
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Hvala vama! :)

    02.03.2021. 12:10