Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

19.
Nov
2019
Brendovi kupatilske opreme
Mellerud sredstva za čišćenje kupatila su sinonim za besprekornu higijenu. Ovaj prepoznatljiv brend jedan je od najkvalitetnijih nemačkih proizvođača sredstava za održavanje enterijera.
12.
Nov
2019
Brendovi kupatilske opreme
Grohe nam predstavlja svoju revolucionarnu samoispirajuću WC šolju. Ova inovativna šolja garantuje 100% prirodno održavanje lične higijene samo uz pomoć vode, bez upotrebe toalet papira.
17.
Oct
2019
Uređenje kupatila
Da bi vaše kupatilo bilo funkcionalno i praktično potrebno je da ga adekvatno opremite, a proizvodi čija ponuda je iz dana u dan sve veća i kvalitetnija su umivaonik i baterija za lavabo.
11.
Oct
2019
Brendovi kupatilske opreme
Ideal Standard važi za lidera u proizvodnji opreme za kupatilo. U našoj ponudi možete pronaći asortiman iz kategorija baterija za kupatilo i kuhinju, sanitarije, tuš kabina, vodokotlića i galanterije.
02.
Oct
2019
Lifestyle kupatilo
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na koji će se ona stavljati.
29.
Sep
2019
Uređenje kupatila
U zavisnosti od toga kog oblika i dimenzija je vaše kupatilo, izbor savršene tuš kabine za vaše potrebe je tehnički uslovljen. To vas ne mora ograničiti, već usmeriti, jer je izbor tuš kabina izuzetan.
20.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Savremena kupatila nastala su iz potrebe da se spoje lep, elegantan izgled sa funkcionalnošću odnosno idejom da se dobije rešenje koje će ispuniti navažnije potrebe aktuelnog načina života. 
09.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Srednji vek će ostati upamćen i po tome što se nije vodilo dovoljno računa o higijeni, te taj period vezujemo za nastanak sapuna kakvog danas poznajemo i konzumiramo. 
01.
Sep
2019
Brendovi kupatilske opreme
Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Badella vam nudi kupatilo o kom ste maštali, po pristupačnim cenama.