Servisne informacije
19.09.2018.

Uspešnost poslovanja potvrđena ISO standardima

sertifikat iso standardi

 

Veoma smo srećni što možemo da vas obavestimo da je naša kompanija svoje poslovanje usaglasila sa ISO standardima. Iza nas sada stoji provereni sertifikat, koji nam garantuje unapređenje kvaliteta poslovanja, na obostrano zadovoljstvo. Kada govorimo o ovim sertifikatima, u pitanju su dokumenta koja učvršćuju poslovanje, jačaju konkurentnost, teraju nas da radimo konstantno na poboljšanju kvaliteta proizvoda, da stalno razmišljamo o povoljnijim cenama i trudimo se da unapredimo svoje usluge, što nam jeste zajednički cilj. Jednostavnije rečeno, u pitanju je dokument koji određuje zahteve koje treba da ispuni sistem upravljanja jedne kompanije. Ovaj standard nam omogućava sigurnost da će naši proizvodi biti pogodni za tržište u svakom trenutku kao i da ćemo imati prostora za rast i razvoj.

Dobili smo sertifikaciju za ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 koju je uradila kompanija Bureau veritas, a vi se verovatno pitate šta to konkretno znači? Hajde da objasnimo značenje svakog od ovih standarda.

ISO 9001:2015
U pitanju je je standard koji omogućava povećanje efikasnosti organizacije. Šta to konkretno znači? Smisao i svrha ovog standarda nalaze se u povezivanju pojedinačnih procesa i sektora. Stvara se jedna polazna osnova za planiranje, ali se i na kraju dobije povratna reakcija o zadovoljstvu kupca. Nešto kao win – win situacija; prati se kvalitet, održava se kontinuitet u poslovanju i proverava se finalni proizvod – u ovom slučaju vaše zadovoljstvo našim proizvodima. Na ovaj standard se nadovezuju svi drugi standardi, a velika prednost mu je što podstiče posebnosti jedne kompanije kao što je naša.

ISO 14001:2015
Standard kojim se određuju zahtevi za sitem zaštite životne sredine koje kompanija koristi da unapredi svoje performanse. Uticaj jednog poslovanja na životnu sredinu često može biti mnogo veći i opasniji nego što nam se to na prvi pogled čini. Primenom ovog sistema kompanija radi na povećanju efikasnosti i produktivnosti, ali ono što je najvažnije, posebno za današnje vreme, je smanjenje otpada. Ovaj sertifikat omogućava da kompanija nauči kako da poboljša energetsku efikasnost uz konstantnu opreznost i vođenje računa o sredini u kojoj se nalazi. Najveća prednost ovog sistema je što u kombinaciji sa ostalim sistemima funkcioniše kao jedan kompletan program unapređivanja menadžmenta naše kompanije.

OHSAS 18011:2007
Standard koji dopunjuje prethodna dva, a odnosi se na zaštitu radnika i njihovu bezbednost na radu. Cilj ovog standarda je da se konstantno radi na smanjenju rizika opasnosti na radnom mestu. Zaštita zdravlja je veoma važan faktor, te se ona povereva organizacijama koje su svesne značaja zdravstvene zaštite radnika. Cilj ovog standarda je da pomogne da se pre svega definiše politika zdravlja kompanije, ali nam I obezbeđuje bolju kontrolu pojava nezgoda i neobičnih situacija. Baziran je na stalnom unapređenju i usklađivanju regularnosti na polju zaštite na radu.

Nove verzije ovih standarda koje smo usvojili sadrže posebne zahteve koji su u vezi sa razumevanjem specifičnosti organizacije i okruženja, što nam omogućava da bolje upravljamo rizicima uz vođenje računa o brojnim spoljnim faktorima. Ono što su najveće prednosti ovih standarda, posmatrano iz Vašeg ugla, kao kupaca, su svakako bolja usluga, isporuka na vreme, veća sigurnost da ćete prvom kupovinom biti zadovoljni i mogućnost da bolje sagledate sopstveno zadovoljstvo uslugama koje naša kompanija pruža. Nakon standardizacije sada nam samo ostaje da radimo na podizanju kvaliteta proizvoda i usluga, da učimo, napredujemo i da hitamo zajedno ka istom cilju, a to je dugoročna i pre svega kvalitetna saradnja.

Slični članci

05.
Jun.
2020.
Lifestyle kupatilo
Mnogi od nas plaćaju uslugu čišćenja prozora ali na kraju to je ipak vrlo skupa odluka.
24.
Jun.
2019.
Servisne informacije
Internet prodavnica kompanije Diplon Kupatila diplon.net je u procesu sertifikacije dobila nacionalnu oznaku poverenja u internet trgovini E-Trustmark.
23.
May.
2019.
Servisne informacije
Diplon se u prethodnih petnaest godina pozicionirao kao jedan od najpoznatijih brendova u svetu opreme za kupatilo. Prepoznatljivi smo kao preduzeće koje se ...

Ostali komentari

  • Moze dostava za sarajevo i koliko kosta sa dostavom

    18.04.2021. 21:05
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovanje, dostava je moguća samo na teritoriji Srbije. Pozdrav

    20.04.2021. 09:36

Servisne informacije

Diplon vikend akcija
Servisne informacije
06.05.2022.
Radno vreme za uskršnje praznike
Servisne informacije
19.04.2022.
Slavimo međunarodni dan žena
Servisne informacije
04.03.2022.
Dan zaljubljenih u Diplonu
Servisne informacije
11.02.2022.