Brendovi kupatilske opreme
25.01.2020.

Grohe sanitarije, inovativna tehnologija u uređenju kupatila

Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom, funkcionalnim karakteristikama, kao i optimalnom cenom brend Grohe je zauzeo vodeće tržišne pozicije svuda u svetu. Moderan dizajn, vrhunska tehnologija i velika zainteresovanost kupaca širom sveta dovodi Grohe sanitarije u kupatila mnogih najmodernije opremljenih stambenih i poslovnih prostora.

Grohe sanitarija za kupatilo

Grohe je brend prepoznatljiv po svom otmenom stilu, modernim oblicima sanitarije, kao i vrhunskim funkcionalnim karakteristikama. Ono čemu zaista niko ne može odoleti kada je u pitanju Grohe sanitarija je neprevaziđena jednostavnost, koju dodatno krase sofisticiranost i elegantan dizajn.

Pored toga, primena inovativne i vrhunske tehnologije u izradi i dekoraciji materijala korišćenh za dobijanje Grohe sanitarija se apsolutno podrazumeva. Zato slobodno možemo reći da Grohe sanitariju karakteriše vanvremenski kvalitet, moderan dizajn i najsavremenija tehnologija izrade.

Bau Ceramic i Euro Ceramik serije Grohe sanitarija

Ovaj nemački i svetski prepoznatljiv brend sanitarije se rukovodi jednostavnim pravilom - osećaj zadovoljstva korisnika je uvek na prvom mestu. Zato je stvorio nekoliko serija, odnosno kolekcija koje daju kompletno rešenje za udoban boravak u kupatilu.

Iz Diplon ponude izdvojili smo dve popularne serije Grohe sanitarije. To su:

●    BauCeramic kolekcija

●    EuroCeramic kolekcija.

BAU CERAMIC i EURO CERAMIC su savršen izbor sanitarija za uređenje jednog savremenog i moderno opremljenog kupatilskog enterijera. WC šolje, bidei i lavaboi ovog nemačkog brenda mogu se videti u toaletima i kupatilima mnogih velikih hotela, restorana, zatim poslovnih objekata, ali sve više i u moderno opremljenim domaćinstvima. Savremeni stil i visoka fukcionalnost Grohe sanitarije čini ove kolekcije savršenim rešenjem za bilo koji objekat, a posebno za stan ili kuću.

Grohe kupatilska sanitarija

Bau Ceramic Grohe Diplon kupatila

Bau Ceramik serija karakteristična je po svojim višenamenskim i svestranim modelima sanitarije, koja je izrađena u skladu sa najvišim higijenskim standardiima. Svojim mekim i savršenim ovalnim oblicima predstavlja oličenje savremenog stila. Jako je lepa i praktična kolekcija, a može se uklopiti i sa drugim elementima kupatila. Zbog prefinjenog stila ispuniće kriterijume i zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih korisnika.

Bau Ceramic kolekcija nudi kompletno rešenje za opremanje kupatila, a tu spadaju WC šolja, bide i konzolni umivaonik. Sjajan i besprekorno čist izgled Grohe sanitarije iz Diplon ponude čini je zaista privlačnim rešenjem modernog i urednog kupatila.

Najvažnije karakteristike Grohe sanitarije iz Bau Ceramic serije su:

●    RIMLESS tehnologija - savremena inovativna tehnologija ispiranja šolje, gde je sanitarija dizajnirana bez ivica, što olakšava čišćenje i održavanje sanitarije, si sprečava zadržavanje nečistoća i bakterija prilikom ispiranja;

●    bide i WC šolje su konzolni modeli (i predviđeni za ugradni vodokotlić), dok pojedine podne WC šolje imaju mogućnost simplon ugradnje;

●    udobna, tiha i sporospuštajuća WC daska, koja se lako montira i jednostavno skida radi održavanja;

●    konzolni lavabo sa mogućnošću ugradnje na stub umivaonika.

Iz Diplon ponude preporučujemo Grohe BauCeramic konzolnu rimfree WC šolju predviđenu za ugradni vodokotlić. Ukoliko više volite da šolja i vodokotlić budu spojeni preporučujemo Grohe Bau Ceramic monoblok simplon.

Grohe Euro Ceramic serija u salonu Diplon kupatila

Euro Ceramic serija ističe se po vizuelno prepoznatljivom i izuzetno praktičnom stilu sanitarije. Posebno je dizajnirana tako da svojim sjajnim učinkom i estetskim izgledom udovolji svim zahtevima, po veoma pristupačnim cenama.

Fleksibilna i elegantna serija Euro Ceramic sanitarije pružiće svojim korisnicima ne samo trenutni užitak, već i dugoročno zadovoljstvo. Pored osećaja opuštanja, ova serija poznatog brenda pruža sve što je potrebno - lep estetski dizajn, inovativnu i funkcionalnu upotrebu, besprekorne higijenske uslove, lako održavanje i efikasnost u pogledu iskorišćenosti prostora.

Najvažnije karakteristike Grohe sanitarije iz Euro Ceramic serije su:

●    PureGuard antibakterijska zaštita - zaštitini antibakterijski efekat koji sprečava stvaranje bakterija i zadržavanje nečistoća unutar sanitarije, pritom obezbeđuje dugotrajnu blistavost i sjaj

●    Triple Vortex tehnologija ispiranja - inovativni sistem ispiranja vode iz tri otvora, koji pravi nečujan vrtlog i snažan usisni pritisak (voda pokriva čitavu površinu šolje i temeljno čisti sve uz minimalnu potrošnju vode)

●    RIMLESS tehnologija puštanja vode, bez zadržavanja nečistoća

●    modeli sanitarije su bez ivica - rimfree

●    konzolne WC šolje, predviđene za ugradni vodokotlić

●    tiha i sporospuštajuća WC daska (soft close seat)

●    lako skidanje daske sa WC šolje

●    beli ugradni konzolni lavabo

Izdvajamo najpopularniji model konzolne WC šolje u salonu Diplon kupatila - rimless Euroceramic konzolna WC šolja sa Triple Vortex tehnologijom ispiranja.

Zaključak

Moderno kupatilo treba biti dizajnirano tako da stvara osećaj udobnosti tokom celog boravka u njemu. Za svaki minut uživanja zaslužna je u najvećoj meri kvalitetna sanitarija i to posebno intimna.

Nije važno samo kako ona izgleda, već je za uživanje i opuštanje bitno sve, do najmanje sitnice. Pored estetskog dizana jako je važno da bude laka za upotrebu i odgovarajućeg oblika, kako bi se savršeno uklopila u enterijer kupatila. To je upravo ono što vam pruža Grohe sanitarija.

U salonima keramike Diplon Kupatila imamo u ponudi veliki izbor Grohe sanitarije, pogodne kako za mala i tako i za veća kupatila. Celokupnu ponudu pogledajte u Diplon internet prodavnici ili dođite do maloprodajnih salona. Na zvaničnom sajtu pogledajte kompletnu ponudu, kao i detaljne informacije o istorijatu i proizvodnji poznate kompanije Grohe.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Monoblokovi GR 39346000
Grohe Bau Ceramic monoblok simplonVertikalni izlivBez ivica - RimlessIspiranje 6/3lSet ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje GR 39206000
Grohe EuroCeramic Compact konzolna WC šoljaZa ugradne vodokotlićeHorizontalni izlazni o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
32.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bidei GR 39433000
Grohe BauCeramic konzolni bideJedan otvor za baterijuSa prelivnim sistemomKeramički bid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.720,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi GR 39440000
Grohe BauCeramic ugradni zidni umivaonik 55cmDimenzije: 55.3x38.6cm1 otvor za bateriju1 ot...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.400,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom &quo...
19.
Nov.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Mellerud sredstva za čišćenje kupatila su sinonim za besprekornu higijenu. Ovaj prepoznatljiv brend jedan je od najkvalitetnijih nemačkih proizvođača ...
27.
Dec.
2018.
Brendovi kupatilske opreme
Zbog kvaliteta koji je neosporan, o ovom brendu se stalno širi dobra reč, pa je vrlo verovatno da ste već od prijatelja, familije, ili možda majstora ...

Ostali komentari

  • Elvir
    Elvir

    imam Grohe bateriju za lavobo. Evo već šest godina nas služi besprekorno. Standard i kvalitel i estetika u jednom.

    02.03.2021. 08:24
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    02.03.2021. 12:19