Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

20.
Apr
2021
Brendovi kupatilske opreme
U našoj ponudi možete pronaći asortiman brenda Roca koji obuhvata baterije za kupatilo i kuhinju, sanitarije, kade, kupatilski nameštaj, pločice, ogledala za kupatilo, kao i kupatilsku galanteriju.
02.
Apr
2021
Renoviranje kupatila
Pored pločica, materijal koji će vam biti potreban je lepak za pločice, fugomal, silikon i lepak za pločice. U nastavku bloga ćemo vas upoznati detaljnije sa svakim od materijala.
18.
Mar
2021
Servisne informacije
Diplon webshop radi 24/7 uz dostavu na kućnu adresu. Ostvarite 10% popusta na kompletan asortiman brenda Diplon, unosom promo koda prilikom poručivanja robe.
10.
Mar
2021
Lifestyle kupatilo
Danas je sve podređeno uživanju i komforu, a topla kupka i udobna kada će vam pružiti poseban vid relaksacije. Moderno dizajnirana kupatila zamenila su ona tradicionalna na koja smo navikli.
01.
Mar
2021
Servisne informacije
U periodu od 01.03.2021. do 31.03.2021. u Diplon Kupatila maloprodajnim salonima i online prodavnici očekuje vas mesečna akcija! Nudimo do 20% popusta na određene proizvode.
25.
Feb
2021
Uređenje kupatila
Zagrevanje vode prilagođeno vašim potrebama uštedeće vam vreme, energiju i novac. U našoj ponudi možete pronaći bojlere brendova Arioston, Bosch, Gorenje, Termorad, Metalac i Muller. 
15.
Feb
2021
Renoviranje kupatila
Kaljeno staklo ima posebnu primenu u proizvodnji kupatilske opreme. Prilikom odabira u obzir se uzimaju prozračnost, lako održavanje, vizuelno proširen prostor i uklapanje u sve stilove.
25.
Jan
2021
Brendovi kupatilske opreme
U Diplon ponudi nalaze se Zomar proizvodi, te možete pronaći kade, tuš kade, kao i hidromasažne kade sa mlaznicama i komandama vrhunskih performansi za aero i hidromasažne sisteme.
11.
Jan
2021
Servisne informacije
Pripreme za zimsku sezonu smo odradili na vreme. Krajem godine postavljena je velika nadstrešnica ispred ulazne zone u maloprodajni salon u Zemunu i novootvoreni Diplon Servis.