Brendovi
25.02.2020.

Geberit ugradni vodokotlići, tehnologija modernih kupatila

Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći svetski brend u oblasti sanitarnih sistema, a posebno kada su u pitanju ugradni vodokotlići. Kao lider u proizvodnji sanitarije, svojim modernim instalacijama i savremenim tehnologijama za ispiranje vode, ekonomičnim rešenjima i dugom garancijom Geberit postavlja visoke standarde u sanitarnoj tehnologiji.

Geberit ugradni vodokotlić

Geberit je multionacionalna kompanija sa sedištem u Švajcarskoj koja se bavi proizvodnjom sanitarije, kao i proizvodnjom osnovnih i rezervnih delova u oblasti sanitarne tehnike. Na tržištu postoji više od 100 godina, što opradava vrhunski kvalitet i visok nivo pouzdanosti. Na globalnom nivou posluje kao Geberit Grupa.

Multionacionalna kompanija Geberit Grupa prisutna je u mnogim evropskim zemljama, gde posluje preko svojih povezanih lica (kompanija u drugim zemljama). Geberit je i vodeća evropska kompanija za kupatila, za proizvodnju sanitarnih tehnologija i lider u oblasti inovativne tehnologije za laku i ugodnu upotrebu sanitarije.

Geberit ugradni vodokotlići osnovne karakteristike

Danas skoro svako moderno kupatilo ima ugradni vodokotlić. Upravo zbog toga Geberit ugradni vodokotlići sve više postaju sastavni deo modernih kupatila, kako zbog praktičnosti tako i zbog estetski privlačnijeg enterijera.

Dve najzastupljenije serije Geberit ugradnih vodokotlića na našem tržištu su:

 • Geberit Sigma ugradni vodokotlići,
 • Geberit Delta ugradni vodokotlići.

U oblasti ugradnih vodokotlića Geberit sistemi su jedna od najboljih opcija na našem tržištu. Ima više razloga:

 • ne vide se i ne zauzimaju suvišan prostor,
 • nadaleko čuveni kvalitet i pouzdanost,
 • koriste princip čeonog aktiviranja,
 • ugradna visina im je 112cm,
 • racionalno troše vodu,
 • dostupni su svi rezervni delovi u slučajevima kada je potrebna zamena,
 • dostupan je veliki izbor modela tastera i tipki,
 • može se kupiti kao konstrukcija, set ili kompletan sistem,
 • popravke i zamene vrše se preko otvora za taster.

Geberit ugradni vodokotlići se aktiviraju sa prednje strane i imaju zaštitnu izolaciju od stvaranja kondenzacije. Po pitanju potrošnje vode veoma su racionalni i ekonomični, jer štede vodu. Fabrički podešena količina vode za ispiranje je 6 i 3 litara, a mogu se podesiti tako da troše više ili manje vode. Imaju mogućnost jednostepene i dvostepene tehnike ispuštanja vode (jednokoličinsko i dvokoličinsko ispiranje WC školjke), kao i start/stop funkciju ispiranja za dodatnu uštedu vode.

Velika prednost je što ne zauzimaju prostor u kupatilu. Mogu se postaviti na pune konstruktivne zidove, kao i na predzidne konstrukcije. Cela instalacija je zaštićena od kondenzacije, pri čemu nije moguće sakupljanje prašine. Geberit ugradni vodokotlići mogu da se koriste kako za konzolne WC šolje, tako i za podne, a podkonstrukcije za bide, zatim pisoar, i za druge slične namene,  poput umivaonika.

Geberit ugradni vodokotlići su vodonepropusni. Svaki pojedinačni model testiran je nakon izlaska iz procesa proizvodnje i puštanja na tržište, kako bi se se garantovala vodonepropusnost. Veoma su kvalitetni i pouzdani, pritom postoje svi rezervni delovi koji su garantovano dostupni 25 godina. Ukoliko dođe do kvara vodokotlića ne ruši se zid. Zamena rezervnih delova u vodokotliću obavlja se unutar niše koja se nalazi ispod tastera i tipke.

U salonu Diplon kupatila imamo veliki izbor Geberit ugradnih vodokotlića, setova, tastera i svih instalacionih elemenata.

Geberit tasteri i tipke za aktiviranje

Geberit tasteri i tipke za aktiviranje ispiranja WC šolje su zasebni instalacioni elementi koji se takođe ugrađuju u zid. Prilikom izbora važno je da tasteri i tipke budu kompatibilni sa Geberit ugradnim vodokotlićem, odnosno da naziv tastera za aktiviranje i naziv ugradnog vodokotlića bude isti.

U salonu Diplon izdvajamo veliku ponudu tastera i tipki za ugradne vodokotliće:

Geberit ugradni vodokotlići se lako uklapaju u svako kupatilo jer su dostupni u više različitih visina. Standardna visina ugradnje je 112 cm, ali postoje i univerzalni modeli sa podesivom visinom pri montaži (oni koji se mogu prilagoditi osobama sa invaliditetom).

 

Duofix univerzalni montažni element za vodokotliće

Geberit Duofix montažni element za vodokotliće je samostojeći i univerzalni montažni element za ugradne vodokotliće koji se sastoji od šina i stubova, koje dodatno omogućavaju instaliranje ugradnih vodokotlića za WC šolje, bidee, pisoare, umivaonike, armature i slične zidne odvode.

Geberit Duo Fix vodokotlici

Geberit Duofix sanitarni montažni elementi imaju široku primenu kako prilikom izgradnje novog kupatila i postavljanja konzolne šolje, tako i prilikom renoviranja. Mogu se postaviti na pregradnom zidu, u punom konstruktivnom zidu, na prilagođenoj visini ili na visini etaže.

Geberit setovi u Diplon ponudi

Izdvajamo iz Diplon ponude nekoliko setova ugradnih vodokotlića popularnog brenda.

Setovi Geberit Duofix Sigma i setovi Geberit Duofix Delta - U ovaj set spada univerzalni Duofix sanitarni montažni elementi za konzolne WC šolje i vodokotlić iz serije Sigma, odnosno Delta. Odgovarajuća tipka za aktiviranje ispiranja se kupuje zasebno.

Geberit ugradni Delta 3 u 1 setovi za montažu konzolne WC šolje - Ove setove čine Duofix Basic sanitarni montažni element, vodokotlić iz serije Delta i odgovarajući taster. Tipka za aktiviranje ugradnih vodokotlića može biti bela, sjajna hrom i mat hrom.

Kompletan sistem za celo kupatilo - Ove setove čine ugradni vodokotlić sa Duofix setom za montažu, odgovarajuća tipka, kao i konzolna WC šolja i WC daska. Preporučujemo najbolje iz Diplon ponude:

Ukoliko želite da vaše kupatilo izgleda savršeno pregledajte ponudu na sajtu Diplon web šopa. Za pomoć oko kupovine, tehničke detalje i pomoć oko montaže prošetajte do prodajnog salona Diplon kupatila.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tasteri | tipke 115.883.KH.1
9 termina 150 sati početni nivo
Geberit tipka za aktiviranje Sigma 30Dvokoličinsko ispiranje koje štedi voduNapravljeno...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT ATINA HROM
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Atina konzolna WC šoljaRimless model bez iv...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.830,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići GEBERIT HAV BELI SET
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon Geberit ugradni vodokotlić setDiplon Havana konzolna WC šoljaSporospuštajuća sli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
36.750,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ugradni vodokotlići 111.154.21.1
9 termina 150 sati početni nivo
Geberit Duofix Basic + Delta 20 tipka Geberit ugradni set: - Duofix Basic montažni elem...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19.850,00 RSD

Slični članci

05.
Jan.
2020.
Lifestyle
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način k...
22.
Nov.
2019.
Brendovi
Wenko je nemački proizvođač galanterije, dodatne opreme za kupatilo i manjih uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv u svetu po raznovrsnosti svog proizvodnog ...
29.
Sep.
2019.
Uređenje kupatila
Da li je i za vas tuširanje vid relaksacije? U narednim redovima saznajte kako izabrati pravu tuš kabinu ili tuš paravan za kupatilo.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara