Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

11.
Jan
2021
Servisne informacije
Poseta Diplon Kupatila salonu kupatilske opreme je više od kupovine. Maloprodajni izložbeni prostor na preko 1.500m² nalazi se u Belmax Centru, Zemun. Lokacija se nalazi na raskrsnici dva autoputa, E75 i E70, lako dostupna za posetu iz svih pravaca, na samo 6km od centra Beograda.
02.
Dec
2020
Uređenje kupatila
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviše zavisi od zapremine, izrade kazana i brenda.
15.
Oct
2020
Uređenje kupatila
Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj način vrši ušteda vode.
25.
Sep
2020
Renoviranje kupatila
Na prvi pogled opremanje kupatila deluje jednostavno - izaberemo pločice, elemente i radnu površinu, bateriju i uređaje, ali... Kako uklopiti svaki deo tako da čini jednu celinu, bez odstupanja? 
15.
Sep
2020
Brendovi kupatilske opreme
Marazzi, kao dominantan brend u industriji keramike, pored sinonima za superioran kvalitet keramičkih i granitnih pločica, predstavlja neponovljiv italijanski stil u oblasti unutrašnje dekoracije.
05.
Sep
2020
Uređenje kupatila
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put zakoračite u njega nakon toga. Taj doživljaj je neprocenjiv.
25.
Aug
2020
Lifestyle kupatilo
Peškiri različitih boja i veličina mogu biti sastavni deo uređenja kupatila, jer se svakodnevno koriste za upotrebu. Razni dezeni i oblici mogu doprineti toplini prostorije i definiciji stila i ukusa.
15.
Aug
2020
Brendovi kupatilske opreme
Odabir kvalitetne sanitarije za vaše kupatilo je bitno kako bi se osećali komforno. Ukoliko volite da opremate domaćinstvo brendiranim elementima, onda je ova sanitarija idealna za vas.
05.
Aug
2020
Lifestyle kupatilo
Svi znamo da je najteži deo održavanja higijene u našim kupatilima WC šolja. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga njeno čišćenje oduzima mnogo vremena, ali i živaca.