diplon kupatila salon keramike zemun beograd

Diplon Kupatila Zemun

Obaveštenje poveriocima o statusnoj promeni

Na osnovu člana 483, 486, 490 i 491. Zakona o privrednim društvima (“Sl. Glasnik RS” br. 36/2011 i 99/2011, 83/2014, 44/2018, 95/2018, 91/2019 i 109/2021) ugovarači Preduzeće za trgovinu i usluge Diplon DOO Beograd (Zemun) kao sticaoc i Belmax center DOO Beograd kao prenosioc utvrdili su 01.12.2023.godine Nacrt ugovora o pripajanju.

Ovaj Nacrt ugovora je objavljen i na zvaničnoj web stranici Agencije za privredne register dana 11.12.2023. godine i može se preuzeti ovde.

Diplon d.o.o. je preduzeće osnovano 2005. godine sa sedištem u Beogradu. Bavimo se trgovinom, uvozom, izvozom, maloprodajom i veleprodajom proizvoda iz asortimana kupatilske opreme.

Diplon Kupatila posluju na teritoriji Srbije i regiona, a u Belmax Centru, Zemun nalazi se veliki maloprodajni objekat od 1.500m², Diplon Servis, kao i centrala čitave kompanije.

Paleta proizvoda robne marke Diplon obuhvata preko hiljadu artikala sanitarne keramike, baterija za kupatilo i kuhinju, kupatilske galanterije, hidromasažne i klasične tuš kabine i kade, kupatilski nameštaj, hidromasažne stubove, razne vrste priključaka i ventila, tuš ručice, creva i propratnu opremu. Diplon proizvodi poseduju ateste instituta IMS, a proceduru kontrole kvaliteta svih proizvoda, pre nego što se nađu u prodaji, obavlja naša tehnička služba na najsavremenijoj opremi.

Diplon proizvode možete pronaći u bolje opremljenim salonima širom regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija), a u maloprodajnom salonu u Belmax Centru, na preko 1.500m2 prodajno-izložbenog prostora možete pronaći široku ponudu opreme za kupatila renomiranih brendova poput Kludi, Grohe, Ideal Standard, Geberit… i veliki izbor keramike, pločice domaćih i inostranih proizvođača, Keramika Kanjiža, Zorka Keramika, Gemma

Diplon Kupatila internet prodavnica omogućuje korisnicima širom Srbije isporuku na kućnu adresu u najkraćem roku. U online prodavnici nalazi se preko 4000 artikala, a o aktuelnim popustima, outlet ponudi i akcijama poput poslednji komad, naši kupci se informišu preko zajednice koju, uz portal sa aktuelnim vestima, gradimo i na društvenim mrežama, putem Diplon newslettera, lifleta, sa željom da kreiramo i ponudimo najpovoljnije uslove sve većoj mreži stalnih kupaca.

Dugogodišnje poslovanje karakteriše praćenje trendova u industriji, najbolji odnos između cena i kvaliteta, stalno uvođenje novih proizvoda, i tim ljudi spreman za saradnju na svim nivoima poslovanja. Pored maloprodajne mreže, na raspolaganju su Vam i usluge Diplon Servisa, našeg voznog parka, kao i pomoć dizajnera i arhitekte prilikom izrade kompletnih rešenja za Vaše kupatilo.

Diplon maloprodajni salon nalazi se u Belmax Centru, Grmeč 1 Nova 15, 11080 Zemun, Beograd, Srbija. U njemu možete pronaći sve što je potrebno za Vaše kupatilo, od hidroizolacije do dekoracije, kvalitetnu informaciju ili savet, kao i kompletnu uslugu. Posetite nas i uverite se zašto nam se kupci vraćaju. Uz prijatnu atmosferu i osveženje, naš druželjubiv tim, od kafe kuvarice do magacionera, potrudiće se da se osećate ugodno, jer posetiti Diplon Kupatila je više od obične kupovine.