Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

10.
Dec
2022
Servisne informacije
Promotivne ponude u okviru portala Yettel Shopping donose popuste na proizvode iz asortimana Diplon Kupatila. Uživanje benefita nije uslovljeno korišćenjem Yettel usluga. 
01.
Dec
2022
Lifestyle kupatilo
Novogodišnji praznici služe da se zabavite, opustite i družite sa najbližima, a da bi doživljaj bio bolji lepa dekoracija dnevne sobe, trpezarije, pa čak i kupatila upotpuniće ceo ugođaj.
10.
Nov
2022
Servisne informacije
Posetili smo Unicera 2022, najveći sajam opreme za kupatila i kuhinju. Pogledajte najnovije trendove u opremanju kupatila, i najavu noviteta koje smo vam pripremili za predstojeću sezonu.
07.
Nov
2022
Servisne informacije
U petak 11.11.2022. na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, državni praznik Republike Srbije, maloprodajni objekat Diplon Kupatila Zemun radiće skraćeno.
20.
Oct
2022
Lifestyle kupatilo
Neretko možemo čuti da je predsoblje ogledalo doma, zato pored vizuelnog doživljaja i topline koje nam daju, moraju biti laki i jednostavni za održavanje zbog velike frenkventnosti.  
12.
Sep
2022
Uređenje kupatila
Diplon Kupatila su ekskluzivni uvoznik za Srbiju turskog nameštaja za kupatilo brendova Badella, Martat, Isvea 1962 i Creavit. Turski proizvođači zadovoljavaju potrebe najrazličitije grupe korisnika.
27.
Aug
2022
Brendovi kupatilske opreme
Ono što Paffoni čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako bi se zadovoljile potrebe potrošača.
09.
Aug
2022
Lifestyle kupatilo
Saznajte sve potrebno pre nego što odaberete pločice za stepenište. Obratite pažnju na materijal pločica, dimenzije i boje, ne zaboravite lajsne za stepenište i gerovanje pločica.
08.
Jul
2022
Brendovi kupatilske opreme
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupatilskog nameštaja i sanitarija ovog renomiranog brenda.