Lifestyle kupatilo
09.10.2023.

Grejanje dnevne sobe

podno grejanje

Podno grejanje

Podno grejanje je efikasno i ekonomično rešenje za održavanje temperature u vašem domu, bilo da je u pitanju dnevna soba, kupatilo, kuhinja ili spavaća soba. Savremena tehnologija obezbedila je vrlo elegantno i moderno rešenje za sprovođenje toplote u čitavom domu, što je posebno važno za one prostorije gde provodite najviše vremena sa svojom porodicom i prijateljima. Podno grejanje omogućava udoban i prijatan boravak u domaćinstvu tokom hladnog dela godine.

Pločice za podno grejanje

S obzirom na to da je dnevna soba centralni prostor za okupljanje porodice, pogotovo ukoliko su najmlađi članovi još uvek bebe, važno je održavati konstatno prijatnu toplu temperaturu u prostoriji, kako bi svim članovima bilo potpuno udobno. Velika prednost postavljanja pločica u dnevnu sobu u kombinaciji sa podnim grejanjem jeste brzo sporovođenje željene temprature i veoma lako održavanje uz kvalitetan materijal, pritom o jednostavnom održavanju podova obloženih pločicama ne moramo posebno ni govoriti.  Veliki izbor pločica pruža priliku da uredite čitav prostor upravo onako kako ste zamislili.

Podne pločice

Granitne pločice za podno grejanje

Granitne pločice odlikuju se svojom izuzetnom idržljivošću, estetski su dopadljive, što ih čini odličnim izborom za oblaganje poda u dnevnom boravku. Ova vrsta pločica ima visok stepen provodljivosti toplote, te se vreme zadržavanja toplote produžava i samim tim smanjiju troškovi grejanja. Otporne su na niske i visoke temperature, habanje i hemikalije. Granitne pločice dostupne su u raznim dezenima i teksturama, što doprinosi lakoći prilagođavanja ambijentu i stilu prostorije.

Keramičke pločice za podno grejanje

Još jedna popularna varijanta obloge za podno grejanje jesu keramičke pločice. One su dostupne u raznovrsnim dekorativnim dezenima, što umnogome olakšava personalizaciju čitavog ambijenta i potpuno prilagođavanje svojim željama i potrebama. Vrlo su izdržljive, lako se održavaju i odlični su provodnici toplote.

grejanje dnevne sobe

Početak grejne sezone

Miholjsko leto, odnosno početak jeseni idealan je trenutak da proverite svoj sistem za grajenje, unapredite ga i eventualno doterate za predstojeće hladne dane. Važno je da sa prvim nižim temperaturma vaš pod bude spreman da vama i vašoj porodici pruži maksimalnu udobnost.

Podno grejanje je energetski odgovorno rešenje za snabdevanje toplotom u svakom domu. Pored sprovođenja sistema grejanja, važno je pažljivo odabrati podno oblogu, odnosno pločice u ovom slučaju, zarad maksimalnog korišćenja njihove provodnosti i samoodrživosti.

U našem webshopu i salonu na adresi Grmeč 1 Nova 15 u Zemunu možete pogledati preko 1000 izloženih modela pločica, u širokom cenovnom rangu, raznim dezenima, oblicima i dimenzijama.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Granitne pločice BALKANIA 522
Eco Ceramic Camouflage Sand Satin pločicaGranitna podna pločicaNamenjena unutrašnjem po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.795,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 520
Halcon Alpino CaobaPodne keramičke pločiceDimenzije: 45x45cmKlasa: PrvaNapomena: cena j...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.885,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 372
Eco Ceramic Marshall Gold PulidoZidna i podna keramička pločicaDimenzije: 60x120cmKlasa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 365
Eco Ceramic Scandinavian TaupePodna keramička pločicaDimenzije: 20x75cmOtporne na niske...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.590,00 RSD

Slični članci

12.
Jul.
2021.
Lifestyle kupatilo
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovo...
15.
Jul.
2020.
Renoviranje kupatila
Keramiku u svom domu ne radite često, zato je važno da se dobro informišete pre početka radova. Veliki izbor brendova, materijala, boja i oblika pruža...
15.
Apr.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Dugom tradicijom, vrhunskim kvalitetom i velikim izborom, Zorka keramika se izdvaja na našem tržištu i priznaje kao lider u svojoj branš...
Trenutno nema komentara