Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

03.
May
2023
Servisne informacije
Majska mesečna akcija počinje! Iskoristite priliku do kraja meseca u salonu i webshopu i opremite svoje kupatilo baš onako kako ste oduvek zamišljali uz odličan odnos cene i kvaliteta. 
28.
Apr
2023
Servisne informacije
Tokom prvomajskih praznika Diplon salon i webshop radiće skraćeno. Sve porudžbine primljene tokom praznika biće na isporuci od 2. maja. 
25.
Apr
2023
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse utiču na raspoloženje i koncentraciju.
12.
Apr
2023
Servisne informacije
Praznike dočekujemo uz popust od 20% na Diplon proizvode, a radno vreme maloprodajnog salona i webshopa biće skraćeno. Opremite svoje kupatilo iz snova po sniženim cenama i uživajte u praznicima.
03.
Apr
2023
Servisne informacije
Diplon prolećna akcija je u toku! Iskoristi do 40% popusta na opremu za kupatilo do kraja aprila u Diplon maloprodajnom salonu ili webshopu. Uživaj u svom kupatilu iz snova!
30.
Mar
2023
Renoviranje kupatila
Kada vam curi slavina nije jedino rešenje kupovina nove. U ovim situacijama najčešće je problem mešač. Kako zameniti mešačku glavu na slavini. Lako do funkcionalne slavine uz minimalni trošak.
20.
Mar
2023
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja te prostorije jeste pod, jer je izbor ogroman.
06.
Mar
2023
Servisne informacije
Slavimo Dan žena cele nedelje - iskoristite 20% popusta na proizvode brenda Diplon do 11. marta u maloprodajnom salonu. Popust se odnosi na proizvode koji nisu na akciji.
22.
Feb
2023
Brendovi kupatilske opreme
Clage protočni bojleri su lideri na polju decentralizovanog snadbevanja toplom vodom i čine vaš dom ekonomičnim i efikasnim.