Lifestyle
15.02.2019.

Hidromasažne kade, savršeno mesto za relaksaciju i odmor

Ako želite da svoje šarmantno kupatilo pretvorite u sopstveni spa centar, onda je izbor hidromasažne kade prvi korak u odabiru kupatilskog enterijera. Kada je u pitanju opremanje savremenog kupatila, tu ne postoje granice. Da bi uživanje bilo potpuno moderan dizajn se podrazumeva, a hidromasažne kade su tu kako bi vas podsetile da je vreme koje posvećujete sebi najvažnije.

Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak. Utonite u osećaj blaženstva dok topli mlazevi vode miluju vase telo, šaljući u zaborav sve brige i nakupljenu nervozu.

 

Hidromasažne kade za kućnu upotrebu

Hidromasažne kade su nezamenljiv deo vašeg kupatila. Umirujuće i opuštajuće dejstvo vode poznato je od davnina. I zna se da ona svojim blagotvornim svojstvima smiruje um i relaksira telo. Sa druge strane, vodena masaža ima i blagotvoran i lekovit efekat jer opušta mišiće, zagreva telo i poboljšava cirkulaciju krvi.

Kada se spoje voda i masaža, dobija se savršen spoj - uživanje u blagodetima koje pruža masiranje tela i mišića u vodi, odnosno hidromasaža.

Užitak i moderna kupatila su danas itekako povezane stvari, jer su hidromasažne kade najbolje rešenje za maksimalno uživanje u intimnoj atmosferi sopstvenog doma, odnosno u vašem kupatilu. Ne morate ići u spa centar na kupanje i skupe hidromasažne tretmane, kada ih možete imati u svom kupatilu.

Hidromasažna kada pružiće vam jedintven užitak i nezamenljiv ugođaj masiranja u vodi. Zahvaljujući mlazovima vode koji se pod jakim pritiskom ispuštaju iz ugrađenih mlaznica i masažnih motora, kade za vodenu masažu svojim korisnicima pružaju nestvaran osećaj plutanja i opuštanja celog tela.


 

Hidromasažna kada umesto spa centra

Nakon napornog dana na poslu sve što želite je lepo, dugo i opuštajuće kupanje u kadi. Ali, često za ovaj mali predah nemate dovoljno vremena jer vas posao previse umara, ili imate previše porodičnih obaveza. Zbog toga se često prepuštate maštanju i sanjarenju o luksuznom spa tretmanu.

A da Ii ste možda razmišljali da svoj spa centar iz mašte preselite u svoj dom?

Ne morate zamišljati minute i minute zadovoljstva u nekoj banji ili spa centru, kada možete imati svoj intimni kutak za relaksaciju baš u svojoj kući, u svom kupatilu. Hidromasažna kada pružiće vam osećaj zadovoljstva i vratiti toplinu u vaš dom, što će uticati pozitivno kako na vas tako i na sve članove vašeg domaćinstva.


 

Vrste masažnih kada

U zavisnosti od vrste masaže postoje dva osnovna tipa kada za masažu. To su:

  • hidromasažne kade, odnosno kade za vodenu masažu,

  • hidromasažna aero kada, odnosno kada za istovremenu vodenu i vazdušnu masažu.

Osnovna razlika između ova dva tipa masažnih kada je efekat masaže, odnosno način na koji se doživljava masiranje tela. U hidromasažnoj kadi masira se onaj deo tela koji je u pravcu mlaza vode. Za razliku od ove, mlaz u hidromasažnoj aero kadi tretira celo telo, što je svakako prednost i dodatna vrednost masažne kade kombinovanog tipa.


 

Prednosti hidromasažne kade

Hidromasažne kade imaju mnogo prednosti:

  • uklanjaju stres i popravljaju raspoloženje,

  • opuštaju napete mišiće;

  • poboljšavaju cirkulaciju,

  • popravljaju izgled kože,

  • štede vreme i novac,

  • praktične su za upotrebu i lako se održavaju,

  • jednostavne su za ugradnju.

 

Hidromasažne kade Diplon kupatila

Iz naše ponude salona kupatila Diplon izdvojili smo za vas najtraženije modele hidromasažnih kada, koji se po svojim proverenim karakteristikama izdvajaju od ostale opreme za kupatila i osvajaju srca svojih korisnika.

 

Hidromasažna kada Magdalena


Hidromasažna aero kada Magdalena je tip masažne kade koji u potpunosti pruža osećaj opuštanja i relaksacije. To je aero tip kade sa vodenom i vazdušnom masažom kod koje se voda iz kade greje a zatim vraća nazad kroz sitne mlaznice, što masira i prijatno deluje na telo. Kod ove kade se mlaz vode može pojačavati i smanjivati po potrebi.

Da bi ste se u potpunosti opustili i uživali u ovom prekrasnom komadu kupatilskog nameštaja, kada Magdalena opremljena je pneumatskom komandom i sastoji se od šest rotacionih mlaznica voda-vazduh.


Hidromasažna kada Danijela


Hidromasažna kada Danijela je model ugaone kade za masiranje koja se izdvaja se po svojim vrhunskim karakteristikama za pružanje užitka tokom kupanja.

Hidromasažna kada Danijela poseduje pojačivač mlaznica vode, tuš ručicu, slap izlivnu cev, kompjutersku kontrolu sa radiom, hromoterapiju i ergonomski naslon za glavu. Jednostavno se ugrađuje u vaše kupatilo, jer se voda do kade dovodi iz postojećeg dovoda u zidu.

 

 

Ostale hidromasažne kade

Naš prodajni salon Diplon kupatila u svojoj ponudi ima i druge modele masažnih kada. Izdvajamo sledeće:

 

Kako izabrati hidromasažnu kadu?

Hidromasažne kade uklapaju se u svaki kupatilski prostor. Veličina kade i model koji ćete izabrati zavisi od veličine vašeg kupatila, kao i slobodnog prostora. Pre nego što izaberete model napravite raspored ostalih kupatlskih elemenata, jer ćete tako znati sa koliko prostora u kupatilu raspolažete.

Ukoliko se dvoumite između oblika ugaone ili pravougaone kade za masiranje, isplaniran raspored olakšaće vam odluku. Vodite računa da ostavite dovoljno prostora oko slavine, kako bi dovod vode do kade bi nesmetan.

 

Preporučujemo

Diplon akrilna hidromasažna kada sa paravanom 85x180cm.
89.990,00 RSD
Hidromasažne kade ZOMAR 240016
Zomar hidromasažna aero kada Magdalena
121.720,00 RSD
Hidromasažne kade KM 049263
Hidromasažna kada Danijeladimenzije: 135 x 135 x 68 / 150 x 150 x 70 / 156 x 156 x 68cm...
155.640,00 RSD
Diplon akrilna hidromasažna kada 135x135cm sa 5 hidromlaznica, baterijom i tuš ručicom....
101.300,00 RSD

Slični članci

01.
Aug.
2019.
Lifestyle
Poznato je iz istorije da su se prva privatna kupatila pojavila u doba Rimskog carstva. Zapravo, istorija kupatila je veoma bogata i zanimliva, a put njenog raz...
01.
Mar.
2019.
Lifestyle
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
23.
Feb.
2019.
Lifestyle
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko ...

Ostavi komentar