Lifestyle kupatilo
12.07.2023.

Đakuzi kade, spa mesto za relaksaciju i odmor

Ako želite da kupatilo pretvorite u sopstveni spa centar, onda je izbor hidromasažne kade ili kabine prvi korak u odabiru kupatilskog enterijera. Kada je u pitanju opremanje savremenog kupatila, tu ne postoje granice. Da bi uživanje bilo potpuno, moderan dizajn se podrazumeva, a hidromasažne kade su tu kako bi vas podsetile da je vreme koje posvećujete sebi najvažnije.

Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan, potrudite se da ga opremite nameštajem i sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak. U zavisnosti od dimenzija prostorije, opcije su vam hidromasazne kade i kabine sa aero i hidro funkcijama mlaznica.

djakuzi kada cena

Đakuzi kade za kućnu upotrebu

Hidromasažne kade su nezamenljiv deo vašeg rituala. Umirujuće i opuštajuće dejstvo vode poznato je od davnina. Zna se da ona smiruje um i relaksira telo. Sa druge strane, vodena masaža ima i lekovit efekat jer opušta mišiće, zagreva telo i poboljšava cirkulaciju krvi. Kada se spoje voda i masaža, dobija se savršena kombinacija uživanja u blagodetima koje pruža masiranje tela i mišića u vodi, odnosno hidromasaža.

Užitak i moderna kupatila su danas i te kako povezane stvari, jer su hidromasažne kade najbolje rešenje za maksimalno uživanje u sopstvenom domu. Ne morate ići u specijalizovan spa centar na bazen i skupe hidromasažne tretmane, kada ih možete imati u svom kupatilu. Bazeni jesu odlična solucija, ali dostupnost i manjak vremena otežavaju organizaciju u najvećem broju slučajeva.

Djakuzi kada pružiće vam jedinstven užitak i nezamenljiv ugođaj masiranja u vodi. Zahvaljujući aero i hidro mlazevima koji se pod jakim pritiskom ispuštaju iz ugrađenih mlaznica i masažnih motora, kade za vodenu masažu svojim korisnicima pružaju nestvaran osećaj plutanja i opuštanja celog tela.

djakuzi cena

Hidromasažna kada umesto spa centra

Nakon napornog dana na poslu sve što želite je lepo, dugo i opuštajuće kupanje u kadi. Ali, često za ovaj mali predah nemate dovoljno vremena jer vas posao previse umara, ili imate previše porodičnih obaveza. Zbog toga se često prepuštate maštanju i sanjarenju o luksuznom spa tretmanu. Ukoliko smognete snage, često rešenje su i gradski bazeni koji ne ispunjavaju sve vaše potrebe.

Da Ii ste možda razmišljali da svoj spa centar iz mašte preselite u svoj dom?

Ne morate zamišljati uživanje uz bazen ili u spa centru, kada možete imati privatno mesto za relaksaciju u svom kupatilu. Đakuzi kada pružiće vam osećaj zadovoljstva i vratiti toplinu u vaš dom, što će uticati pozitivno kako na vas i celu porodicu.

Kako izabrati pravu tuš kabinu ili tuš paravan za kupatilo

Vrste masažnih kada

U zavisnosti od vrste masaže, postoje dva osnovna tipa kada za masažu:

  1. Hidromasažne kade, odnosno kade za vodenu masažu,
  2. Hidromasažna aero kada, odnosno kada za istovremenu vodenu i vazdušnu masažu.

Osnovna razlika između ova dva tipa masažnih kada je efekat masaže, odnosno način na koji se doživljava masiranje tela. U hidromasažnoj kadi masira se onaj deo tela koji je u pravcu mlaza vode. Za razliku od ove, mlaz u hidromasažnoj aero kadi tretira celo telo, što je svakako prednost i dodatna vrednost masažne kade kombinovanog tipa.

Prednosti hidromasažne kade

●    Uklanjaju stres i popravljaju raspoloženje

●    Opuštaju napete mišiće

●    Poboljšavaju cirkulaciju

●    Popravljaju izgled kože

●    Štede vreme i novac

●    Praktične su za upotrebu i lako se održavaju

●    Jednostavne su za ugradnju.

Hidromasažne kade Diplon kupatila

Iz ponude salona kupatila Diplon izdvojeni su najtraženiji proizvodi - hidromasažne kade koje se po svojim proverenim karakteristikama izdvajaju od ostale opreme za kupatila i osvajaju srca svojih korisnika. Djakuzi cena može da zavisi od izbora same opreme kade.

Hidromasažna kada Sofija

Od proizvoda koji se izdvajaju kao najtraženiji, na prvom mestu je definitivno akrilna hidromasažna kada Sofija, koja ima dve varijante i one se primarno razlikuju u dimenzijama:

●     Hidromasažna kada Sofija velika

●     Hidromasažna kada Sofija mala

Dimenzije većeg modela su: 180x120x58cm. Ova kada za dve osobe je komforma i veoma udobna za kupanje. Ima dva gumena naslona koji su postavljeni pod uglom od 60 stepeni. Hidromasažna kada je bez grejača i poseduje ugrađenih 12 hidromlaznica.

Ovaj model je spreman za upotrebu gotovo odmah nakon ugradnje u kupatilo. Na kadi postoji tuš ručica i crevo za tuš, kao i dodatna oprema poput prebacivača vode i izliva vode u kadu. Elegantna djakuzi kada Sofija poseduje prelivni sistem, kao i rasvetu.

Drugi model je manji i pogodan za jednu osobu. Dimenzije manje Sofija hidromasažne kade su 180x90x58cm, takođe je i akrilna. Ovaj tip kade ima ugrađene hidromlaznice (ukupno 8 hidromlaznica), jedan gumeni naslon pod uglom od 60 stepeni. Kada nema grejače. Izliv je nešto drugačiji kod manjeg modela Sofija hidromasažne kade, odnosno izliv za vodu je u formi slapa. Za razliku od veće Sofija kade, manja nema rasvetu.

jacuzzi
hidromasazne kade cena

Hidromasažna kada Viktorija

Djakuzi kada Viktorija je ugaoni model kade čije su dimenzije 140x140x53cm. Bela boja, polukružan oblik i estetika čine hidromasažnu kadu Viktorija izuzetno otmenom. Izrađena je od akrila, a najvažnije je to što ima 12 hidromlaznica i 2 aero masažera koji proizvode masirajuće talase i tokom celog boravka pružaju prijatan osećaj masiranja. Model hidromasažne kade ima dva udobna i komforna sedišta za kupanje sa postavljenim gumenim naslonima sa obe strane.

Hidromasažna kada Viktorija ima ugrađenu ručicu za tuš bateriju, crevo za tuš, prebacivač vode sa česme na tuš, kao i izliv vode za kadu. Pored toga, poseduje prelivni sistem koji sprečava da se voda preliva preko dozvoljene površine. Za razliku od većine modela kada i đakuzija, relaksirajuća hidromasažna kada Viktorija ima ugrađen sistem rasvete, koji je u potpunosti bezbedan. Svetlo unutar kade podiže ugođaj tokom kupanja na viši novo, što ovaj model znatno izdvaja od ostalih.

Ostale đakuzi kade

Naš prodajni salon Diplon kupatila u svojoj ponudi ima i druge modele masažnih kada sa aero i hidro funkcijama mlaznica. Izdvajamo sledeće:

●    Ugaona hidro aero kada Kvin

●    Hidro aero kada Klea

Kako izabrati hidromasažnu kadu?

Hidromasažne kade uklapaju se u svaki kupatilski prostor. Veličina kade, odnosno kabine, i model koji ćete izabrati zavisi od veličine vašeg kupatila, kao i slobodnog prostora. Pre nego što izaberete model napravite raspored ostalih kupatlskih elemenata, jer ćete tako znati sa koliko prostora u kupatilu raspolažete.

Ukoliko se dvoumite između oblika ugaone ili pravougaone kade za masiranje, isplaniran raspored olakšaće vam odluku. Vodite računa da ostavite dovoljno prostora oko slavine, kako bi dovod vode do kade bi nesmetan.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Hidromasažne kade ZOMAR 240057
Zomar Kvin hidromasažna kadaSet sa podkonstrukcijom i oblogamaBela anatomska kada ugaon...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
175.830,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna kada VeronaSedišta za 3-4 osobeDimenzije: 1920x1920x900mmMaksimalna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
844.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna kada ViktorijaDimenzije: 140x140cmVisina: 53cmUnutrašnja visina: 40...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
151.320,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidromasažne kade ZOMAR 240012
Zomar Klea hidromasažna Aero kadaSet sa podkonstrukcijom i oblogama, bočna i prednja ob...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
153.470,00 RSD

Slični članci

15.
Feb.
2021.
Renoviranje kupatila
Kaljeno staklo ima posebnu primenu u proizvodnji kupatilske opreme. Prilikom odabira u obzir se uzimaju prozračnost, lako održavanje, vizuelno pro&scaro...
11.
Jun.
2019.
Uređenje kupatila
Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim zidom. Ovaj element č...
05.
Jun.
2019.
Lifestyle kupatilo
Pločice za terase i dvorišta su odličan izbor kada želite da izgled vašeg doma osavremenite i da pritom svoj stil života podignete na vi&scaron...
Trenutno nema komentara