Lifestyle kupatilo
15.02.2019.

Hidromasažne kade, savršeno mesto za relaksaciju i odmor

Ako želite da svoje šarmantno kupatilo pretvorite u sopstveni spa centar, onda je izbor hidromasažne kade prvi korak u odabiru kupatilskog enterijera. Kada je u pitanju opremanje savremenog kupatila, tu ne postoje granice. Da bi uživanje bilo potpuno moderan dizajn se podrazumeva, a hidromasažne kade su tu kako bi vas podsetile da je vreme koje posvećujete sebi najvažnije.

Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak. Utonite u osećaj blaženstva dok topli mlazevi vode miluju vase telo, šaljući u zaborav sve brige i nakupljenu nervozu.

hidromasažne kade cena

Hidromasažne kade za kućnu upotrebu

Djakuzi kade su nezamenljiv deo vašeg kupatila. Umirujuće i opuštajuće dejstvo vode poznato je od davnina. I zna se da ona svojim blagotvornim svojstvima smiruje um i relaksira telo. Sa druge strane, vodena masaža ima i blagotvoran i lekovit efekat jer opušta mišiće, zagreva telo i poboljšava cirkulaciju krvi.

Kada se spoje voda i masaža, dobija se savršena kombinacija uživanja u blagodetima koje pruža masiranje tela i mišića u vodi, odnosno hidromasaža.

Užitak i moderna kupatila su danas itekako povezane stvari, jer su hidromasažne kade najbolje rešenje za maksimalno uživanje u intimnoj atmosferi sopstvenog doma, odnosno u vašem kupatilu. Ne morate ići u spa centar na kupanje i skupe hidromasažne tretmane, kada ih možete imati u svom kupatilu.

Djakuzi kada pružiće vam jedintven užitak i nezamenljiv ugođaj masiranja u vodi. Zahvaljujući mlazovima vode koji se pod jakim pritiskom ispuštaju iz ugrađenih mlaznica i masažnih motora, kade za vodenu masažu svojim korisnicima pružaju nestvaran osećaj plutanja i opuštanja celog tela.

djakuzi cena

Hidromasažna kada umesto spa centra

Nakon napornog dana na poslu sve što želite je lepo, dugo i opuštajuće kupanje u kadi. Ali, često za ovaj mali predah nemate dovoljno vremena jer vas posao previse umara, ili imate previše porodičnih obaveza. Zbog toga se često prepuštate maštanju i sanjarenju o luksuznom spa tretmanu.

A da Ii ste možda razmišljali da svoj spa centar iz mašte preselite u svoj dom?

Ne morate zamišljati minute i minute zadovoljstva u nekoj banji ili spa centru, kada možete imati svoj intimni kutak za relaksaciju baš u svojoj kući, u svom kupatilu. Hidromasažna kada pružiće vam osećaj zadovoljstva i vratiti toplinu u vaš dom, što će uticati pozitivno kako na vas tako i na sve članove vašeg domaćinstva.

Kako izabrati pravu tuš kabinu ili tuš paravan za kupatilo

Vrste masažnih kada

U zavisnosti od vrste masaže postoje dva osnovna tipa kada za masažu. To su:

hidromasažne kade, odnosno kade za vodenu masažu,

hidromasažna aero kada, odnosno kada za istovremenu vodenu i vazdušnu masažu.

Osnovna razlika između ova dva tipa masažnih kada je efekat masaže, odnosno način na koji se doživljava masiranje tela. U hidromasažnoj kadi masira se onaj deo tela koji je u pravcu mlaza vode. Za razliku od ove, mlaz u hidromasažnoj aero kadi tretira celo telo, što je svakako prednost i dodatna vrednost masažne kade kombinovanog tipa.

Prednosti hidromasažne kade

●    uklanjaju stres i popravljaju raspoloženje

●    opuštaju napete mišiće;

●    poboljšavaju cirkulaciju

●    popravljaju izgled kože

●    štede vreme i novac

●    praktične su za upotrebu i lako se održavaju

●    jednostavne su za ugradnju.

Hidromasažne kade Diplon kupatila

Iz naše ponude salona kupatila Diplon izdvojili smo za vas najtraženije modele hidromasažnih kada, koji se po svojim proverenim karakteristikama izdvajaju od ostale opreme za kupatila i osvajaju srca svojih korisnika.Djakuzi cena može da zavisi od izbora same opreme kade.

Hidromasažna kada Sofija

Još jedan novi model koji izdvajamo jeste relaksirajuća hidromasažna kada Sofija, koja ima dve varijante. Za razliku od prethodne ugaone, Sofija kada je pravougaonog obika. U ponudi imamo manji i veći model ove hidromasažne kade:

●     Hidromasažna kada Sofija velika

●     Hidromasažna kada Sofija mala

Dimenzije za veći model relaksirajuće Sofija kade su: dužina 180 cm, širina 120 cm i visina 58 cm. Ova kada za dve osobe je komforma i veoma udobna za kupanje. Ima dva gumena naslona koji su postavljeni pod uglom od 60 stepeni. Hidromasažna kada je bez grejača i poseduje ugrađenih 12 hidromlaznica.

Ovaj novitet iz ponude Diplon Kupatila je gotovo spreman za upotrebu odmah nakon ugradnje u kupatilo. Na kadi postoji tuš ručica i crevo za tuš, kao i dodatna oprema poput prebacivača vode i izliva vode u kadu. Elegantna djakuzi kada Sofija poseduje prelivni sistem, kao i rasvetu.

Drugi model je manji i pogodan za jednu osobu. Dimenzije za manju Sofija hidromasažnu kadu su dužina 180 cm, širina 90 cm i visina 58 cm. Ovaj tip kade ima ugrađene hidromlaznice (ukupno 8 hidromlaznica), jedan gumeni naslon pod uglom od 60 stepeni. Kada isto nema grejače. Izliv je nešto drugačiji kod manjeg modela Sofija hidromasažne kade, odnosno izliv za vodu je u formi slapa. Za razliku od veće Sofija kade, manja nema rasvetu.

Hidromasažna kada Viktorija

hidromasazne kade
hidromasazne kade cena

Novitet u ponudi salona Diplon Kupatila je hidromasažna kada Viktorija. Dimenzije ovog ugaonog modela kade su: širina 140 cm, dužina 140 cm i visina 53 cm. Bela boja, polukružan oblik i estetika čine hidromasažnu kadu Viktorija izuzetno otmenom.

Izrađena je od akrila, a najvažnije je što ima 12 hidromlaznica i 2 aero-masažera koji proizvode masirajuće talase i tokom celog boravka pružaju prijatan osećaj masiranja. Model hidromasažne kade ima dva udobna i komforna sedišta za kupanje sa postavljenim gumenim naslonima sa obe strane.

Hidromasažna kada Viktorija ima ugrađenu ručicu za tuš bateriju, crevo za tuš, prebacivač vode sa česme na tuš, kao i izliv vode za kadu. Pored toga, poseduje prelivni sistem koji sprečava da se voda preliva preko dozvoljene površine. Za razliku od većine modela kada i đakuzija, relaksirajuća hidromasažna kada Viktorija ima ugrađen sistem rasvete, koji je u potpunosti bezbedan. Svetlo unutar kade podiže ugođaj tokom kupanja na viši novo, što ovaj model znatno izdvaja od ostalih.

Ostale hidromasažne kade

Naš prodajni salon Diplon kupatila u svojoj ponudi ima i druge modele masažnih kada. Izdvajamo sledeće:

●    ugaona hidromasažna kada Kvin

●    Ideal Standard hidromasažna kada Aqua

Kako izabrati hidromasažnu kadu?

Hidromasažne kade uklapaju se u svaki kupatilski prostor. Veličina kade i model koji ćete izabrati zavisi od veličine vašeg kupatila, kao i slobodnog prostora. Pre nego što izaberete model napravite raspored ostalih kupatlskih elemenata, jer ćete tako znati sa koliko prostora u kupatilu raspolažete.

Ukoliko se dvoumite između oblika ugaone ili pravougaone kade za masiranje, isplaniran raspored olakšaće vam odluku. Vodite računa da ostavite dovoljno prostora oko slavine, kako bi dovod vode do kade bi nesmetan.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna kada VeronaSedišta za 3-4 osobeDimenzije: 1920x1920x900mmMaksimalna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
844.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon hidromasažna kada ViktorijaŠirina: 140cmDužina: 140cmVisina: 53cmUnutrašnja visi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
151.320,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidromasažne kade ZOMAR 240012
Zomar Klea hidromasažna Aero kadaSet sa podkonstrukcijom i oblogama, bočna i prednja ob...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
153.470,00 RSD

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
01.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
02.
Oct.
2018.
Uređenje kupatila
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov ...
Trenutno nema komentara