Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

24.
Aug
2023
Servisne informacije
Tokom vikenda 25-26. avgust imate priliku da iskoristite 20% popusta na kupatilsku galanteriju i lavaboe brenda Diplon. Niža cena obračunava se na kasi, a popust važi na kupovinu u salonu. 
14.
Aug
2023
Servisne informacije
Slavimo punoletstvo uz popust od 18% na sve proizvode brenda Diplon! Veliki izbor kada, tuš kabina, sanitarija, baterija, kupatilskog nameštaja i galanterije uz niže cene isporuke!
09.
Aug
2023
Lifestyle kupatilo
Mali bojler za kuhinju, protočni bojler za kuhinju, niskomontažni, visokomontažni, veliki izbor modela, brendova, litraža i cena. Brza dostava na teritoriji cele Srbije.
02.
Aug
2023
Brendovi kupatilske opreme
Creavit pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je prožet i modernim stilovima. Konceptualno tražena rešenja nailaze na oduševljenje korisnika.
20.
Jul
2023
Uređenje kupatila
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu je elegantno i sofisticirano rešenje.
12.
Jul
2023
Lifestyle kupatilo
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak.
03.
Jul
2023
Servisne informacije
Sezonsko sniženje počinje - pravo je vreme da uredite svoje kupatilo baš onako kako se oduvek maštali. Popusti do 20% na preko 120 proizvoda.
20.
Jun
2023
Renoviranje kupatila
Izazov suzbijanja taloženja kamenca - kako smanjiti kamenac u kupatilu na tuš ružama, ručicama i perlatorima, koja sredstva koristiti i očuvati funkcionalnost tuš sistema.
01.
Jun
2023
Servisne informacije
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 30. juna.