Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog | magazin o opremanju

Pre nego se upustite u opremanje vašeg kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, upoznajte se sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

19.
Apr
2022
Servisne informacije
U toku uskršnjih praznika Diplon Kupatila maloprodajni objekat i webshop imaće promenjeno radno vreme, uz prazničnu akciju.
29.
Mar
2022
Brendovi kupatilske opreme
Metalac sudopere granitne i inox. Nezaobilazni deo svakog doma i jednostavno neophodne. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izaberite sudoperu po svojoj meri.
15.
Mar
2022
Brendovi kupatilske opreme
Filtriranje vode svakodnevnica je, a prednost ovih filtera je što su kompaktni, malih dimenzija, te ne zauzimaju puno mesta i lako se instaliraju ispod sudopere. Lako se montiraju i još lakše se koriste.
04.
Mar
2022
Servisne informacije
Diplon Kupatila salon u Zemunu slavi 8. mart, međunarodni dan žena. Pripremili smo vam specijalno sniženje od 10% za proizvode brendova Diplon, Badella i Creavit. 
11.
Feb
2022
Servisne informacije
Za dan zaljubljenih, pripremili smo lepo iznenađenje svim parovima koji posete naš maloprodajni salon u Zemunu.
18.
Jan
2022
Lifestyle kupatilo
Sve o održavanju higijene kuhinjskih elemenata. Od sudepere i baterije, preko podova od pločica, radnih ploča i pultova. Mesto na kom pripremate hranu mora biti čisto i redovno održavano.
24.
Dec
2021
Servisne informacije
U salonu Diplon Kupatila Zemun, Autoput 20, Belmax Center, Beograd, u periodu 25.12.2021. - 15.01.2022. traje praznično sniženje od 20% popusta na baterije brendova Diplon i Kludi.
20.
Dec
2021
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi brenda Gorenje prisutni su, kako na tržištu, tako i u domovima širom Srbije, decenijama unazad. U najmanju ruku, razlog tome jeste kvalitet, jednostavnost upotrebe i izdržljivost.
01.
Dec
2021
Brendovi kupatilske opreme
Pločice su materijal koji odoleva vremenima, promenama, potrebama i željama i koji nastavlja da se razvija i dominira tržištem, materijal je od vrednosti i poverenja.