Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

06.
Mar
2023
Servisne informacije
Slavimo Dan žena cele nedelje - iskoristite 20% popusta na proizvode brenda Diplon do 11. marta u maloprodajnom salonu. Popust se odnosi na proizvode koji nisu na akciji.
22.
Feb
2023
Brendovi kupatilske opreme
Clage protočni bojleri su lideri na polju decentralizovanog snadbevanja toplom vodom i čine vaš dom ekonomičnim i efikasnim.
07.
Feb
2023
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog rešenja koje odgovara potrebama cele porodice.
26.
Jan
2023
Brendovi kupatilske opreme
Grohe slavine za kupatilo - simbol kvaliteta, dugovečnosti i estetike. Spoj elegancije i funkcionalnosti. Veliki izbor baterija za lavabo, bide, kadu i tuš u salonu i webshopu.  
19.
Jan
2023
Uređenje kupatila
Osnove uređenja kupatila, sve što je potrebno da znate prilikom renoviranja ili planiranja kupatila. Kako odabrati prave sanitarije i stvoriti kupatilo iz snova.
09.
Jan
2023
Servisne informacije
Da svaki dan bude spa dan! Iskoristite i do 40% popusta na preko 100 artikala do 9. marta i uživajte u oazi svoga doma. Posetite naš salon na adresi Autoput 20 u Zemunu.
28.
Dec
2022
Servisne informacije
Rezimiramo i ispraćamo 2022, dočekujemo 2023. godinu i popisujemo. Radno vreme Diplon Kupatila maloprodajnih objekata i webshopa u toku predstojećih novogodišnjih praznika.
23.
Dec
2022
Renoviranje kupatila
Malo kupatilo zahteva funkcionalnost, a mi vam predstavljamo nekoliko saveta za pametno korišćenje prostora. Uz adekvatan nameštaj, kompaktno kupatilo biće vaše.
10.
Dec
2022
Servisne informacije
Promotivne ponude u okviru portala Yettel Shopping donose popuste na proizvode iz asortimana Diplon Kupatila. Uživanje benefita nije uslovljeno korišćenjem Yettel usluga.