Uređenje kupatila

Sve o uređenju

Ispratite najnovije trendove uz savete o uređenju kupatila. Aktuelni proizvodi iz Diplon ponude kao i noviteti na tržištu, baterije, sanitarije, tuš kabine, kade, kupatilski nameštaj, keramičke pločice. Opremite svoj dom efikasno i ekonomično, atraktivno i u skladu da svojim potrebama.

25.
Feb
2021
Uređenje kupatila
Zagrevanje vode prilagođeno vašim potrebama uštedeće vam vreme, energiju i novac. U našoj ponudi možete pronaći bojlere brendova Arioston, Bosch, Gorenje, Termorad, Metalac i Muller. 
02.
Dec
2020
Uređenje kupatila
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviše zavisi od zapremine, izrade kazana i brenda.
15.
Oct
2020
Uređenje kupatila
Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj način vrši ušteda vode.
05.
Sep
2020
Uređenje kupatila
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put zakoračite u njega nakon toga. Taj doživljaj je neprocenjiv.
25.
Jul
2020
Uređenje kupatila
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije možete pronaći ovde.
15.
May
2020
Uređenje kupatila
Najčešće ih zanemarujemo prilikom opremanja kupatila, u najvećem broju slučajeva i nisu prioritet, ali kada se osvrnemo, činjenica je da su one najzahvalnije za vrhunsko uživanje.
15.
Apr
2020
Uređenje kupatila
Ogledalo je centralna figura svakog kupatilo. Ispred njega se započinje i završava svaki vaš dan. Uz vas je i u dobru i u zlu. Zato je važno da se posvetite njegovom odabiru.
05.
Apr
2020
Uređenje kupatila
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dođe trenutak za renoviranje ili prvo useljenje, prilike ugradnje umivaonika će vas iznenaditi.
17.
Oct
2019
Uređenje kupatila
Da bi vaše kupatilo bilo funkcionalno i praktično potrebno je da ga adekvatno opremite, a proizvodi čija ponuda je iz dana u dan sve veća i kvalitetnija su umivaonik i baterija za lavabo.