Uređenje kupatila
15.10.2020.

Prednosti senzorskih baterija

Izbor modela i rešenja baterije za kupatilo je raznovrstan koliko i vrste upotrebe. U zavisnosti od primene, koriste se jednoručne slavine, dvoručne, potisne, senzorske, termostatske, slavine za korisnike sa specijalnim potrebama, medicinski modeli. Rešenja za javne objekte gde je problematika higijene na prvom mestu, uz ekonomičnu potrošnju i ekološku održivost, su senzorske baterije.

Primarna primena je u restoranima, šoping centrima, hotelima, bolnicama, a zbog svojih prednosti za ovakvo rešenje se odlučuju i korisnici u manjim domaćinstvima. Navešćemo neke od prednosti korišćenja senzorskih baterija.

oprema za kupatilo

U kupatilima javnih objekata, senzorske baterije su gotovo u potpunosti zamenile klasične. Obostranu korist imaju i korisnici i vlasnici prostora.

Kontrola protoka

Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj način vrši ušteda vode, racionalizuje potrošnja, a i smanjuje rizik od izlivanja i poplave u slučaju začepljenja sistema.

senzorska baterija za lavabo

Laka instalacija

Ugradnja senzorskih sistema je jednostavna, uz tehničke specifikacije za instalaciju. Posebna pogodnost je napajanje sistema putem baterija, koje je lako zameniti.

Pristupačne cene:

Kada se uzmu u obzir sve prednosti senzorskih slavina u odnosu na tradicionalne, odnos cene i kvaliteta je opravdan i dugoročno isplativ. U našem programu možete pronaći senzorske slavine za lavabo, senzorske ispirače za pisoar, senzorske tuš baterije.

KOMPLETNA PONUDA SENZORSKIH BATERIJA

Napredna tehnologija

Sa inovacijama u dizajnu i tehnologiji, senzori koji se koriste u baterijama za kupatilo garantuju trajnost i kvalitet. Senzorske baterije mogu biti kombinovane za toplu i hladnu vodu, ili samo za hladnu vodu, odnosno jednu temperaturu koja se podešava na centralnom termostatskom ventilu.

senzorska baterija za lavabo

Higijenske prednosti

U javnim objektima, higijena je jedan od najbitnijih faktora kada je reč o toaletima. Senzorske baterije su najbolje rešenje koje korisnicima pružaju potpuni ugođaj, aktivacijom na pokret.

Odaberite proizvode iz Diplon senzorskog asortimana i unapredite svoje kupatilo.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo CR-BT.ES6500
Creavit baterija za lavabo ES6500Baterija za hladnu voduStojeća baterijaSa senzorom za ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
24.350,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon senzorska baterija za umivaonikInstalacija na 1 otvorŠirina: 56mmVisina: 155mmVi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.260,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon senzorska baterija za umivaonikInstalacija na 1 otvorDonja širina: 55mmGornja ši...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon senzorska baterija za lavabo ST2912Stojeća baterijaZa hladnu voduVisina baterije...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.500,00 RSD

Slični članci

15.
Mar.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Filtriranje vode svakodnevnica je, a prednost ovih filtera je što su kompaktni, malih dimenzija, te ne zauzimaju puno mesta i lako se instaliraju ispod s...
18.
Sep.
2021.
Lifestyle kupatilo
Svet keramike postao je kao svet mode - izuzetna ponuda, širok izbor, atraktivni dizajn, trka proizvođača da pruže najrazličitijoj grupi korisnika &sc...
20.
Jul.
2019.
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput bater...

Ostali komentari

  • Matija
    Matija

    Corona time.Zlatno doba za senzorr. Sapun na senzor, baterije na senzor, sušimo ruke senzorski. I ko zna šta još?!:D

    09.03.2021. 12:16