Uređenje kupatila
20.10.2021.

Šestougaone pločice će vas uvek držati u trendu

Složićete se da kada uđemo negde, zidovi su ti koji nam prvo privuku pažnju, ali pod je taj koji nas uvlači i vodi. Podne obloge jednostavno dominiraju prostorom. Posebno, ukoliko su atraktivne, kao, primera radi, šestougaone pločice.

šestougaone podne pločice

Nije ni čudo budući da su keramičke pločice jedne od podnih obloga kojesu vekovima zastupljene u prostoru. U početku one su imale veliki značaj u onim prostorijama koje su izložene vlazi i gde je potreban visok stepen higijene i lakog održavanja. Sve to ukazuje na činjenicu da su se najviše koristile u kupatilu, kuhinji i ulaznim prostorijama. U početku je bilo tako. Međutim, danas, zahvaljujući podnom grejanju pločice se mogu naći gotovo u svakoj prostoriji.

Uvideći svoju šansu da dominiraju celokupnim prostorom, proizvođači keramičkih pločica konstantno unapređuju proizvodnju, ali i kvalitet i izgled samih pločica.

sestougaone plocice cena

Ukoliko ste razmišljate o zameni podnih obloga, želite da imate kvalitetne, dugotrajne podne obloge, želita da vam je lepo i želite da ste u trendu, onda je skroz uredu da izbor budu pločice i to šestougaone pločice. A, evo i zašto.

SVESTRANE

Bez obzira da li želite da menjate pod u kuhinji, kupatilu ili dnevnom boravku, tu su šestougaone pločice. Svojim različitim veličinama, bojom i dizajnom uklapaju se u svaki prostor, stvarajući maksimalno udobno i estetski neodoljivo rešenje. Šestougane pločice su zahvalne za održavanje, za uklapanje i stvaranje prostora baš onakvog kakav ste zamislili.

sestougaone plocice

I NA PODU I NA ZIDU

Šestougaone pločice jednako su dobre, kvalitetne i zahvalne i na podu i na zidu. Drugim rečima, ukoliko vam se dopada njihov nesvakidašnji izgled, na tržištu možete pronaći i podne i zidne pločice. Za razliku od zidnih pločica koje su, uglavnom, mada nije izričito pravilo, malog formata, podne pločice su velikog formata i veoma su zahvale za oblaganje podova velikih površina. Sa druge strane, podne pločice se veoma često uklapaju sa podnim oblogama drugog materijala, najčešće drveta.

Da bi se napravio postepeni prelaz između dva prostora, kuhinje i dnevnog boravka, koristi se ovo uklapanje. Funkcionalno i estetski odlično i neoubičajeno rešenje, našloje svoju primenu i u ugostiteljskim objektima, gde je pored poda, šank, veoma često mesto, za ovakvo izražajno dekorisanje.

ORIGINALNE

Heksagonalne pločice, kako se često nazivaju, na tržištu su i prilično jedinstvene. Ovo mišljenje važi, pre svega, zahvaljujući njihovom specifičnom obliku. Bez obzira da li su sve strane istih dimenzija ili ne, činjenica je da su drugačije i, nezavisno od toga da li imaju odgovarajući dizajn ili su jednobojne, one su već svojim izgledom zanimljive i originalne.

sestougaone keramicke plocice

Ono što je karakteristično za sve pločice jeste da imaju mogućnost uklapanja i stvaranja odgovarajućih slika. Dok kod šestougaonih pločica još zanimljivije je da se mogu uklapati po sopstvenom nahođenju. Rezultat toga jeste jedinstveni, autentični izgled. Jer, složićete se, male su šanse da će neko napraviti raspored pločica i njihovih šara, baš kao vi.

INOVATIVNE

Šestougaone pločice pored kvalitetnih, dominantih boja, odlikuje inovativni dizajn i 3D efekat. Njihovom ugradnjom prostor dobija potpuno drugačiji, moderniji izgled. Posebno treba istaći da ove vrste pločica stalno drže pažnju i dominaciju u prostoru,pre svega svojim izgledom, koji je rezultat stalnog usavršavanja i primene inovativnih tehnika.

Pored modernog 3D izgleda, šestougaone pločice se podvrgavaju i tehnikama pomoću kojih stiču izgled ručnog oslikavanja, čime im se daje duh starih vremena i nekadašnje patine.

UMESTO ZAKLJUČKA

Ukoliko želite na napravite promenu u svom prostoru birajte šestougaone pločice . Neponovljive su, šik i uvek u trendu.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 293
Oset Marquina Gold HexPodna i zidna keramička pločicaDimenzije: 20x24cmKlasa: PrvaZemlj...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 285
Oset Calacatta Gold HexPodna i zidna keramička pločicaDimenzije: 20x24cmKlasa: PrvaZeml...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cir
Cir Esagona Florida GreyItalijanske premium pločice brenda CIRUniverzalna - Podna i zid...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.870,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cir
Cir Esagona Pitch BlackItalijanske premium pločice brenda CIRUniverzalna - Podna i zidn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.535,00 RSD

Slični članci

20.
Jul.
2023.
Uređenje kupatila
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu...
15.
Apr.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Dugom tradicijom, vrhunskim kvalitetom i velikim izborom, Zorka keramika se izdvaja na našem tržištu i priznaje kao lider u svojoj branš...
30.
Sep.
2017.
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne ...

Ostali komentari

  • Nada
    Nada

    Poštovani, koje sve sestougaone plocice imate i cena? Unapred zahvalna. Nada

    19.06.2023. 09:11
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovana Nado, izbor, specifikacije i cene za šestougaone pločice možete pogledati klikom na link. Tu smo za sve dodatne informacije. Prijatan dan!

    20.06.2023. 08:13