Uređenje kupatila

Sve o uređenju

Ispratite najnovije trendove uz savete o uređenju kupatila. Aktuelni proizvodi iz Diplon ponude kao i noviteti na tržištu, baterije, sanitarije, tuš kabine, kade, kupatilski nameštaj, keramičke pločice. Opremite svoj dom efikasno i ekonomično, atraktivno i u skladu da svojim potrebama.

29.
Sep
2019
Uređenje kupatila
U zavisnosti od toga kog oblika i dimenzija je vaše kupatilo, izbor savršene tuš kabine za vaše potrebe je tehnički uslovljen. To vas ne mora ograničiti, već usmeriti, jer je izbor tuš kabina izuzetan.
20.
Jul
2019
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput baterije u boji, što će ostaviti izuzetan utisak na prvi pogled.
11.
Jun
2019
Uređenje kupatila
Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim zidom. Ovaj element čuva kupatilo od nepotrebnog kvašenja prilikom tuširanja.
15.
May
2019
Uređenje kupatila
Ukoliko želite da vaše kupatilo za decu i najmlađe prilagodite potrebama i uzrastu dece na pravom ste mestu da saznate kako da kupatilo postane kutak koji će vaša deca obožavati.
10.
May
2019
Uređenje kupatila
Brinoks creva za bojlere su rezervni delovi za belu tehniku od kojih direktno zavisi rad vašeg bojlera u kupatilu ili kuhinji. Omogućava protok i kretanje vode iz sigurnosnog ventila ka bojleru.
18.
Apr
2019
Uređenje kupatila
Paravan za kadu kao praktično i estetsko rešenje za vaše kupatilo - uživajte luksuz kade i funkcionalnost tuša uz vrhunski dizajn. Spoj ekonomičnog i dizajnerski dopadljivog je idealno. 
11.
Apr
2019
Uređenje kupatila
Odabirom savršene galanterije za javne toalete ostavlja se veoma povoljan utisak na posetioce. Zbog toga se sve veća pažnja posvećuje se opremanju toaleta u javnim prostorima.
20.
Mar
2019
Uređenje kupatila
Za razliku od standardnih WC šolja, kod konzolni nema uglova i proreza u koje bi se prašina i nečistoće uvukli i skoro da uopšte ni nema teško dostupnih mesta, stoga je održavanje jednostavnije. 
13.
Mar
2019
Uređenje kupatila
Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti, ali i novu potrebu sadašnjeg vremena - pametna ogledala.