Uređenje kupatila

Sve o uređenju

Ispratite najnovije trendove uz savete o uređenju kupatila. Aktuelni proizvodi iz Diplon ponude kao i noviteti na tržištu, baterije, sanitarije, tuš kabine, kade, kupatilski nameštaj, keramičke pločice. Opremite svoj dom efikasno i ekonomično, atraktivno i u skladu da svojim potrebama.

21.
Dec
2018
Uređenje kupatila
Da bi jedno kupatilo bilo funcionalno ono mora biti opremljeno sanitarijom koja će olakšati boravak i učiniti da ugođaj bude prijatniji. Aparati za sušenje ruku su zato najbolje rešenje za toalete.
08.
Dec
2018
Uređenje kupatila
Prilikom opremanja kupatila, odabir kade treba da bude zadovoljstvo, a ne obaveza. Ali dok se divite mnoštvu prelepih oblika i dostupnih dizajna, kako da znate koji materijal je baš onaj pravi?
29.
Nov
2018
Uređenje kupatila
Ovih dana sve su popularniji gasni protočni bojleri i na tržištu se pojavljuje sve veći izbor ovog tipa bojlera. Ekonomičnost, praktičnost, ušteda prostora i novca glavni su aduti ovog uređaja.
23.
Nov
2018
Uređenje kupatila
Bide je vrlo praktičan jer ga mogu koristiti i muškarci i žene. Pored toga što ulepšavaju izgled i upotpunjuju prostor kupatila, vrlo su zahvalni za svakodnevnu i redovnu intimnu higijenu.
14.
Nov
2018
Uređenje kupatila
Iako danas na tržištu postoji veliki izbor standardnih i nestandardnih WC šolja, mnogo je razloga koji će vas ubediti da se odlučite upravo za monoblokove, napravljene od keramike ili porcelana.
11.
Nov
2018
Uređenje kupatila
Pisoari su najbolje rešenje za svako kupatilo. Ekonomični su, efikasni i praktični za mnoga kupatila, lako se koriste, a pogotovo za toalete u javnim prostorima gde je higijena od velikog značaja.
20.
Oct
2018
Uređenje kupatila
Jednostavan način da vaše kupatilo dobije modernu notu jeste ugradnja staklenih slavina iz kojih se voda izliva i teče kao iz vodopada, te vaše kupatilo odaje jedinstven utisak.
02.
Oct
2018
Uređenje kupatila
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov za arhitekte, ali i za vlasnike.
19.
Jan
2018
Uređenje kupatila
Novu godinu započinjemo set akcijom – ugradni vodokotlić, aktivacioni taster, konzolna wc šolja, wc daska.