Uređenje kupatila
12.09.2022.

Turski nameštaj za kupatilo

Neke od najpoznatijih proizvodnji nameštaja na svetskom nivou nalaze se u Turskoj. U ovoj zemlji pravi se kvalitetan i udoban nameštaj, koji se ističe svojom lepotom, dizajnom, autentičnošću i originalnošću. Dok se sa jedne strane drže tradicije i prave nameštaj u tom duhu, sa druge strane pokazali su se i kao veoma vešti proizvođači onih komada nameštaja koji prate moderne i savremene pravce. Isti princip i način rada usvojen je i kada je u pitanju kupatilski nameštaj.

Danas u Beogradu možete pronaći veliki izbor turskog nameštaja, a kada je kupatilski nameštaj u pitanju, izdvajamo vam četiri turska brenda, za čiji asortiman smo zvanični uvoznici.

Badella moderan nameštaj

Kada želite da u svom kupatilu imate moderan, nesvakidašnji nameštaj, kojim ističete i svoju osobenost, birate Badella nameštaj. Poznati i renomirani turski proizvođač zadovoljava potrebe najrazličitije grupe korisnika. Prepoznatljiv je po svom stilu, koji se kreće od retro, preko tradicionalnog do modernog dizajna.

Badella turski kupatilski nameštaj

Badella nameštaj posebno je poznat po svojim originalnim komadima kupatilskog nameštaja, među kojima se ističu kupatilski ormarići sa ili bez lavaboa, kupatilski ormarići sa ogledalom, ormarići i police za lavabo, kupatilski setovi, kao i viseći elementi.

Svojim dimenzijama, Badella kupatilski nameštaj pogodan je za velika, ali i kupatila manjih površina, među kojima se ističu slim modeli, koji su pored odlične funkcionalnosti i vizuelno neodoljivi.

Uz ekskluzivu, kvalitet, udobnost i originalnosti koje Badella kupatilski nameštaj poseduje, on se može i reciklirati i kao takav je primer da moderan proizvod može nastati bez loših uticaja po životnu sredinu, u skladu sa održivim razvojem i poštovanjem svih ekoloških, društvenih i ljudskih normi.

Martat ekonomična rešenja

U onim momentima kada želite da vaše kupatilo opremite novim sanitarijama i da pri tom akcenat više stavljate na funkcionalnost, a manje na ekskluzivu, tada birate Martat kupatilski nameštaj. Ormarići sa umivaonikom, ormari i vertikale za kupatilo, viseći elementi, svi oni se javljaju u različitim dimenzijama i kao takvi odlično se uklapaju u veća i manja kupatila. Napravljeni su od kvalitetnog materijala, koji pruža besprekornu funkcionalnost, kao i sigurnost prilikom korišćenja. Izborom Martat kupatilskog nameštaja birate nameštaj koji će vam služiti i omogućiti da opremite kupatilo i zadovoljite svoju potrebu boravkom u njemu. Martat nameštaj vam nudi klasične modele koji oslikavaju najbolji odnos cene i kvaliteta, što je uz sigurnost baš ono što vam je i potrebno.turski nameštaj za kupatilo martat

 

Creavit retro nameštaj

Ako ste zaljubljenik u retro, sada konačno imate mogućnost da i svoje kupatilo uredite u tom stilu. Creavit kupatilski nameštaj omogućava da letite kroz vreme, a istovremeno da uživate u modernim kadama ili tuš kabinama. Creavit je velika turska kompanija, poznata po proizvodnji kvalitetne kupatilske opreme, sa distribucijom na pet kontinenata. Odličan dizajn, kvalitet i pristupačne cene, glavne su karakteristike koje grade ovaj brend.

Creavit Legno turski kupatilski nameštajKayry i Legno serije su najpoznatije po proizvodnji retro nameštaja vrhunskog kvaliteta. Odlično se uklapaju u svaki prostor, posebno u manja i srednja kupatila, dajući kombinaciju duha prošlih i modernih vremena. Izborom turskog nameštaja Creavit dajete šansu da na jednom malom prostoru budete kreator putovanja kroz vreme.

Isvea luksuzni nameštaj

Luksuz i dizajn, dominacija i elegancija, samo su neke od karakteristika koje krase Isvea kupatilski nameštaj. Ukoliko ste na prvi pogled pomislili da se radi o italijanskom dizajnu, niste pogrešili. Isvea vodi poreklo iz istočne Italije, a danas radi kao deo turske internacionalne kompanije. Osnovna filozofija ovog brenda je približavanje kupatila životnom prostoru. To ćete odmah prepoznati već pri prvom kontaktu sa ovim kupatilskim nameštajem. Jake boje, bordo crvena, mint zelena, nežna roza, mat crna i bela, zajedno sa ormarićima, vertikalama, ostavljaju utisak kao da se nalazite u dnevnoj sobi.

turski nameštaj za kupatilo Isvea

Pored dizajna, kojim je odneo brojne nagrade, Isvea nameštaj je i veoma funkcionalan, kvalitetan. Produkt je odgovorne poslovne i proizvodne politike, koja u svom radu vodi računa i o budućim generacijama, čuvajući prirodu i poštujući ekološke norme i principe održivog razvoja.

I kad vam treba nešto, i kad vam treba sve

Pokrivenost ponude nameštaja za kupatilo kroz asortiman brendova Badella, Martat, Creavit i Isvea u potpunosti se uklapa u Diplon Kupatila slogan koji smo koristili kroz ovu godinu – I kad vam treba nešto, i kad vam treba sve. Bilo da je to klasičan ekonomični nameštaj za kupatilo, moderna i retro rešenja, kao i ekskluzivni nameštaj za luksuzno kupatilo, u ponudi proizvoda ova četiri brenda nesumnjivo ćete pronaći odgovarajuće modele za vaše novo kupatilo iz snova.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Badella London umivaonik sa ormarićemElegantni ormarić sa lavaboom i dve fiokeŠirina: 1...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
52.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Martat Stillo vertikalaDimenzije: 140x35cmDubina: 33cmBoja: SivaKonzolni kupatilski orm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ormarići sa umivaonikom ISV-27SPS084100I
Isvea Supra kupatilski set ormarićaDimenzije: 100x40cmMaterijal: Farbani medijapanTip m...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
70.700,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ormarići sa umivaonikom CR-LG0070.01.KN
Creavit Legno ormarić sa lavaboomKupatilski ormarić idealan za kupatila malih i srednji...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.710,00 RSD
Ušteda 15%
52.600,00 RSD

Slični članci

08.
Jul.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupati...
01.
Sep.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Badella vam nudi kupatilo ...
13.
Mar.
2019.
Uređenje kupatila
Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti, ali i nov...

Ostali komentari

  • Ivana
    Ivana

    Dobar dan... Pricitala sam na vasem sajtu da nabavljate kupatilski namestaj iz Turske... Meni su potrebne dve hidromasazne kade koje se mogu nabaviti u Turskoj,pa me zanima da li mogu da ih nabavim preko vase firme,naravno platila bih cenu usluge?Hvala unapred

    16.07.2023. 14:38
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovana, nažalost ne vršimo takvu vrstu usluge. Možemo Vam ponuditi hidromasažne kade iz našeg asortimana. Dostupni su modeli u raznim dimenzijama i sa aero i hidro mogućnostima, te ih lako možete prilagoditi svom prostoru. Tu smo za sve dodatne informacije. Prijatan dan!

    17.07.2023. 08:34
  • Marko
    Marko

    Za svakog po nešto :)

    02.02.2023. 09:30