Brendovi kupatilske opreme
25.01.2021.

Zomar kade - razlog zašto kupujemo domaće

Zomar Coop je preduzeće osnovano 1994. godine, sa sedištem u Beogradu, Surčin. Osnovna delatnost je proizvodnja i dizajniranje proizvoda od poliestera i sanitarnog livenog akrila. Asortiman obuhvata veliki broj modela, koji svojim dizajnom i estetikom prate moderne svetske trendove, a kvalitetom ispunjavaju sve funkcionalne potrebe.

U Diplon ponudi Zomar proizvoda mogu se pronaći kade, tuš kade, kao i hidromasažne kade sa mlaznicama i komandama vrhunskih performansi za aero i hidromasažne sisteme. zomar kade

Akrilne kade – tradicionalni izbor

Zomar kade su proizvedene od poliestera ili akrila u beloj boji. Svi akrilni proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnog livenog akrila proizvođača INOES. Poliesterski proizvodi izrađuju se od sanitarnog zelkota, ekološkog poliestera najkvalitetnijih svetskih proizvođača. Pravougaone kade se proizvode od akrilnog materijala debljine 4mm, a ugaone od akrila debljine 5mm. Sve kade su ojačane staklenim matom i specijalnom poliesterskom smolom. Kadu je moguće kupiti sa ili bez obloga, u dimenzijama širine od 120 do 170cm.

Tuš kade – veliki izbor, povoljne cene

Zomar tuš kade izrađene su od visokokvalitetnog akrila debljine 4mm, ojačane staklenim matom i specijalnom poliesterskom smolom. Polukružnog ili pravougaonog su oblika, a proizvode se u različitim dimenzijama prečnika R80, R90, odnosno pravougaone od 80x80, 90x90, a posebno izdvajamo model Bolero ugradne tuš kadice koja dolazi u popularnim dimenzijama 100x80cm i 120x80cm. Bilo da se odlučite za plitku ili poluduboku kadicu, u Diplon ponudi možete pronaći veliki broj kompatibilnih tuš paravana koji su idelna zaštita za vaše kupatilo od viška vode prilikom tuširanja. Ukoliko vam prostor ne dozvoljava, pogledajte izbor zavesa za kupatilo kao alternative.

Hidromasažne kade – za maksimalni užitak

Hidromasažne kade su oduvek bile odraz luksuza i pravog uživanja, pa predstavljaju nešto u šta zaista vredi uložiti, ukolko to možete sebi da priuštite. Pored neuporedivog osećaja tople kupke u odnosu na klasičnu akrilnu kadu, hidromasažni sistemi imaju i lekovito dejstvo pa se preporučuju kao terapija kod bolesti poput artritisa ili reume. Svaka mlaznica na hidromasažnoj kadi je podesiva u željenom smeru, od nule do punog protoka i do 75 litara u minuti.

Zomar djakuzi kade su opremljene kompletnim odvodnim sistemom i sistemom odliva-preliva koji omogućava da se voda iz kade kompletno isprazni nakon upotrebe. Ugaoni simetrični i asimetrični modeli uz standarde pravougaone modele dolaze u različitim dimenzijama, pa ih je moguće uklopiti i u kupatila manje površine. zomar hidromasažne kade

Oprema za kupatilo predstavlja mnogo više od obične potrebe. U zavisnosti od vašeg stila života, da li zbog dinamičnog okruženja praktikujete brz tuš, ili ste hedonista koji bi sate provodio u toploj kupki hidromasažne kade, Zomar može biti pravi izbor za vas. Veličina kupatila ne predstavlja problem, jer Zomar artikli dimenzijama pokrivaju raspon od kompaktnih modela za mala kupatila, do luksuznih komfornih komada. Domaći brend sa dugogodišnjom tradicijom poslovanja odlikuje veoma dobar odnos cena i kvalitet, uz moderan dizajn i kvalitet proizvoda. Djakuzi cena takođe zavisi od opreme kade. Posetite neki od Diplon maloprodajnih objekata ili pogledajte ponudu Zomar kada u Diplon Kupatila asortimanu i izaberite svoj novi prostor za tuširanje.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš kadice ZOMAR 220003
Zomar Linda Lux tuš kadaPolukružna akrilna kadicaDimenzije: R90cmBoja: Bela Sa skidajuć...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kadice ZOMAR 320046
Zomar Drina Lux Ekonomik tuš kadaKvadratna kadicaDubina: PlitkaDimenzije: 80x80cmVisina...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kade za kupatilo ZOMAR 220025
Zomar Kvin Lux ugaona kadaDimenzije: 140x140cmTip: komplet kada sa oblogama i podkonstr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
53.100,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidromasažne kade ZOMAR 240016
Zomar Magdalena hidromasažna Aero kadaSet sa podkonstrukcijom i oblogama, bočna i predn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
153.100,00 RSD

Slični članci

09.
Oct.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom.
27.
Aug.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Ono što Paffoni čini drugačijim od drugih je kvalitet materijala, posvećenost, funkcionalnost i savršen odnos cene i kvaliteta, a sve to kako b...
08.
Jul.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Isvea 1962 Italia je internacionalni proizvođač opreme za kupatilo sa sedištem u Italiji. U Diplon Kupatila ponudi nalaze se ekskluzivni modeli kupati...
Trenutno nema komentara

Brendovi kupatilske opreme

Paffoni - dodir italijanskog stila u vašem kupatilu!
Brendovi kupatilske opreme
27.08.2022.
Isvea oprema za kupatilo
Brendovi kupatilske opreme
08.07.2022.
Metalac bojleri, kupujmo domaće
Brendovi kupatilske opreme
19.05.2022.
Metalac sudopera - neizostavan kuhinjski element
Brendovi kupatilske opreme
29.03.2022.