Lifestyle
28.09.2018.

Samostojeće kade kao stil života

Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera. Da bi vaše kupatilo bilo prijatno i funkcionalno ono mora biti opremljeno skladnim i lepim toaletnim elementima, a samostojeće kade su danas potpuni hit u svetu.

Mesto za higijenu i negu tela je veoma bitan životni prostor, a kada je kao poseban i nezavisan element kupatila izuzetno važna za celovit utisak.

Kada za kupanje –  najvažniji element u kupatilu

Idealno kupatilo je onaj prostor u vašem domu koji odiše svežinom, elegancijom  i udobnošću. Klasična sanitarija ostala je u senci luksuznih i modernih dizajn rešenja, čija se lepota ogleda pre svega u jednostavnosti.

To znači da se sve podređuje uživanju i komforu, a najveće uživanje koje možete priuštiti sebi i svom telu jeste dug boravak u toploj kupki i udobnoj kadi.

Tradicionalna i mala kupatila se zamenjuju prostranim i moderno dizajniranim enerijerom. Pored toga, sve više biramo da opremimo naš omiljeni kutak novim, estetski lepim i modernim elementima, bez dodataka i preteranih detalja.

I na taj način samostojeće kade se izdvajaju kao savršeni spoj funkcionalnosti i komfora.

Kada za kupanje je najdragoceniji element u kupatilu. Ležanje u toploj kupki je trenutak koji posvećujete isključivo sebi, kako bi se opustili, reklasirali i uživali u potpunoj privatnosti.

Stilizovana kada koja odiše luksuzom i prefinjenom elegancijom upotpunjuje osećaj zadovoljstva tokom kupanja. Zbog toga je važno da izaberete model koji vam se dopada, da u njemu provedite zaista prijatno i kvalitetno vreme.

Ukoliko želite da unesete malo otmene elegancije u vaše kupatilo, razmislite o kupovini samostojeće kade.

kada

 

Samostojeće kade za kupatilo prednosti

Samostojeće kade imaju mnogo prednosti, a neke od njih su:

  • mogu se postaviti svuda,
  • dobre su za opuštanje mišića,
  • u njima se mogu kupati i igrati deca,
  • jedinstvene su i lukuzne.

 

  • Fleksibilnost

Jedna od najvećih prednosti samostalnih kada je to što mogu biti postavljene bilo gde u kupatilu, ne striktno uz zid gde je slavina. Mogu biti postavljene i na sredini prostorije, ukoliko veličina kupatila to dozvoljava.

  • Relaksacija

Ukoliko volite da se prepustite užitku i opuštanju u toploj penušavoj kupki, ova romantična kada je idealno rešenje. Odlična je za ležanje, opuštanje tela i mišića nakon stresnog i napornog dana.

  • Za decu

Samostojeća kada za kupanje je veoma praktično rešenje za kupanje dece, naročito ako vaši klinci vole da uživaju u dugom brčkanju i penušavim dečijim zadovoljstvima.

  • Elegancija stila

Elegantne samostojeće kade su stilizovani modeli vrhunske klase, a pored toga što u prostorijama deluju prefinjeno, stvaraju i osećaj luksuza.

Odličan su izbor za uređenje prostanog i velikog kupatila, ali se svaki model može uklopiti i u manje kvadrature. Bez obzira što zauzima malo više prostora nego ugradna kada, zaista može učiniti da kupatilo izgleda jedinstveno i nesvakidašnje.

kada za kupatilo diplon

 

Samostojeće kade kao stil života

U našoj ponudi možete pronaći izbor prelepih belih akrilnih modela otmenih samostojećih kada za kupanje.

Iz ponude izdvajamo najprodavanije modele iz kolekcije 2018:

Samostojeća akrilna kada NORA ima dimenzije 170 x 80 x 58 cm, a model kade STELA 170 x 80 x 78 cm. Oba modela karakteriše osnova napravljena od nerđajućeg čeličnog rama i glatka završna obrada, ojačana premazom od staklenih vlakana.

Trenutno su u modi samostojeće kade bele boje, koje vizuelno stvaraju utisak većeg prostora, Diplon samostojeće kade izdvaja jedinstvnost i jednostavnost stila koji se uklapa u svaki enterijer i prostor.

Elegantni sanitarni modeli pored savremenog izgleda i dizajna unose u kupatilo otmenost i dozu luksuza. Pored savršenog izgleda stvaraju i utisak raskoši.

Najvažnija prednost je upravo mogućnost postavljanja na bilo koje mesto koje vam se dopada i za koje mislite da je savršeno za ovu namenu. Veoma su praktične i jednostavne za održavanje higijene.

Preporučujemo

Kade BT2802
Diplon samostojeća kada Nora dimenzije: dužina 170cm; širina 80cm; visina 58cmmaterijal...
78.490,00 RSD
84.190,00 RSD
Kade BT2801
Diplon samostojeća kada Stela dimenzije: dužina 170cm; širina 80cm; visina 78cmmaterija...
86.890,00 RSD
93.250,00 RSD
Kade VP LB1790W
Bela samostojeća akrilna kada
110.900,00 RSD
Kade VP LB1781B
Crna samostojeća akrilna kada
124.740,00 RSD

Slični članci

01.
Mar.
2019.
Brendovi
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najte...
15.
Feb.
2019.
Lifestyle
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman...
23.
Jun.
2015.
Renoviranje
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš-kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže.

Ostavi komentar