Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje | Diplon Kupatila blog

Pročitajte razne informacije vezane za kupatilo. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

05.
Jun
2020
Lifestyle kupatilo
Čišćenje prozora, ogledala za kupatilo, ogledalo za šminkanje i drugih staklenih površina u kući nije nimalo težak posao, ali uraditi to kako treba i bez mrlja može ponekad da bude pravi izazov.
25.
May
2020
Lifestyle kupatilo
Vreme je da se rešimo te zablude da kupatilu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da ono može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
07.
Mar
2020
Lifestyle kupatilo
Možda nismo ni svesni koliko često ga konzumiramo, jer je deo naše rutine. Pogotovo nakon svetskoh kraha prilikom pandemije koja nas je naterala da se zapitamo kako koristimo sapun.
15.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važno je da one budu tvrde i izdržljive.
05.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način kako da kupatilo bude uvek čisto i blistavo.
24.
Dec
2019
Lifestyle kupatilo
Elegantna crno-bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je crno-beli stil idealan za dizajniranje vašeg kupatila.
02.
Oct
2019
Lifestyle kupatilo
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na koji će se ona stavljati.
20.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Savremena kupatila nastala su iz potrebe da se spoje lep, elegantan izgled sa funkcionalnošću odnosno idejom da se dobije rešenje koje će ispuniti navažnije potrebe aktuelnog načina života. 
09.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Srednji vek će ostati upamćen i po tome što se nije vodilo dovoljno računa o higijeni, te taj period vezujemo za nastanak sapuna kakvog danas poznajemo i konzumiramo.