Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje | Diplon Kupatila blog

Pročitajte razne informacije vezane za kupatilo. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

11.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Bliže se novogodišnji i božićni praznici, a to je i više nego dobar razlog da okitite svoj stan, spremno ispratite staru i dočekate Novu godinu. Novogodišnja dekoracija u vašem domu može biti veoma zanimljiva, naročito ako se malo poigrate maštom i prepustite kreativnosti. To znači da kupatilo nikako ne smete izostaviti iz svojih planova, jer je novogodišnja dekoracija kupatila sjajan način da zimsku idilu učinite još zabavnijom, a u dom unesete duh praznika.
05.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i dalje, u budućnost. Od ogledala koja pričaju do zagrejanih wc šolja, preko pametnih baterija do zaista luksuznog kupatila u vašem domu. Trend koji postaje sve više i više popularan.  
25.
May
2020
Lifestyle kupatilo
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
05.
Jul
2020
Lifestyle kupatilo
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način.
07.
Mar
2020
Lifestyle kupatilo
Bilo da je čvrsti ili tečni sapun, ovo higijensko sredstvo spada u našu svakodnevnu rutinu.
27.
Mar
2020
Lifestyle kupatilo
Dnevna soba je najvažniji prostor u vašem životnom kutku, zato što je to mesto gde provodite najviše svog vremena.
25.
Aug
2020
Lifestyle kupatilo
Dekoracija peškirima u kupatilu Peškiri različitih boja i veličina mogu biti sastavni deo uređenja kupatila, jer se svakodnevno koriste za upotrebu.
10.
Mar
2021
Lifestyle kupatilo
Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera.
05.
Aug
2020
Lifestyle kupatilo
Svi znamo da je najteži deo održavanja higijene u našim kupatilima WC šolja. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga njeno čišćenje oduzima mnogo vremena, ali i živaca. Srećom, danas na tržištu postoje WC šolje bez ivica koje predstavljaju vrhunsku inovaciju u oblasti higijene sanitarija.