Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje | Diplon Kupatila blog

Pročitajte razne informacije vezane za kupatilo. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

20.
Oct
2022
Lifestyle kupatilo
Neretko možemo čuti da su oči ogledalo duše, a prozori ogledalo kuće. I po jednima i dugima možete naslutiti šta se krije unutra. Međutim, tek kada otvorite vrata, polako upoznajete suštinu.
09.
Aug
2022
Lifestyle kupatilo
Odabir pločica za stepenice, unutrašnjih ili spoljnih zavisi od nekoliko faktora. Saznajte sve potrebno pre nego što odaberete pločice za stepenište. Zašto granitne, koja je alternativna lajsni i koji brend izabrati, saznajte ovde.
18.
Jan
2022
Lifestyle kupatilo
Sve o održavanju higijene kuhinjskih elemenata. Od sudepere i baterije, preko podova od pločica, radnih ploča i pultova. Mesto na kom pripremate hranu mora biti čisto i redovno održavano.
18.
Sep
2021
Lifestyle kupatilo
Postoje ljudi koji vole moderne stvari i vole da uvek budu u trendu. Nije li tako? I u većini slučajeva tako je na svim poljima. A kako u svom životnom veku svaki čovek u proseku provede deset posto vremena u kupatilu, složićete se da je skroz uredu biti in i kada je kupatilo u pitanju. I vi ste razmišljali da imate moderno kupatilo? Evo trendova koje treba da pratite.
10.
Jun
2021
Lifestyle kupatilo
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje Vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi baštenskih slavina, čemu služe i kako ih najbolje primeniti.
07.
May
2021
Lifestyle kupatilo
Oduvek sam sebe smatrala zimskim detetom. Što zbog rođenja u zimu, što zbog ljubavi prema pomenutom godišnjem dobu. Leto i vrućine mi nikada nisu bili jača strana. Međutim, vremenom, da ne kažem sa godinama, sve sam tolerantnija na toplotu.
12.
Jul
2021
Lifestyle kupatilo
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovom blogu sažete su sve neophodne informacije, saveti i pomoć pri opremanju prostorija. 
15.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važno je da one budu tvrde i izdržljive, da su vodootporne i da ne zadržavaju mirise ili mrlje (da se lako i brzo čiste).
24.
Dec
2019
Lifestyle kupatilo
Elegantna crno bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas veoma atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je crno-beli stil idealan za dizajniranje vašeg intimnog kutka.