Lifestyle kupatilo
05.07.2020.

Retro slavine za kupatilo - nosilac stila u modernom uređenju

Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način. Ako ste ljubitelj istog, pobrinite se da i vaše kupatilo bude usklađeno sa ostatkom kuće, uz primenu nekih detalja. Možete da se poigrate sa cvetnim printom na pločicama koji će biti usklađen sa otmenim šik detaljima pastelnih boja. Ukoliko želite nešto malo efektnije, možete pronaći i retro nameštaj – stare metalne ormariće u koje ćete staviti rezervne peškire, na primer. Ali ako želite da zadržite minimalistički uređeno belo kupatilo probajte samo da se poigrate sa sitnicama kao što su- retro kutija za sapune, držači za peškire ili ono što vam mi nudimo – retro baterije za lavabo i kade.

slavine za lavabo

Slavine mogu da pojačaju izgled samog kupatila ali i da ga pomalo uruše. Odabir prave slavine koji odgovara stilu kupatila i nije baš lak zadatak, kako neki možda misle. Dok se sa jedne strane koncentrišemo na velike stvari kao što su kada, wc šolja, lavabo, zaboravimo da i detalji čine prostor. Slavine u kupatilu upravo dodaj onaj šlag na tortu po pitanju stila koji želimo da postignemo.

Vrste baterija

Iz naše ponude izdvajamo retro baterije serije st031. Postoje slavine za kadu, zatim za lavabo, bide, tuš kabinu, ali i za sudoperu ako pak razmišljate o uređenju kuhinje. Sve baterije iz ove retro serije su dvoručne. Osim što su efektnije u ovom stilu uređenja, dvoručne baterije predstavljaju i bolje rešenje ukoliko je pritisak, odnosno dovod, tople i hladne vode nejednak. Dvoručne baterije imaju posebne ručke za toplu i hladnu vodu, ali je ispust vode iz jedne cevi.

Što se tiče ugradnje, imamo zidne i stojeće baterije. Eto još nečeg za razmišljanje pri izboru odgovarajuće baterije.

Retro baterije i samostojeće kade

Elegantna samostojeća kada bi trebala da bude centralni motiv retro kupatila. Odlična za kreiranje izgleda koji će izdržati test vremena i doneti autentičan retro osećaj. Samostojeća kada zaista pruža opuštajuć osećaj, posebno na kraju napornog dana. Ono bez čega se ovakva kada ne može zamisliti jeste i retro baterija, koja će upotpuniti doživljaj davnih vremena. Obratite pažnju na dimenzije kako kade tako i baterije, da ne biste završili sa glomaznom slavinom uz kadu manjih dimenzija.

Retro baterije

Retro stil oko lavaboa

Lavabo je još jedno bitno središte kupatila jer se na malom prostoru odigrava mnogo rutinskih radnji svakodnevno. Uz detalje kao što su ogledalo, držač za sapun, poneka biljka ili ukras ovo središte zaista može da bude vaša oaza. Retro baterije rezervisane za lavabo u našoj ponudi su uglavnom stojeće i dvoručne, naravno. Idealne ukoliko nemate mnogo prostora na raspolaganju. Sjaj hromirane završnice dodaje i onaj osećaj glamura oko vas, ali će uneti i malo živosti i razigranosti u monotonim jutrima. Lake za održavanje i napravljene da traju, ove baterije će ostaviti značaj utisak na celokupno uređenje.

Naša ponuda retro baterija predstavlja savršen dodatak vašem kupatilu. Izbor baterija koji smo smo sastavili za vas su od najpouzdanijih brendova i najvećeg kvaliteta. Želimo da vam pomognemo da kreirate tradicionalni stil o kojem ste oduvek sanjali. Kao i uvek, naši dizajneri i arhitekte su vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i savete.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Diplon Klara samostojeća kadaAkrilna kada za kupatiloDimenzije: 161x61cmVisina: 62-78cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
95.780,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za kadu ST03161Dvoručna zidnaRetro izgledInstalacija na dva otvoraSet s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.980,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon retro baterija za sudoperu / lavabo ST03167Dvoručna stojeća slavinaVertikalna in...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za lavabo ST03162Dvoručna stojeća slavinaInstalacija na jedan otvorKera...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.920,00 RSD

Slični članci

15.
Oct.
2020.
Uređenje kupatila
Senzorske baterije su specijalno dizajnirane za manji protok vode. Kod klasičnih baterija, omogućen protok vode je često veći nego dovoljan, pa se na ovaj na...
07.
Mar.
2020.
Lifestyle kupatilo
Možda nismo ni svesni koliko često ga konzumiramo, jer je deo naše rutine. Pogotovo nakon svetskoh kraha prilikom pandemije koja nas je naterala ...
31.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Otkako se pojavio na tržištu, brend Ideal Standard je svojim imenom zadao težak zadatak da ga opravda, ali i težak zadatak konkurentskim brendovima u ...
Trenutno nema komentara