Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje

Ovde možete pronaći najrazličitije informacije koje se tiču kupatila generalno. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

01.
Dec
2022
Lifestyle kupatilo
Novogodišnji praznici služe da se zabavite, opustite i družite sa najbližima, a da bi doživljaj bio bolji lepa dekoracija dnevne sobe, trpezarije, pa čak i kupatila upotpuniće ceo ugođaj.
20.
Oct
2022
Lifestyle kupatilo
Neretko možemo čuti da je predsoblje ogledalo doma, zato pored vizuelnog doživljaja i topline koje nam daju, moraju biti laki i jednostavni za održavanje zbog velike frenkventnosti.  
09.
Aug
2022
Lifestyle kupatilo
Saznajte sve potrebno pre nego što odaberete pločice za stepenište. Obratite pažnju na materijal pločica, dimenzije i boje, ne zaboravite lajsne za stepenište i gerovanje pločica.
18.
Jan
2022
Lifestyle kupatilo
Sve o održavanju higijene kuhinjskih elemenata. Od sudepere i baterije, preko podova od pločica, radnih ploča i pultova. Mesto na kom pripremate hranu mora biti čisto i redovno održavano.
18.
Sep
2021
Lifestyle kupatilo
Svet keramike postao je kao svet mode - izuzetna ponuda, širok izbor, atraktivni dizajn, trka proizvođača da pruže najrazličitijoj grupi korisnika što primamljiviju opremu za kupatilo i načini ga oazom.
12.
Jul
2021
Lifestyle kupatilo
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovom blogu sažete su sve neophodne informacije.
10.
Jun
2021
Lifestyle kupatilo
Baštenske slavine su neophodne za efikasno održavanje vašeg dvorišta. U ovom tekstu možete pronaći sve neophodne informacije u vezi baštenskih slavina, čemu služe i kako ih najbolje primeniti.
07.
May
2021
Lifestyle kupatilo
Đakuzi kao idealno rešenje za sve vaše probleme. Dinamičan način života doveo nas je do toga da nam je opuštanje organizma, misli i duše neophodna nakon napornog dana. Relaksacijom do zdravlja.
10.
Mar
2021
Lifestyle kupatilo
Danas je sve podređeno uživanju i komforu, a topla kupka i udobna kada će vam pružiti poseban vid relaksacije. Moderno dizajnirana kupatila zamenila su ona tradicionalna na koja smo navikli.