Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje

Ovde možete pronaći najrazličitije informacije koje se tiču kupatila generalno. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

02.
Oct
2019
Lifestyle kupatilo
Prve rolne toalet papira u prodavnicama su se pojavile 1857. godine, a nekoliko decenija kasnije neko je dobio ideju da napravi poseban dodatak na koji će se ona stavljati.
20.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Savremena kupatila nastala su iz potrebe da se spoje lep, elegantan izgled sa funkcionalnošću odnosno idejom da se dobije rešenje koje će ispuniti navažnije potrebe aktuelnog načina života. 
09.
Sep
2019
Lifestyle kupatilo
Srednji vek će ostati upamćen i po tome što se nije vodilo dovoljno računa o higijeni, te taj period vezujemo za nastanak sapuna kakvog danas poznajemo i konzumiramo. 
01.
Aug
2019
Lifestyle kupatilo
Poznato je iz istorije da su se prva privatna kupatila pojavila u doba Rimskog carstva. Zapravo, istorija kupatila je veoma bogata i zanimliva, a put njenog razvoja i više nego fascinantan.
05.
Jun
2019
Lifestyle kupatilo
Pločice za terase i dvorišta su odličan izbor kada želite da izgled vašeg doma osavremenite i da pritom svoj stil života podignete na viši nivo. Pored toga, održavanje će vam oduzeti manje vremena.
23.
Feb
2019
Lifestyle kupatilo
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko znamo o vodi?
24.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek veliku količinu dnevnog osvetljenja.
05.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i dalje, u budućnost i načinite svoj dom funkcionalnijim.  
20.
Feb
2017
Lifestyle kupatilo
Pre odabira WC daske, potrebno da je se informišete o modelu koji već posedujete, da ni bi došlo do greške, jer dimenzije nisu univerzalne. Uštedite sebi vreme i novac.