Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje

Ovde možete pronaći najrazličitije informacije koje se tiču kupatila generalno. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

01.
Aug
2019
Lifestyle kupatilo
Poznato je iz istorije da su se prva privatna kupatila pojavila u doba Rimskog carstva. Zapravo, istorija kupatila je veoma bogata i zanimliva, a put njenog razvoja i više nego fascinantan.
05.
Jun
2019
Lifestyle kupatilo
Pločice za terase i dvorišta su odličan izbor kada želite da izgled vašeg doma osavremenite i da pritom svoj stil života podignete na viši nivo. Pored toga, održavanje će vam oduzeti manje vremena.
23.
Feb
2019
Lifestyle kupatilo
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko znamo o vodi?
24.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek veliku količinu dnevnog osvetljenja.
05.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i dalje, u budućnost i načinite svoj dom funkcionalnijim.  
20.
Feb
2017
Lifestyle kupatilo
Pre odabira WC daske, potrebno da je se informišete o modelu koji već posedujete, da ni bi došlo do greške, jer dimenzije nisu univerzalne. Uštedite sebi vreme i novac.
31.
Oct
2016
Lifestyle kupatilo
U serijalu Kupatila budućnosti predstavićemo koncepte i prototipe novih kupatilskih elemenata, dizajnerske radove koji spajaju moderne trendove, tehnologije i svest o očuvanju životne sredine.
22.
Sep
2015
Lifestyle kupatilo
Ako želite da na brz i jednostavan način dekorišete ili osvežite vaše kupatilo onda zavese za tuš kabinu ili zavese za kadu mogu biti vaš izbor. One su odličan spoj lepog i korisnog.
11.
Aug
2015
Lifestyle kupatilo
Važno je da dobra energija stalno pritiče u vaš dom, ali i da se u njemu zadrži! Ovo su lekovi koje feng šui majstori preporučuju u slučaju nepovoljnog položaja kupatila.