Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje | Diplon Kupatila blog

Pročitajte razne informacije vezane za kupatilo. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

05.
Jun
2020
Lifestyle kupatilo
Mnogi od nas plaćaju uslugu čišćenja prozora ali na kraju to je ipak vrlo skupa odluka.
20.
Feb
2017
Lifestyle kupatilo
Želite da zamenite dotrajalu WC dasku na vašoj WC šolji/monobloku? Radi se o univerzalnom proizvodu.
31.
Oct
2016
Lifestyle kupatilo
U serijalu “Kupatila budućnosti” predstavićemo koncepte i prototipe novih kupatilskih elemenata, dizajnerske radove koji spajaju moderne trendove, tehnologije i svest o očuvanju životne sredine.
22.
Sep
2015
Lifestyle kupatilo
Ako želite da na brz i jednostavan način dekorišete ili osvežite vaše kupatilo onda zavese za tuš kabinu ili zavese za kadu mogu biti vaš izbor. Njihova osnovna funkcija je privatnost tokom tuširanja i zaštita ostalih kupatilskih elementa od eventuanog prskanja.
11.
Aug
2015
Lifestyle kupatilo
Važno je da dobra energija stalno pritiče u vaš dom, ali i da se u njemu zadrži! Ovo su lekovi koje feng šui majstori preporučuju u slučaju nepovoljnog položaja kupatila.
05.
Jan
2020
Lifestyle kupatilo
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način kako da kupatilo bude uvek čisto i blistavo u svega nekoliko koraka.