Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

11.
Nov
2018
Uređenje kupatila
Pisoari su najbolje rešenje za svako kupatilo. Ekonomični su, efikasni i praktični za mnoga kupatila, lako se koriste, a pogotovo za toalete u javnim prostorima gde je higijena od velikog značaja.
20.
Oct
2018
Uređenje kupatila
Jednostavan način da vaše kupatilo dobije modernu notu jeste ugradnja staklenih slavina iz kojih se voda izliva i teče kao iz vodopada, te vaše kupatilo odaje jedinstven utisak.
08.
Oct
2018
Renoviranje kupatila
Dalje u tekstu saznajte šta su to EK ventili, čemu služe i, što je najvažnije, kako da ih privremeno zamenite kada vam se majstor ne javlja, a šteta se mora istog trena sanirati.
02.
Oct
2018
Uređenje kupatila
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov za arhitekte, ali i za vlasnike.
19.
Sep
2018
Servisne informacije
Veoma smo srećni što možemo da vas obavestimo da je naša kompanija svoje poslovanje usaglasila sa ISO standardima.
24.
Apr
2018
Brendovi kupatilske opreme
Protočni bojleri su trenutno najefikasnije rešenje za zagrevanje vode u vašem domu. Utrošak struje je manji za do 40%, minimalno se taloži kamenac, stoga je održavanje jednostavnije.
19.
Jan
2018
Uređenje kupatila
Novu godinu započinjemo set akcijom – ugradni vodokotlić, aktivacioni taster, konzolna wc šolja, wc daska.
03.
Oct
2017
Servisne informacije
Četvrtasti paravan dimenzija 90 x 90 cm, kaljeno peskirano staklo i akrilna kadica 90 x 90 cm sa skidajućom oblogom.
30.
Sep
2017
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne izrade i pristupačnih cena.