Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

31.
Oct
2016
Lifestyle kupatilo
U serijalu Kupatila budućnosti predstavićemo koncepte i prototipe novih kupatilskih elemenata, dizajnerske radove koji spajaju moderne trendove, tehnologije i svest o očuvanju životne sredine.
24.
Oct
2016
Uređenje kupatila
Mala kupatila iziskuju više truda i praktičnog rasporeda nego velika, ali to ne znači da se time gubi na stilu, već se upravo vidi kreativnost i smisao korišćenja zapremine prostorije u korist efikasnosti.
22.
Oct
2016
Servisne informacije
Korisnici Banca Intesa American Express®, Mastercard® i Visa kreditnih kartica u Diplon Salonu mogu iskoristiti pogodnosti programa za odloženo plaćanje.
15.
Sep
2016
Servisne informacije
Novobeogradski klub je nastao sa idejom da se rastereti kućni budžet građana, kroz ostvarivanje popusta i korišćenjem besplatnih programa u organizaciji opštine.
13.
Sep
2016
Renoviranje kupatila
Opremanju kupatila ljudi posvećuju dosta pažnje. Mora da bude funkcionalno i lepo dizajnirano. Balans sanitarija, boja, dimenzija i oblika mora biti u skladu kako bi se došlo do idealnog rešenja.
04.
Apr
2016
Servisne informacije
Projekat “Moja zemunska kartica” deo je strategije opštine Zemun u cilju unapređenja lokalnog ekonomskog razvoja.
19.
Nov
2015
Lifestyle kupatilo
Svetski dan toaleta obeležava se 19. novembra svake godine. Cilj ove aktivacije je skretanje pažnje na globalnu higijensku krizu.
14.
Nov
2015
Renoviranje kupatila
Za atraktivan enterijer vašeg kupatila, nameštaj biran prema boji pločica i sanitarija može učiniti čuda. Uz kvalitetne proizvode popust asortimana Isvea, Salgar ili Badella stvorićete kupatilo iz snova.
22.
Sep
2015
Lifestyle kupatilo
Ako želite da na brz i jednostavan način dekorišete ili osvežite vaše kupatilo onda zavese za tuš kabinu ili zavese za kadu mogu biti vaš izbor. One su odličan spoj lepog i korisnog.