Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

13.
Mar
2019
Uređenje kupatila
Pametni šporeti, pametni televizori, pametni telefoni koji su postali deo naših sve pametnijih kuća dobili su novi izazov budućnosti, ali i novu potrebu sadašnjeg vremena - pametna ogledala.
06.
Mar
2019
Brendovi kupatilske opreme
Brend koji postavlja i prati najsavremenije svetske trendove u dizajnu, a zatim kreira proizvode koji će svojim kvalitetom i estetskim izgledom u potpunosti zadovoljiti tržišne potrebe.
01.
Mar
2019
Brendovi kupatilske opreme
Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najtežih, ali i najboljih merila uspeha i pokazatelja kvaliteta.
23.
Feb
2019
Lifestyle kupatilo
Voda je izvor života. Koristimo je svakodnevno, možda je i više uzimamo zdravo za gotovo nego što bi trebalo, a da li se ikada zapitamo koliko znamo o vodi?
16.
Jan
2019
Servisne informacije
U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih paravana koji se nalaze u vašem prostoru.
27.
Dec
2018
Brendovi kupatilske opreme
Zbog kvaliteta koji je neosporan, o ovom brendu se stalno širi dobra reč, pa je vrlo verovatno da ste već od prijatelja, familije, ili možda majstora dobili preporuku za neki od ovih komada.
24.
Dec
2018
Lifestyle kupatilo
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek veliku količinu dnevnog osvetljenja.
21.
Dec
2018
Uređenje kupatila
Da bi jedno kupatilo bilo funcionalno ono mora biti opremljeno sanitarijom koja će olakšati boravak i učiniti da ugođaj bude prijatniji. Aparati za sušenje ruku su zato najbolje rešenje za toalete.
17.
Dec
2018
Renoviranje kupatila
Renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu, zato se ovde možete informisati o tome odakle i kako početi.