Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

30.
Sep
2017
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne izrade i pristupačnih cena.
19.
Aug
2017
Renoviranje kupatila
WCP deking je građa od kompozita recikliranog drveta i ekokompatibilne plastične mase, te je odlično rešenje za oblaganje podova balkona, terasa, dvorišta i prostora oko bazena.
15.
May
2017
Servisne informacije
Zhejiang, provincija koja beleži najveći ekonomski rast u Kini, prvi put organizovaće internacionalni sajam 2017 Zhejiang Export Fair (Serbia).
21.
Apr
2017
Brendovi kupatilske opreme
Svojim tankim ivicama i zakrivljenim linijama donosi vazdušasti osećaj u svakom okruženju, serija Connect Air brenda Ideal Standard omogućava stvaranje mesta za posebno uživanje.
18.
Apr
2017
Servisne informacije
Diplon na sajmu građevinarstva u Beogradu.
01.
Mar
2017
Servisne informacije
DIP10N AKCIJA donosi deset novih proizvoda po promotivnim cenama na svakih petnaest dana. Akcija važi u online prodavnici, kao i u Diplon prodajnom salonu.
20.
Feb
2017
Lifestyle kupatilo
Pre odabira WC daske, potrebno da je se informišete o modelu koji već posedujete, da ni bi došlo do greške, jer dimenzije nisu univerzalne. Uštedite sebi vreme i novac.
10.
Feb
2017
Uređenje kupatila
Jedan od najtraženijih modela - bojler 50l - veliki izbor modela i brendova, emajlirani i prohromski, vertikalni, horizontalni i univerzalni u salonu i internet prodavnici.
01.
Dec
2016
Servisne informacije
U toku prazničnih dana, u Diplon online prodavnici i prodajnom salonu na adresi Autoput 20, 11080 Zemun (Belmax Center), iskoristite popust akciju na kojoj se nalazi 36 proizvoda.