Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

01.
Sep
2019
Brendovi kupatilske opreme
Ukoliko želite da vaše kupatilo bude funkcionalno i skladno uređeno nije dovoljno da ga samo opremite osnovnom sanitarijom. Badella vam nudi kupatilo o kom ste maštali, po pristupačnim cenama.
23.
Aug
2019
Renoviranje kupatila
Ukoliko ste se odlučili da u toku gradnje ili renoviranja sami postavite pločice, važno je ispoštovati procese, pa smo vam pripremili listu od nekoliko koraka do savršenog poda.
11.
Aug
2019
Brendovi kupatilske opreme
Turkuaz sanitarija svojim izgledom, upotrebnom funkcijom i kvalitetom daje modernim kupatilima sasvim novu dimenziju. Spoj WC šolje i bidea je jedno od najpraktičnijih higijenskih rešenja.
01.
Aug
2019
Lifestyle kupatilo
Poznato je iz istorije da su se prva privatna kupatila pojavila u doba Rimskog carstva. Zapravo, istorija kupatila je veoma bogata i zanimliva, a put njenog razvoja i više nego fascinantan.
20.
Jul
2019
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput baterije u boji, što će ostaviti izuzetan utisak na prvi pogled.
10.
Jul
2019
Brendovi kupatilske opreme
Turkuaz lavaboi su jedinstveni i elegantni modeli umivaonika koji se po kvalitetu i svojim šarmantnim, preciznim i tanko definisanim linijama izdvajaju od ostalih ponuda na tržištu.
24.
Jun
2019
Servisne informacije
Internet prodavnica kompanije Diplon Kupatila diplon.net je u procesu sertifikacije dobila nacionalnu oznaku poverenja u internet trgovini E-Trustmark.
21.
Jun
2019
Brendovi kupatilske opreme
Ariston danas važi za predvodnika proizvodnje opreme za grejanje vode i prostora. Pruža nam najkvalitetnije i najpraktičnije bojlere za kupatila i kuhinje, te čini naše domove efikasnijim i ekonomičnijim.
11.
Jun
2019
Uređenje kupatila
Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim zidom. Ovaj element čuva kupatilo od nepotrebnog kvašenja prilikom tuširanja.