Brendovi kupatilske opreme
06.03.2019.

Španske pločice za istančan ukus, Eco Ceramic

Predstavljamo vam brend Eco Ceramik, koji je prepoznatljiv kao renomiran proizvođač pločica za kupatila. Ova kompanija koja se bavi proizvodnjom keramičkih i porcelanskih pločica za uređivanje kupatila, dolazi nam iz Španije i osnovana je ne tako davne 2009. godine.

keramičke pločice

Iako veoma mlada kompanija, Eco Ceramik brend je za samo nekoliko godina svojim kvalitetom opravdao poverenje vernih kupaca i osigurao tržište kako na domaćem terenu, tako i na inostranom tržištu.

Prednosti Eco Ceramic pločice za kupatila

Priznanje koje je ovaj španski brend opravdano dobio je upravo zbog sposobnosti da predvidi i isprati najsavremenije svetske trendove u dizajnu, a zatim da kreira proizvode koji će svojim kvalitetom i estetskim izgledom u potpunosti zadovoljiti tržišne potrebe.

Na tržište nastupa serijom proizvoda najmodernijeg dizajna, koji pomeraju sve granice visokog ukusa.

Prepoznatljiv brend

Ovaj svetski poznati brend je u svojoj branši za samo nekoliko godina zauzeo vodeće pozicije u Španiji i tako postao jedan od omiljenih proizvođača keramičkih pločica. Ubrzo je pronašao svoj pravi put uspeha i na stranom tržištu, pa je danas brend Eco Ceramic globalno prepoznatljiv i cenjen.

Danas se proizvodi brenda Eco ceramic prodaju u više od 100 zemalja širom sveta, a Srbija je jedna od njih. Keramičke pločice za kupatila mogu se naći i u bogatoj ponudi prodajnog salona opreme Diplon kupatila.

Proizvodi se kreiraju prema potrebama kupaca

Ono što izdvaja ovaj španski brend od ostalih je što svoje proizvode prilagođava potražnji i pojedinačnim potrebama svakog tržišta. Eco Ceramik svoj dizajn prilagođava po pojedinačnim serijama proizvoda, a koje zavise od trendova i estetskih protreba zemlje u kojoj se oni potom prodaju.

Zbog velike pažnje kao i posvećenosti koja se poklanja prilikom njihove izrade, a samim tim i izbora savršenog dizajna, ovi proizvodi nose sa sobom epitet visokog kvaliteta. Glavni cilj brenda je na najbolji način udovoljiti krajnjim korisnicima.

Španske kermičke pločice vrhunskog kvaliteta

Vrhunski dizajn i najsavremenije tehnologije u proizvodnji daju ovom brendu veliku prednost, zbog čega se može reći da je na samom vrhu industrije pločica.

Vrhunski kvalitet i pristupačne cene izdvajaju brend Eco Ceramic i španske pločice za kupatilo od svojih konkurenata, što je za opremanje kupatila itekako važno.

Kompanija posvećena ekološkom napretku

U procesu proizvodnje kompanija koristi najsavremeniju tehnologiju koja omogućava zavidne rezultate u očuvanju životne sredine.

Eco Ceramic pločice za kupatilo u Diplon Kupatila asortimanu

Pločice za kupatila su neophodan segment svakog kupatila i preporučujemo vam da svoje poverenje ukažete ovom mladom brendu i svoje kupatilo opremite najmodernijim dizajnom pločica.

U našem prodajnom salonu možete pronaći podne i zidne pločice za uređenje kupatila, ali i veliki izbor zidnih pločica pogodnih za kuhinje. Pored toga, ukoliko se odlučite da u vašem dnevnom boravku tepih ili laminat zamenite pločicama, onda podne pločice mogu biti dobro rešenje.

U prodajnom salonu Diplon možete pronaći veliki izbor Eco Ceramic pločica i to:

● podne porcelanske i keramičke pločice

zidne keramičke pločice za dekorisanje enterijera

Za uređenje kupatila pogodne su pločice velikih formata u obliku kvadrata ili pravouganika, koje daju prostoru šarmantan a opet jednostavan izgled.

Upotreba Eco Ceramic pločica

Podne i zidne pločice brenda Eco ceramic dolaze u savremenom dizajnu koji imitira najplemenitije i najprijatnije prirodne materijale. Tako kupci mogu odabrati veoma lepe pločice imitacije drveta, raznobojnog mozaika, razne vrste kamena. Takođe postoje i pločice sa reljefnim površinama koje pružaju jedinstven ugođaj za oko i na dodir.

Podne porcelanske pločice namenjene su kako za unutrašnje uređenje, tako i za spoljašnju dekoraciju vašeg doma. Podne pločice su pogodne za velike prostore jer su veoma jednostavne za održavanje, dajući pritom enterijeru dozu otmenosti i elegancije.

Zidne keramičke pločice za dekoraciju zidova postale su nezaobilazni trend u svetu. Pored toga što su lepe, izuzetno su moderna dekoracija ne samo enterijera već i spoljnih fasada, koje zbog svoje teksture izgledaju neobično i zanimljivo.

špankse pločice

Ako želite da vaše kupatilo bude moderno i uređeno najsavremenijom opremom Diplon kupatila vam nudi bogatu ponudu kupatilskog nameštaja. U našem prodajnom salonu Diplon kupatila možete pronaći pločice za kupatilo i kuhinju po vašem ukusu.

Prošetajte do našeg prodajnog salona i odabetite model po vašem ukusu, a na matičnom sajtu Eco Ceramic možete pronaći više informacija, kao i dodatna saznanja o načinu proizvodnje i imidžu ovog španskog proizvođača pločica..

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 49
Eco Ceramic Inserto Savona GrisZidna keramička dekor pločicaPovršina: matDimenzije: 30x...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.195,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 42
Eco Ceramic Suite One VisionZidna keramička pločicaPovršina: matDimenzije: 31x61cmKlasa...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.195,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 38
Eco Ceramic Bellagio BlancoZidna keramička pločicaPovršina: sjajnaDimenzije: 33.3x55 cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 35
Eco Ceramic Cortem LightZidna keramička pločicaPovršina: matDimenzije: 23.5x58 cmKlasa:...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.095,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Keramičke pločice BALKANIA 17
Eco Ceramic Vanguard Mosaico MarfilZidna keramička pločicaPovršina: mat reljefnaDimenzi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.085,00 RSD

Slični članci

20.
Mar.
2023.
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja t...
20.
Oct.
2022.
Lifestyle kupatilo
Neretko možemo čuti da je predsoblje ogledalo doma, zato pored vizuelnog doživljaja i topline koje nam daju, moraju biti laki i jednostavni za održavanje zbo...
24.
Dec.
2018.
Lifestyle kupatilo
Kupatilo je prostorija kao i svaka druga u kući, ali ponekad joj fali malo duše, vazduha, svežine, jer su to neretko prostorije koje nemaju uvek velik...
Trenutno nema komentara