Brendovi
01.03.2019.

Moderno kupatilo u klasičnoj formi brenda Aquaestil

Predstavljamo vam hrvatski brend opreme za kupatila Aquaestil. To je jedan od poznatijijih proizvođača opreme za kupatila iz našeg susedstva. Prepoznatljiv je po visokom kvalitetu proizvoda za opremanje kupatilskog prostora, kao i po inovacijama i zavidnom tržišnom pristupu, u potpunosti usmerenom ka potrebama kupaca.

Brend Aquaestil

Aquaestil je privatna firma osnovana 1998. godine kao manje preduzeće za proizvodnju sanitarije za opremanje toaleta i kupatila. Zahvaljujući energičnom pristupu i razvoju ova firma sada broji preko 400 zaposlenih radnika, a svoje proizvode plasira širom evropskog tržišta.

Proizvodi Aquaestil brenda su se istakli kvalitetom i pronašli svoje mesto na zahtevnom evropskom tržištu, što je svakako jedan od najtežih ali najboljih merila uspeha i pokazatelja kvaliteta.

Stalna ulaganja u inovacije, moderan dizajn i savremena tehnološka rešenja u proizvodnji, ovom brendu daje epitet kvalitetnog i modernog proizvođača opreme za kupatila.

 

kade sa oblogom

 

Usklađenost sa standardima

Proizvodi su izrađeni prema najvišim evropskim standardima, konkretno u skladu sa ISO 9001:2015 sistemom standard vezanih za ovu privrednu granu. Karakteriše ih funkcionalnost, estetski primamljiv izgled i moderan dizajn, kvalitet i besprekorna udobnost.

Pored toga, ovaj brend poseduje odeljenje za istraživanje i razvoj koje je zaduženo za detaljno ispitivanje, kontrolu kvaliteta, kao i usklađivanje sa svim normama pre nego što se proizvod plasira na tržište.

Usmereni na zadovoljstvo korisnika

Dugogodišnje iskustvo u radu i proizvodnji asortimana, savremene metode u procesu proizvodnje, kvalitetni i izdržljivi materijali za izradu usmereni su ka jednom cilju, a to je da proizvodi ispunjavaju očekivanja svojih korisnika, pružajući im besprekoran osećaj zadovoljstva.

Konkurentne cene

Danas je Aquaestil vodeći proizvođač opreme za kupatila u Hrvatskoj, koji se pored vrhunskog kvaliteta asortimana izdvaja i konkurentnim cenama koje ne odstupaju od potreba i mogućnosti prosečnog kupca.

Aquaestil kupatilske kade

Ove akrilne kade izrađene su od 100% livenog sanitarnog akrila koji se odlikuje visokim kvalitetom i izuzetnim karakteristikama, što ih čini ugodnim za korišćenje i prijatnim na dodir. Dugotrajne su, čvrste, izuzetno izdržljive i otporne. Ne podležu oštećenjima, ne pucaju i otporne su na udarce zahvaljujući veoma izdržljivoj akrilnoj ljusci. Nisu zahtevne za održavanje i jednostavno se čiste.


Diplon kupatila nude veliki izbor pravougaonih Aquaestil akrilnih kada i to u više dimenzija. Izdvajamo modele:

kade sa oblogom

 

kade za kupatila

Aquaestil Korana kada

Korana je klasičan pravougaoni model kade vrlo skladnih linija, koji i pored svoje jednostavnosti kupatilu daje dozu elegancije i otmenosti. Ovaj model kade za kupatila je dostupan u više različitih veličina i može se ugraditi u svako kupatilo.


Aquaestil Dobra kada

Najprodavaniji model iz ponude Diplon kupatila je pravougaona kada Dobra, bilo da se oprema malo ili veliko kupatilo. Najveća prednost ovog na prvi pogled veoma atraktivnog modela kade za sedenje je praktičnost jer se lako ugrađuje u manje kupatilo. Model kade za sedenje jednostavnih i skladnih linija pogodno je za slabije pokretne osobe. Dobra kade izrađuju se u više dimenzija i mogu se ugraditi u bilo koje kupatilo.


Aquaestil tuš paravani

Tuš kabine i tuš paravani su veoma praktična rešenja za vaše kupatilo jer ne zauzimaju puno prostora. Aquaestil tuš paravani izrađeni su od kaljanog stakla koje je jednostavno za ugradnju i rukovanje, a istovremeno čvrsto i potpuno sigurno. Konstrukcija paravana je čvrsta i pored toga prati moderan koncept kupatilskog enterijera. Lako se ugrađuje, pritom je veoma jednostavno za održavanje i čišenje od nakupljenog kamenca.

Tuš paravan Diplon kupatila

U ponudi salona kupatila Diplon nalaze se stakleni tuš paravani sa kliznim vratima. Staklo za tuš paravan ima reljefni dezen i debljine je 4 mm. Vrata su opremljena točkičima na gornjoj strani i vođicama sa donje strane.

Diolon kupatila u ponudi ima dva modela Aquaestil tuš paravana i to su:

Pored osnovnih proizvoda za svako kupatlo, u ponudi prodajnog salona Diplon nalazi se veliki izbor dodatnih elemenata potrebnih za ugradnju kada i tuš paravana, u zavisnosti od adekvatnih dimenzija. U ovo spadaju podnožje za kadu, prednja obloga za kadu, zatim bočna obloga za kadu, kao i ne manje važan set za montažu kada u vaše kupatilo.

Prošetajte do salona Diplon kupatila i odabetite kadu ili tuš paravan po vašem izboru.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Kade za kupatilo AQUA 6020940
9 termina 150 sati početni nivo
Aquaestil Modena kadaDimenzije: 150x70cmZapremina: 150lMaterijal: AkrilPravougaoni obli...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.360,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kade za kupatilo AQUA 6020050
9 termina 150 sati početni nivo
Aquaestil Dobra kadaDimenzije: 120x70cmZapremina: 120lMaterijal: AkrilPravougaoni oblik...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.720,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kade za kupatilo AQUA 6021550
9 termina 150 sati početni nivo
Aquaestil Plane kadaDimenzije: 160x70cmZapremina: 200lMaterijal: AkrilPravougaoni oblik...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.020,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš kabine i paravani AQUA 6100136
9 termina 150 sati početni nivo
Aquaestil Nova Luna tuš paravanStakleni polukružni tuš paravan s kliznim vratimaDimenzi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.750,00 RSD

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Uređenje kupatila
Kada sa vratima u kupatilu na prvi pogled zvuči neobično. Ako mislite kako je to samo jedna obična kada sa ulaznim vratima, verujte da je zapravo mnogo vi&sc...
02.
Oct.
2018.
Uređenje kupatila
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov ...
23.
Jun.
2015.
Renoviranje
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš-kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže.

Ostavi komentar

Ostali komentari

 • Jovan
  Jovan

  Pozdrav, da li su u cenu kade uključene i bočne obloge?

  08.03.2021. 09:18
 • Diplon Kupatila
  Diplon Kupatila

  Pozdrav, u zavisnosti od modela, u webshopu su izlistane kade bez obloge, kao i set kade sa bočnim oblogama i podkonstrukcijom. Moguća je kupovina i pojedinačnih elemenata.

  09.03.2021. 12:51