Brendovi kupatilske opreme
02.12.2018.

Ekskluzivne Frattini baterije za vaše kupatilo

Predstavljamo vam italijanski brend Frattini, svetski poznati proizvođač modernih baterija za sanitarije u kupatilima. Svojom velikom ponudom ima mogućnosti da ponudi rešenja i izađe u susret svima koji žele da opremaju ili renoviraju svoj kupatilski enterijer.

frattini baterija za umivaonik

Kvalitet materijala, kreativnost u radu, elegantan i inovativan dizajn, sa minimalističkim i sofisticiranim linijama samo su neke karakteristike koje najbolje opisuju italijanski brend Frattini. Prefinjen i eksluzivan dizajn su takođe idealne reči koje opisuju ovaj brend.

Sva oprema za kupatila proizvedena od strane italijanskih proizvođača (bilo da je u pitanju kupatilski nameštaj ili dodaci poput slavina i baterija za kade) veoma je cenjena u svetu i na glasu, kao ona najvišeg kvaliteta. Pored toga u svetu je i prepoznatljiva po visokim standardima u pogledu kvaliteta i dizajna.

Poznati italijanski brend Frattini, u čijem je primarnom fokusu ugođaj korisnika, zatim savršen osećaj zadovoljstva i vrhunski estetski doživljaj, ne odstupa od svojih standarda i najvišeg kvaliteta. Svoju reputaciju brenda od poverenja gradili su godinama, a visoki standard kvaliteta proizvoda govori u prilog tome da su opstali na tržištu.

Brend Frattini - istorija i kvalitet proizvoda

Frattini postoji više od pola veka na svetskom tržištu. Zasnovan je na dugoj tradiciji, kao i na talentu njegovih osnivača. Za postignut uspeh i istrajnost zaslužna je dobra intuicija i puno rada tri generacija porodice Frattini, koja je osnovala ovaj brend sredinom 20. veka i uspela da se održi i danas. Na čelu kompanije nalaze se trojica braće koja svojim inovativnim pristupom i kreativnim idejama osvajaju nova tržišta, na kome granice ne postoje.

Opšte je poznao da životni vek jednog proizvoda zavisi od njegovih karakteristika, a dobar kvalitet je glavna osnova i merilo koliko dugo će on zapravo postojati na tržištu.

Svi proizvodi podležu pažljivoj kontroli kvaliteta i to u svakoj posebnoj fazi proizvodnje, a dizajnirani su tako da zadovolje i najstrože međunarodne standarde. Jako puno pažnje poklanja se ekologiji, a u prilog tome govori činjenica da se firma striktno pridržava zakonskih propisa iz oblasti zaštite životne sredine.

najbolje baterije za kupatilo

Globalan pristup tržištu i širok pogled na mogućnosti i očekivanja kupaca okrenuli su brend Frattini ka najsavremenijim tehnološkim inovacijama. Napredni industrijski procesi, kao i odabir najboljih i najkvalitetnijih materijala se podazumevaju.

Luksuzne Frattini baterije za kupatila

Savršeno definisane linije Frattini baterija za kupatilsku sanitariju dizajnirane su prema preporukama vrhunskih dizajnera i prilagođene očekivanim visokim zahtevima, od koga ovaj brend nikada ne odstupa. Pored toga što čine da ambijent izgleda nestvarno, Frattini baterije za kupatilsku sanitariju veoma su funkcionalne i više nego jednostavne za ugradnju i korišćenje.

frattini zlatna baterija za lavabo

Prefinjen i elegantan dizajn danas je sinonim za brend Frattini, te je on više nego idealan za ljubitelje luksuznog dizajna. Svi modeli ovog brenda su jedinstveni i jednostavni, izuzetno kvalitetni i dizajnirani tako da zadovoljavaju sve izražene potrebe svojih kupaca, uključujući i estetske i funkcionalne kriterijume.

Sa aspekta estetike i funkcionalnosti koju pružaju proizvodi marke Frattini, ovaj italijanski brend pomera sve granice. Elegantan ambijent je pravo mesto za prefinjen i otmen enterijer, koji svojom savršenim izgledom i vizuelnom privlačnošću ostavlja više nego pozitivan utisak na svakoga.

Sa druge strane, da bi kupatilo bilo luksuzno ono ne mora biti opremljeno najskupljom opremom, niti ostalim preskupim elementima. Ono služi tome da se tokom boravka u njemu osećate prijatno, a galanterija koje odaberete upotpuniće užitak. Najvažnije od svega jeste da boje, raspored elemenata i veličina prostora moraju biti vizuelno očaravajući i funkcionalno raspoređeni, kako bi vreme u kupatilu bilo korisno utrošeno a pored toga i prijatno.

Za početak, jako je važno voditi računa o detaljima poput izbora baterije za lavabo, izbora baterije za kade, izbora baterije za bide i drugo, a zatim i o njihovoj usklađenosti u kupatilu.

Frattini baterije - ekskluzivne serije u našoj ponudi

U našoj Diplon ponudi mogu se izdvojiti vrhunske ekskluzivne baterije brenda Frattini. Modeli pripadaju serijama Modus, Brera i Delizia pri čemu je izbor veoma veliki, raznovrstan i ima različinu namenu. Tu spadaju:

●    baterije za lavabo

●    baterije za kade

●    baterije za bide

●    baterije za sudoperu

Ove luksuzne baterije su dizajnirane tako da se svojim savršenim oblikom prilagođavaju različitim kupatilskim prostorima, bilo da je u pitanju skromno ili skupoceno kupatilo. Savršen oblik, prelep izgled i velika ponuda ekskluzivnih modela su idealna kombinacija za ovaj brend, koji je na našim prostorima veoma tražen.

Savremeni italijanski dizajn za kupatilski enterijer je prepoznatljiv jer odiše sjajem, pa je glamurozni sjaj kupatila još jedan epitet koji opisuje modele baterija Frattini. Elegancija ovom brendu istovremeno ne daje samo epitet moderne već i otmene klasične forme, pa je takođe idealan za ljubitelje klasičnog i nepogešivo tradicionalnog načina opremanja kupatila.Mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svim vašim željama i potrebama kada je u pitanju izbor opeme za uređenje kupatila, kako bi maksimalno mogli da uživate u svom prostoru. Prošetajte do našeg prodajnog salona u Zemunu i dozvolite sebi da uživate u luksuzu kakav zaslužujete.

Na matičnoj prezentaciji pogledajte aktuelne proizvode, kao i opširnije informacije o poslovanju i istorijatu popularnog italijanskog brenda F.lli Frattini.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI LIG075ST
Paffoni Light baterija za umivaonikJednoručna slavina za lavaboZavršna obrada: Brušeni ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.200,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Paffoni Jo baterija za tušJednoručna slavina za kaduHrom obradaMontaža na dva otvoraPer...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
F.lli Frattini Delizia jednoručna baterija za bideVertikalna instalacija na 1 otvorMate...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
17.150,00 RSD
Sačuvano u omiljne
F.lli Frattini Delizia baterija za kaduJednoručna ugradna baterijaMontaža na zidZavršna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
35.380,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom &quo...
05.
Dec.
2018.
Lifestyle kupatilo
Ako razmišljate o renoviranju kupatila, postoje i pametni kupatilski detalji koji će vas svakako motivisati da razmišljate malo šire i d...
23.
Nov.
2018.
Uređenje kupatila
Bide je vrlo praktičan jer ga mogu koristiti i muškarci i žene. Pored toga što ulepšavaju izgled i upotpunjuju prostor kupatila, vrlo su...
Trenutno nema komentara