Brendovi kupatilske opreme
23.04.2019.

Bojleri marke Bosch, sinonim za kvalitet i pouzdanost

Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje se vrhunskim kvalitetom protočnih i akumulacionih bojlera za opremanje kupatila, kao i drugih uređaja za opremanje domaćinstva.

Ova svetski prepoznatljiva kompanija Robert Bosch GmbH u našoj zemlji prisutna je od 1991. godine, u kojoj je poslovala njega regionalna grana Bosch Grupa. Poslovala je kao predstavništvo na teritoriji cele Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Bosch Srbija servis

U 2006. godini je predstavništvo registrovano kao posebna kompanija i to kao regionalno preduzeće Robert Bosch d.o.o. sa sedištem u Beogradu.

Na našem tržištu sada posluje kao nezavisno preduzeće, u okviru svetski prepoznatljivog brenda Bosch i bavi se distribucijom proizvoda bele tehnike, zatim grejne tehnike, električnih alata, kao i proizvoda iz drugih industrija (veoma su poznate na primer Boš pumpe u auto-industriji)..

Bosch osnovne karakteristike

Primena najsavremenije tehnologije, atraktivan i moderan dizajn, kao i provereni kvalitet pretočeni su u najbolja rešenja, odnosno u grejna tela i aparate za domaćinstvo.

Jednostavno korišćenje, funkcionalnost, energetska efikasnost i ušteda energije samo su još neke od prednosti Bosch opreme. Ova multinacionalna kompanija posluje u više od 440 filijala i to u preko 60 zemalja širom sveta.

Bosch Srbija

Bosch u Srbiji, kao deo svetske kompanije Bosch danas je vodeći dobavljač električnih i energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode. Za opremanje kupatila tu su Bosch bojleri kao najvažniji deo vrhunske tehnologije izrade ovog brenda.

U domenu opreme za opremanje kupatila bavi se distribucijom različitih tipova električnih i energetski efikasnih bojlera koji zadovoljavaju sve potrebe domaćinstva.

Bosch bojleri u salonu kupatila Diplon

U prodajnom salonu opreme za kupatila Diplon nalazi se veliki izbor modela protočnih i akumulacionih bojlera nemačkog brenda Bosch. Pored toga u ponudi se izdvajaju modeli i drugih grenih tela za opremanje kupatiskog enterijera. Tu spadaju:

●     Bosch protočni bojleri za kupatila

●     Bosch akumulacioni bojleri za kupatila

●     Bosch slim bojleri za kupatila

●     mali Bosch bojleri za kuhinju (visokomontažni i niskomontažni bojleri)

●     Bosch bojleri za brzo zagrevanje vode

●     Bosch bojleri sa suvim grejačem,

●     Bosch horizontalni bojler

●     gasni protočni bojleri

●     Bosch radijatori i nosači za radijatore

●     toplotne pumpe za grejanje vode

Bosch bojleri

Protočni i akumulacioni bojleri Bosch su veoma efikasni i dolaze u različitim dimenzijama. Pored toga mogu biti mali protočni bojleri za kuhinju ili veliki akumulacioni bojleri za kupatilo tj velikih ili malih zapremina vode, u zavisnosti od namene.

Bojleri za kupatila su većih dimenzija, u kojima se može zagrejati od 35 pa čak i do 150 litara vode. Električni bojleri za kuhinje su manjih dimenzija, različitih oblika i smanjene zapremine, a u njima se može zagrejati od 10 do 15 litara vode.

Bosch bojler sa suvim grejačem

Električni Bosch bojleri sa suvim grejačem imaju ugrađeni elektronski termostat koji omogućava da se podešava željena temperatura vode. Pojedini modeli imaju i displej koji pokazuje tačnu temperaturu vode u bojleru.

Grejač je odvojen od vode, što eliminiše šanse od pojave kamenca na grejaču. Temperatura vode na pojedinim modelima može biti i do 70°C. Zapremina bojlera varira od modela, a može se zagrejati od 35 do 150 litara.

Ovi bojleri su moderno dizajnirani i u kupatilu mogu biti instalirani vertikalno i horizontalno.

Bosch Srbija bojleri cena

Bosch bojleri za brzo zagrevanje vode

Bosch protočni bojleri za brzo zagrevanje vode su jako štedljivi, jer greju vodu samo u trenutku kada se koriste. Imaju mogućnost podešavanja snage grejača prema potrebi, što svakako dovodi do velike uštede električne energije.

Sa druge strane, korisni su jer omogućavaju da u svakom trenutku u bojleru bude dovoljna količina tople vode. Ne zahtevaju veliko održavanje, a zbog svoje specifične fuknkcije kamenac se na grejaču minimalno sakuplja.

Pored toga što su energetski efikasni, veoma se lako montiraju i stabilni su. Nisu glomazni, veoma su bezbedni i mogu zagrejati temperaturu vode i do 60°C.

bojler cena

Bosch akumulacioni bojler

Električni bojleri Bosch su standardnih dimenzija. Potpuno su sigurni i visokoefikasni bojleri velikog kapaciteta.

Pojedini modeli mogu zagrejati i do 150 litara vode. Zbog dobre izolacije imaju sposobnost da čuvaju zagrejanu vodu.

Veoma su sigurni zato što imaju u sebi ugrađen termostat za podešavanje temerature. Jednostavno se ugrađuju i lako održavaju.

Pojedini modeli su kabasti i većeg obima, pa su prikladniji za veća kupatila. Sa druge strane postoje i uzani modeli, kao što je to elegantan Bosch slim bojler za kupatilo.

bojleri cene

Manji Bosch bojleri za kuhinju

Bosch akumulacioni bojler za kuhinju može doći u obliku visokomontažnog i niskomontažnog modela. Ovo su bojleri manje litraže, pa se mogu ugraditi ispod ili iznad elemenata.

Zapremina ovih električnih bojlera je od 10 do 15 litara. Zaštičeni su od korozije zbog stakleno - keramičke unutrašnje presvlake, zbog čega je garantovan dug vek trajanja.

Poseduju i ugrađen termostat za podešavanje temperature i jednostavno se održavaju.

bojleri za kupatila

Kada kupujete bojler za vaše kupatilo ili kuhinju, obavezno vodite računa o tehničkom karakteristikama kao i o garanciji koju proizvođači daju na svoj asortiman. U salonu Diplon kupatila garancija na Bosch bojlere je 5 godina, što dodatno potvrđuje pouzdanost i kvalitet ovog nemačkog brenda, a time i naš odabir pravog partnera. Kod odabira modela cena bojlera ne bi trebala da predstavlja ključni faktor. Na matičnom sajtu poznatog nemačkog brenda Bosch možete videti celokupnu ponudu artikala ali se i upozanti sa istorijatom i proizvodnjom spomenute kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Bosch Tronic 1000 T električni akumulacioni bojler - 80 litarabojler sa regulacijom isp...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Protočni bojleri 7736504699
Bosch TR 5000 24/27 EB električni protočni bojler velike snageElektronska regulacija, z...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
39.670,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bosch Tronic 2000 T mali električni akumulacioni bojler - 10 litaraniskomontažniMali ak...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.920,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bosch električni konvektor 2400W- Predvidjeno za prostorije sa dobrom izolacijom od 20-...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.920,00 RSD

Slični članci

29.
Mar.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Metalac sudopere granitne i inox. Nezaobilazni deo svakog doma i jednostavno neophodne. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izabe...
25.
Jul.
2020.
Uređenje kupatila
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu no...
05.
May.
2020.
Brendovi kupatilske opreme
Postoje firme kojima verujete samo zato što znate da neko ko čini porodicu, mora da radi sve da istu očvrsne i održi, te da se upravo njihovim proizvo...
Trenutno nema komentara

Brendovi kupatilske opreme

Grohe slavine za kupatilo
Brendovi kupatilske opreme
26.01.2023.
Paffoni - dodir italijanskog stila u vašem kupatilu!
Brendovi kupatilske opreme
27.08.2022.
Isvea oprema za kupatilo
Brendovi kupatilske opreme
08.07.2022.