Brendovi kupatilske opreme
23.04.2019.

Bojleri marke Bosch, sinonim za kvalitet i pouzdanost

Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje se vrhunskim kvalitetom protočnih i akumulacionih bojlera za opremanje kupatila, kao i drugih uređaja za opremanje domaćinstva.

Ova svetski prepoznatljiva kompanija Robert Bosch GmbH u našoj zemlji prisutna je od 1991. godine, u kojoj je poslovala njega regionalna grana Bosch Grupa. Poslovala je kao predstavništvo na teritoriji cele Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Bosch bojleri

U 2006. godini je predstavništvo registrovano kao posebna kompanija i to kao regionalno preduzeće Robert Bosch d.o.o. sa sedištem u Beogradu.

Na našem tržištu sada posluje kao nezavisno preduzeće, u okviru svetski prepoznatljivog brenda Bosch i bavi se distribucijom proizvoda bele tehnike, zatim grejne tehnike, električnih alata, kao i proizvoda iz drugih industrija.

Osnovne karakteristike

Primena najsavremenije tehnologije, atraktivan i moderan dizajn, kao i provereni kvalitet pretočeni su u najbolja rešenja, odnosno u grejna tela i aparate za domaćinstvo.

Jednostavno korišćenje, funkcionalnost, energetska efikasnost i ušteda energije samo su još neke od prednosti Bosch opreme. Ova multinacionalna kompanija posluje u više od 440 filijala i to u preko 60 zemalja širom sveta.

Bosch Srbija

Bosch u Srbiji, kao deo svetske kompanije Bosch, danas je vodeći dobavljač električnih i energetski efikasnih proizvoda za grejanje i pripremu tople vode. Za opremanje kupatila tu su Bosch bojleri kao najvažniji deo vrhunske tehnologije izrade ovog brenda.

U domenu opreme za opremanje kupatila bavi se distribucijom različitih tipova električnih i energetski efikasnih bojlera koji zadovoljavaju sve potrebe domaćinstva.

Bosch bojleri u salonu Diplon Kupatila

U prodajnom salonu opreme za kupatila Diplon nalazi se veliki izbor modela protočnih i akumulacionih bojlera nemačkog brenda Bosch. Pored toga u ponudi se izdvajaju modeli i drugih grenih tela za opremanje kupatiskog enterijera. Tu spadaju:

●     Bosch protočni bojleri za kupatilo,

●     Bosch akumulacioni bojleri za kupatilo,

●     Bosch slim bojleri za kupatila,

●     Mali bojleri za kuhinju

●     Bosch horizontalni bojler

●     Bosch radijatori i nosači za radijatore

Bosch bojleri za kupatilo

Protočni i akumulacioni bojleri Bosch su veoma efikasni i dolaze u različitim dimenzijama. Pored toga mogu biti mali protočni bojleri za kuhinju ili veliki akumulacioni bojleri za kupatilo, tj. velikih ili malih zapremina vode, u zavisnosti od namene.

Bojleri za kupatila su većih dimenzija, u kojima se može zagrejati od 35 pa čak i do 150 litara vode. Električni bojleri za kuhinje su manjih dimenzija, različitih oblika i smanjene zapremine, a u njima se može zagrejati od 10 do 15 litara vode.

Protočni bojleri Bosch

Bosch protočni bojleri za brzo zagrevanje vode su jako štedljivi, jer greju vodu samo u trenutku kada se koriste. Imaju mogućnost podešavanja snage grejača prema potrebi, što svakako dovodi do velike uštede električne energije.

Sa druge strane, korisni su jer omogućavaju da u svakom trenutku u bojleru bude dovoljna količina tople vode. Ne zahtevaju veliko održavanje, a zbog svoje specifične fuknkcije kamenac se na grejaču minimalno sakuplja.

Pored toga što su energetski efikasni, veoma se lako montiraju i stabilni su. Nisu glomazni, veoma su bezbedni i mogu zagrejati temperaturu vode i do 60°C.

bojler cena

Akumulacioni bojler Bosch

Električni bojleri Bosch su standardnih dimenzija. Potpuno su sigurni i visokoefikasni bojleri velikog kapaciteta.

Pojedini modeli mogu zagrejati i do 150 litara vode. Zbog dobre izolacije imaju sposobnost da čuvaju zagrejanu vodu.

Veoma su sigurni zato što imaju u sebi ugrađen termostat za podešavanje temerature. Jednostavno se ugrađuju i lako održavaju.

Pojedini modeli su kabasti i većeg obima, pa su prikladniji za veća kupatila. Sa druge strane postoje i uzani modeli, kao što je to elegantan Bosch slim bojler za kupatilo.

bojleri cene

Mali bojler za kuhinju Bosch

Bosch akumulacioni bojler za kuhinju može biti visokomontažni i niskomontažni po načinu instalacije. Ovo su bojleri manje litraže, pa se mogu ugraditi ispod ili iznad elemenata.

Zapremina ovih električnih bojlera je od 10 do 15 litara. Zaštičeni su od korozije zbog stakleno - keramičke unutrašnje presvlake, zbog čega je garantovan dug vek trajanja.

Poseduju i ugrađen termostat za podešavanje temperature i jednostavno se održavaju.

bojler za kuhinju

Tronic 1000T

Električni akumulacioni bojleri Tronic 1000T namenjeni su za svaki dom i idealni za širok spektar potreba pošto postoje modeli za vertikalnu i horizontalnu montažu, kao i slim modeli.

Uređaj raspolaže ugrađenom napravom za zaštitu od pregrevanja (termoprekidačem) koja isključuje grejač sa električne mreže kada temperatura dosegne previsoku vrednost. Istovremeno, nepovratni zaštitni ventil sprečava potpuno pražnjenje uređaja kod zatvaranja dovoda hladne vode iz vodovodne mreže. On štiti uređaj od povišenja pritiska u bojleru.

Ovi bojleri su opremljeni povećanom magnezijumskom anodom sa dugim vekom trajanja, dok prirubnica omogućava slobodan pristup električnom bojleru, tako da se anoda i grejač mogu lako zameniti.

Telo se sastoji od čeličnog bojlera zaštićenog specijalnom prevlakom od staklo-keramike. Izolacija je izrađena od ekološki prihvatljive poliuretanske pene velike gustine. Priključne cevi su izrađene od nerđajućeg čelika, a prirubnica je kružnog oblika što povećava sigurnost bojlera.

Dostupni su vertikalni, horizontalni i slim modeli zapremine od 50 do 120 litara.

Tronic 2000T

Mali električni akomulacioni kuhinjski bojler

Mali akumulacioni bojleri Tronic 2000T zaštićeni su staklo-keramičkom oblogom, koja je proizvedena korišćenjem vrhunske tehnologije. Staklo-keramička presvlaka unutrašnje površine bojlera vode osigurava pouzdanu zaštitu od korozije i garantuje dug i koristan upotrebni vek bojlera vode.

Telo se sastoji od čeličnog bojlera zaštićenog specijalnom prevlakom od staklo keramike. Izolacija je izrađena od ekološki prihvatljive poliuretanske pene velike gustine. Priključne cevi su izrađene od nerđajućeg čelika, a prirubnica je kružnog oblika što povećava sigurnost bojlera.

Postoje dve vrste ovih bojlera, visokomontažni i niskomontažni, zapremina od 10 i 15 litara.

Bojleri sa spoljnim regulatorom temperature

Čelični bojler sa staklo-keramičkom zaštitom, za povećanu higijenu vode u bojleru i zaštitu od korozije. Modernog dizajna, raspoloživ u zapreminama od 50 do 120 litara – standardni model i od 50 do 100 litara – slim model.

Tronic 2000T obezbeđuje sigurnost u svakom pogledu, pošto ima ugrađen sigurnosni termostat za zaštitu od pregrevanja vode u bojleru, termostat za podešavanje temperature i nepovratni sigurnosni ventil.

Tronic 8000T

LED ekran, moderan dizajn i savremena tehnologija.

Električni akumulacioni bojler sa ugrađenim elektronskim termostatom koji omogućava precizno podešavanje temperature tople vode. Raspoložive zapremine bojlera od 35 do 150 litara. Svi modeli mogu biti instalirani vertikalno i horizontalno.

Tronic 8000T je premium električni akumulacioni bojler iz BOSCH asortimana. Ovaj bojler ima mogućnost horizontalne i vertikalne instalacije što u samoj meri smanjuje kompleksnost same izrade instalacije i planiranja prostora. Suvi grejač koji zagreva vodu bez dodira sa njom neutrališe pojavu kmenca na grejaču.

To znači da je ovaj bojler daleko pouzdaniji u radu sa vodom nižeg kvaliteta u odnosu na standardni elektro grejač. Suvi grejač podrazumeva da ne postoji direktan kontakt između grejača i vode, jer je grejač zaštićen sigurnosnom kapsulom unutar rezervoara.

Kada kupujete bojler za vaše kupatilo ili kuhinju, obavezno vodite računa o tehničkom karakteristikama, kao i o garanciji koju proizvođači daju na svoj asortiman. Kod odabira modela cena bojlera ne bi trebala da predstavlja ključni faktor.

Na matičnom sajtu poznatog nemačkog brenda Bosch možete videti celokupnu ponudu artikala ali se i upozanti sa istorijatom i proizvodnjom spomenute kompanije.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Bojleri 7736506565
Bosch Tronic 4000 T električni akumulacioni bojlerKapacitet: 50lSnaga grejača: 1500WVre...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri 7736506094
Bosch Tronic 1000 T električni akumulacioni horizontalni bojler - 80lBojler sa regulaci...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.210,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri 7736506100
Bosch Tronic 1000 T električni akumulacioni bojler - 80lBojler sa regulacijom ispod pla...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Bojleri 7736504739
Bosch Tronic 2000 T mali električni akumulacioni bojler - 10 litaraNiskomontažniMali ak...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.920,00 RSD

Slični članci

25.
Apr.
2023.
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse u...
19.
May.
2022.
Brendovi kupatilske opreme
Metalac bojleri su deo Metalac grupe koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta bojlera - male litraže, visokomontažne i niskomontažne, kao i bojlera srednje...
02.
Dec.
2020.
Uređenje kupatila
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviš...
Trenutno nema komentara