Servisne informacije
24.06.2019.

E-Trustmark | Sertifikat oznake poverenja u E-trgovini

Internet prodavnica kompanije Diplon Kupatila diplon.net je u procesu sertifikacije dobila nacionalnu oznaku poverenja u internet trgovini E-Trustmark.

Diplon Kupatila, prodajom preko interneta putem online prodavnice je uspešno opravdala svoje prisustvo na internetu, a tome u prilog govori kredibilitet i nacionalna oznaka poverenja za obavljanje elektronske trgovine.

Diplon kupatila eTrustmark sertifikat

Salon opreme za kupatilo Diplon na tržištu postoji 15 godina, a uspešno se bavi i prodajom preko interneta putem svoje online prodavnice. Sredinom 2019. godine dodeljena nam je nacionalna oznaka poverenja za obavljanje elektronske trgovine E-Trustmark.

Kredibilitetom i dugogodišnjim radom, legalnim poslovanjem izgradili smo pouzdan odnos sa našim kupcima, a visokim kvalitetom poslovanja opravdali smo uloženo poverenje potrošača. Da bi poboljšali svoje poslovanje omogućili smo i elektronski način trgovine koji kupcima pruža veću fleksibilnost i jednostavnost u kupovini, a samim tim i veliku uštedu vremena.

Poslednjih godina sve je više korisnika na internetu, pritom svake godine raste broj online kupovina. Zbog toga sve veći broj kompanija svoje poslovanje usmerava ka online trgovini, odnosno kupovini i prodaji na internetu. Online trgovina je u svetu u potpunosti prihvaćen i legitiman model poslovanja, a zapravo je i najjednostavniji način kupovine i prodaje robe ili usluga.

U svetu kompanije svakodnevno ulažu velike napore da svoje poslovanje podignu na viši novo, a elektronska trgovina je jedan od načina da se poveća i kredibilitet. Poverenje koje su stekle kod zadovoljnih korisnika treba opravdati i zadržati, a jedan od načina da to i ostvare je dobijanje oznake od poverenja.

Šta je oznaka od poverenja i kako se dobija

Oznake poverenja ili E-trustmark su oznake koje potvrđuju validnost i kredibilitet trgovca koji obavlja elektronsku trgovinu. Da bi se dobila oznaka poverenja potrebno je da kompanije ispune određene kriterijume, a zatim im se dodeljuje oznaka koju mogu javno postaviti na svom vebsajtu. Ovaj način da se smanji nepoverenje potrošača se pokazao kao veoma efikasan u praksi, potpuno je validan i utiče pozitivno na posetioce sajta i kupce da kreiraju pozitivno mišljenje o trgovcu i njegovom online nastupu.

Pre dodeljivanja oznake poverenja izdavalac detaljno proverava kredibilitet trgovca, odnosno na koji način obavlja elektronsku trgovina i da li se online poslovanje odvija u skladu sa Zakonom. Pored toga, proverava se i da li trgovac posluje legalno, što je najvažniji element za sticanje oznake od poverenja ali i poverenje potrošača da obavi kupovinu. Oznaka poverenja dodeljuje se u vidu slike, logoa ili simbola i može se postaviti na web stranicu online shopa.

Online prodavnica Diplon Kupatila prošla je proces sertifikacije, ispunila uslove i dobila nacionalnu oznaku od poverenja za obavljanje elektronske trgovine.

Ovim sertifikatom dokazujemo ozbiljan poslovni odnos, jer poslujemo u skladu sa zakonom i pružamo kupcima tačne, detaljne i pravovremene informacije o svim našim proizvodima, uslovima i procesu kupovine. Takođe, informišemo potrošače i njihovim pravima i stavljamo zadovoljnstvo kupaca na prvo mesto.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Martat Olimpia gornji ormarić sa ogledalomDimenzije: 80x73,2x16cmSa dvoje vrataZidna mo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje WS7207
Diplon Nica konzolna WC šoljaZidna montažaPogodna za ugradni vodokotlićOdvod u zidVisin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19.630,00 RSD
24.540,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon usponski tuš BGQ2501Tuš ruža 22.5x22.5cm sa zglobomSa tuš ručicomDužina tuš crev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.890,00 RSD

Slični članci

15.
Oct.
2020.
Uređenje kupatila
Izbor modela i rešenja za kupatilske baterije je raznovrstan koliko i vrste upotrebe.
23.
May.
2019.
Servisne informacije
Diplon se u prethodnih petnaest godina pozicionirao kao jedan od najpoznatijih brendova u svetu opreme za kupatilo. Prepoznatljivi smo kao preduzeće koje se ...
16.
Jan.
2019.
Servisne informacije
U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih par...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Crni Petak vikend u Diplon Kupatila
Servisne informacije
23.11.2022.
Praznični popusti za nove početke
Servisne informacije
16.11.2022.
Sajam keramike Unicera 2022
Servisne informacije
10.11.2022.
Radno vreme maloprodaje - 11.11.2022.
Servisne informacije
07.11.2022.
Diplon vikend akcija
Servisne informacije
06.05.2022.