Servisne informacije
24.06.2019.

E-Trustmark | Sertifikat oznake poverenja u E-trgovini

Internet prodavnica kompanije Diplon Kupatila diplon.net je u procesu sertifikacije dobila nacionalnu oznaku poverenja u internet trgovini E-Trustmark.

Diplon Kupatila, prodajom preko interneta putem online prodavnice je uspešno opravdala svoje prisustvo na internetu, a tome u prilog govori kredibilitet i nacionalna oznaka poverenja za obavljanje elektronske trgovine.

Diplon kupatila eTrustmark sertifikat

Salon opreme za kupatilo Diplon na tržištu postoji 15 godina, a uspešno se bavi i prodajom preko interneta putem svoje online prodavnice. Sredinom 2019. godine dodeljena nam je nacionalna oznaka poverenja za obavljanje elektronske trgovine E-Trustmark.

Kredibilitetom i dugogodišnjim radom, legalnim poslovanjem izgradili smo pouzdan odnos sa našim kupcima, a visokim kvalitetom poslovanja opravdali smo uloženo poverenje potrošača. Da bi poboljšali svoje poslovanje omogućili smo i elektronski način trgovine koji kupcima pruža veću fleksibilnost i jednostavnost u kupovini, a samim tim i veliku uštedu vremena.

Poslednjih godina sve je više korisnika na internetu, pritom svake godine raste broj online kupovina. Zbog toga sve veći broj kompanija svoje poslovanje usmerava ka online trgovini, odnosno kupovini i prodaji na internetu. Online trgovina je u svetu u potpunosti prihvaćen i legitiman model poslovanja, a zapravo je i najjednostavniji način kupovine i prodaje robe ili usluga.

U svetu kompanije svakodnevno ulažu velike napore da svoje poslovanje podignu na viši novo, a elektronska trgovina je jedan od načina da se poveća i kredibilitet. Poverenje koje su stekle kod zadovoljnih korisnika treba opravdati i zadržati, a jedan od načina da to i ostvare je dobijanje oznake od poverenja.

Šta je oznaka od poverenja i kako se dobija

Oznake poverenja ili E-trustmark su oznake koje potvrđuju validnost i kredibilitet trgovca koji obavlja elektronsku trgovinu. Da bi se dobila oznaka poverenja potrebno je da kompanije ispune određene kriterijume, a zatim im se dodeljuje oznaka koju mogu javno postaviti na svom vebsajtu. Ovaj način da se smanji nepoverenje potrošača se pokazao kao veoma efikasan u praksi, potpuno je validan i utiče pozitivno na posetioce sajta i kupce da kreiraju pozitivno mišljenje o trgovcu i njegovom online nastupu.

Pre dodeljivanja oznake poverenja izdavalac detaljno proverava kredibilitet trgovca, odnosno na koji način obavlja elektronsku trgovina i da li se online poslovanje odvija u skladu sa Zakonom. Pored toga, proverava se i da li trgovac posluje legalno, što je najvažniji element za sticanje oznake od poverenja ali i poverenje potrošača da obavi kupovinu. Oznaka poverenja dodeljuje se u vidu slike, logoa ili simbola i može se postaviti na web stranicu online shopa.

Online prodavnica Diplon Kupatila prošla je proces sertifikacije, ispunila uslove i dobila nacionalnu oznaku od poverenja za obavljanje elektronske trgovine.

Ovim sertifikatom dokazujemo ozbiljan poslovni odnos, jer poslujemo u skladu sa zakonom i pružamo kupcima tačne, detaljne i pravovremene informacije o svim našim proizvodima, uslovima i procesu kupovine. Takođe, informišemo potrošače i njihovim pravima i stavljamo zadovoljnstvo kupaca na prvo mesto.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB7211 MATT BLACK
Diplon porcelanski nadgradni lavabo LimaDimenzije: 39x32.5cmVisina: 14cmBoja: Mat crnaM...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo PAFFONI TI085CR
Paffoni Tilt visoka baterija za lavaboTip baterije: JednoručnaMontaža na 1 otvorZavršna...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
WC šolje WS7207
Diplon Nica konzolna WC šoljaZidna montažaPogodna za ugradni vodokotlićOdvod u zidVisin...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
20.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon usponski tuš BGQ2501Tuš ruža 22.5x22.5cm sa zglobomSa tuš ručicomDužina tuš crev...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.890,00 RSD

Slični članci

15.
Jan.
2024.
Uređenje kupatila
Radijatori sušači su kompatno i efektno rešenje za veliko i malo kupatilo. Veliki izbor pruža priliku da izaberete element baš po svojoj...
14.
Aug.
2023.
Servisne informacije
Slavimo punoletstvo uz popust od 18% na sve proizvode brenda Diplon! Veliki izbor kada, tuš kabina, sanitarija, baterija, kupatilskog name&scaron...
23.
Dec.
2022.
Renoviranje kupatila
Malo kupatilo zahteva funkcionalnost, a mi vam predstavljamo nekoliko saveta za pametno korišćenje prostora. Uz adekvatan nameštaj, kompaktno k...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.
Praznično radno vreme 6.1.2024
Servisne informacije
05.01.2024.